güzel düşünce, hayırlı olsun.
DJ olacak arkadaşlarla ilerki günlerde bir araya gelerek bu konuyu konuşucaz. Tabiki DJ ihtiyacımız var. Bu konuda kendini yeterli gören arkadaşlarla bir bir karşılıklı konuşarak bu konunun üstesinden gelicez.
İlgi gösteren ve iyi dileklerinize teşekkürler. Ben radyoyu kurdum ama hep birlikte tüm motosiklet grup ve kuruluşları el birliği ile yaşatıcaz inşallah. Bu radyo kimsenin malı değil tüm motosiklet çamizsının hiç bir kuruluş ve gruba bagımlı değil ve olmaması içinde elimden geleni yapacağim.
PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.
Vatana Millete ve 2 TEker Gönüllülerine Hayırlı olsun. Bu İşlere Yıllarını Vermiş Biri Olarak Size Gerek Yayın Gerekse Jingle açısından yardımcı olabilirim derkunt abi. Ayrıca haftada Bir Veya Birkaç günde Yayın alabilirim..
Tekrardan iyi Yayınlar...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Bence de winamp olarak da olsa, daha iyi olur.
çok iyi olmuş amacınıza ulaşırsınız inş emeğinize sağlık
dj alımlarında bi duyuru yaparsanız iyi olur
Orgazma Dudak Büktürür
Ufak tefek aksaklıklarla ilk gecemiz mükemmel geçti. Kısıtlı repertuarımızla istekleri karşilamakta zorlandık. Ama çok istek alan Bulusuzluk Özlemi, mor ve ötesi isteklerde başı çekti arşivimizde bu grupların CD si olmadığı için yerine getremedik. Ancak Cuma akşamı Bu CD leri edinmiş olarak sizlere bol bol dinleticem. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.
Çok sevindirici bir gelişme.İnşallah yayını daim olur.Güzel yol şarkıları bekliyoruz artık.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
burdan istek alıyo musunuz? :D Müzikler çok güzel,Winampla uğraşmıyorum
Hayırlı uğurlu olsun, yayın formatı güzel.
İnşallah devamlı olarak yayında kalır.
Şu anda 7 gün 24 saat müzik yayını devam ediyor. Akşamlarıda Saat: 21:00 la 24:00 arasında canlı yayın yapılıyor.
Yayın formatını begendiğinize sevindim. Sitede yayınla ilgili bir anket var. O anket ile hangi tür müzige ağırlık vereceğimzibelirlicez. Bu nedenle anketi cevaplarsanız sevinir ve sizlere sizlerin beğendiğiniz müzikleri çalabiliriz.
www.radyomoto.com
Tüm dost ve arkadaşlarımın iyi dilerlerini teşekkür ederim.
Evet canlı yayın için Dj alacağız tabiki. Bu işi hobi olarak yapacak bu işlerden anlayan arkadaşlaa kapımız açık.
Bildiğiniz gibi radyomuz İnternet üzerinden yayın yapmakta.
Adresi: www.radyomoto.com
Radyo yayınları ve gelişmeleri haber vermek için de bir facebook grubu kurduk, eger radyomuzu yayın akışı ve diğer gelişmelerden haberdar olmak isterseniz, facebook grubumuza üye olunuz.
Facebook Grup adresi:
http://www.facebook.com/home.php?#/g...d=108337287405
Saygı ve Sevgilerimle
Ben motorun üstünde dinlemek istiyorum. Frekansı yokmu?
Hayirli ugurlu olsun.
Zamaninda köprünün üstünde durup, motordan inerekten fotograflarimizi ceken Derkunt Bey'e de cok tesekkurler, super bir fikir hayata gecmis, ne mutlu bize.
Radyonun yayın frekansı yokmu? Radyo yayınını radyodan dinleyelim.
Orhan KÖNİ
fırsat buldukça dinleyeceğim, hatta dinlemeye başladım bile
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)