maaşallah ufaklıklar çok tatlıymış , ufak motor da onlar kadar tatlı sahiden insanın altından kaçacakmış gibi görünüyor
maaşallah ufaklıklar çok tatlıymış , ufak motor da onlar kadar tatlı sahiden insanın altından kaçacakmış gibi görünüyor
Bu mudur ? Budur abicim başka söze gerek yok ufaktan tetişecek çocuklar. bende bizim kızlara alayım bari.
Çok tatlılar maşallah.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Allah bağışlasın...
maşallah.allah analı babalı büyütsün.sağlıklı ve uzun ömürler versin.motorlar da çok şirin..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
maşşallaaah allah nazardan saklasın...Çok şirinler...
maşallah bin kere maşallah. allah seni onlara bağışlasın.
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
Çekirdekten yetişme böyle olsa gerek.
Amma çabuk büyüyorlar...Allah analı babalı büyütsün. İnşallah Ülke'ye ve Dünya'ya yararlı insanlar olurlar büyüdüklerinde...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Maşallah. Allah analı babalı büyütsün nazar değmesin.
allah bağışlasın iyi olmuş aldığın nerden aldım kardeşim nedir fiyatı sölede alalım
Oyy oyy oyy şirinliğe bak yaaa,ne güzel boğuşulur bunlarla Maşallah,çekirdekten yetme olacaklar
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
maşallah, çok şirinler. çok yakışmış motor, olur da çocuğum olursa aynen böyle yapıcam, yürümeden önce sürmeyi öğreticem...
heytt be bugunun elitecileri yarının hayabusacıları demişler
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim!
Ciddi olarak pocketbike sahibi olmak isteyen varsa ÖM atsın, distribütörden elde kalanlardan ayarlayabilirim.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Maşallah Allah nazardan saklasın Çok tatlı çıkmışlar...
Hocam artçı lazım mı Şaka bir yana , bunlardan bir tanesini şehir içinde görmüştüm. İnsanların garip bakışları üzerindeydi , ben dahil.
Maaşallah bir iki seneye Murrat geçer bunlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)