maaşallah allah nazar'dan korusun
maaşallah allah nazar'dan korusun
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Allah bağışlasın mehmet, çok tatlılar maşallah
aynı babalarına çekmişler
hepinize mutlu, sağlıklı ve huzurlu uzun bir ömür dilerim
sen işini bilirsin, senin gibi bir babaları olduğu için çok şanslı bu ufaklıklar...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
@Luxor
Sağolasın Savaş'cım, yakında MT'ye üye olup yazmaya da başlarlarAllah bağışlasın mehmet, çok tatlılar maşallah
aynı babalarına çekmişler
hepinize mutlu, sağlıklı ve huzurlu uzun bir ömür dilerim
sen işini bilirsin, senin gibi bir babaları olduğu için çok şanslı bu ufaklıklar...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Cumartesi gecesi Hakkı ve Barış ile Fenerbahçe Tesadüf Cafe'ye gittik. Ben tabi ki Pocketbike ile gittim İnsanların ilgisi inanılmazdı. Trafikteki duran arabaların aralarından geçerken sesin nereden geldiğini anlamayan, oraya buraya bakıp sesin kaynağını arayan, cam seviyesinde yanlarından geçen kaskın ne olduğunu, geçtikten sonra camdan sarkarak yanlarından geçen şeyin ne olduğunu anlamaya çalışan insanları izlemek çok eğlenceliydi
Kızlar çok şeker motosiklet üzerinde daha da bir şekerler, Allah nazardan saklasın İyi fikir Pocketbike ile trafiğe çıkmak Ama biraz daha tehlikeli olsa gerek
Allah nazardan saklasın...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
paylaşım mükemmel.Kızlar çok şeker motosiklet üzerinde daha da bir şekerler,Allah nazardan saklasın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
@yeschim
Bu alet zaten normal bir yarış motorundan çok daha fazla tehlikeli. Süspansiyon yok ve gazı inanılmaz güçlü, çok küçük olduğundan tekere geldiğini bile hissetmiyorsunuz. Ağırlığı öne doğru vermeden gaz açamyorsunuz. Caddede kullanmak çok tehlikeli ama çok kısa mesafe kullandım, inanılmaz zevkli birşey. Yakında video çekip koyarımİyi fikir Pocketbike ile trafiğe çıkmak Ama biraz daha tehlikeli olsa gerek
Abi allah bağışlasın çok şirin çıkmışlar. Gençleri pistlerde görmek istiyoruz
Hmm süspansiyon olmadığını bilmiyordum. Ne kadar zevkli olduğunu tahmin edebiliyorum Ben de kullanmak istiyorum çok Bekliyoruz videoyu sabırsızlıkla ama Fenerbahçe'de çekilsin
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
boy kardeşim sen bu pocket bikeyi nerden aldın we ne kadara aldın yardım edbilirmisin
MAŞALLAH Nazar değmesin. ALLAH Kaza bela göstermesin
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Maşallah ileride daha büyüklerini alırlar inşallah.
allah bağışlasın ikisde çok güzeller . 2.resimin gelceğinde y2k görüyorum ama 3. resimde gülmekten yarıldım .la bu bin cc lik mi? der gibi bi bakış var.ama size de çok yakışmış hakikaten o tulmla beraber 40 cc lik motorla görsem belki gülmekten yarden kalkamazdım .şimdi bende çok heves ettim yarın bakcam pocket bikelara :D:D:D:D
allah bağışlasın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)