motor sadece kalkış yarışları içinde kullanılmış olabilir grenajları vs tertemizdir bunlarda çünkü yarışlar için özel grenaj takılır zaten üstlerine ama draglarda yeterince zorlandığından vs modifiyeye girdiğinden motor rodajınıda genel olarak pek iyi yapamasından bole satılır bazen
onun içinde fiyat düşük olabilir bu gibi faktörleri unutmamak lasım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Ustası sağlam olan arasın yazmış. daha ne yazsın? Demek ki mekanik bir derdi var(dı).
feyk bir ilandı bence. ne amaçla verildi bilmiyorum. belki kontör avcılığı, belki deneme, belki sadece gırgır, belki de burdaki gibi milleti "uleyn tüüüh, gitti güzelim motor, bak nasıl da kaçırdık" dedirtmek için olabilir. amacına ulaşınca da, "satıldı" ibaresi koyulmuştur. "Sahibinden.com vasıtasıyla satılmıştır" ibaresinin hiç bir geçerliliği yok. kendi ilanınızı kaldırma işlemine tabi tutunca sebebini sorar, "satıldı" yı tıklarsınız, ilana o üstte gördüğünüz kırmızı "satılmıştır" etiketi asılır, bu kadar basit. çok istesem ben de şimdi bin liraya kendi motorum için ilan koyar, 2 gün arayanların telefonuna çıkmaz ya da açar bi şeyler uydururum, 2 gün sonra da satılmıştır etiketini yapıştırtırım üzerine, çok mu zor sanki...
evet bu ilanı bende gördüm bu gün, eğer gerçek bir ilansa süper fiyat deyip iç geçirmiştim
Eyyyi fiyattı..alana satana..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)