Çok buyuk aptallık ettim :( aynı hata 2.kez
-
08 Temmuz 2009, 08:39
hayırlısı arkides vardır bi hayır
silindir buyuk ihtimal kurtulur ama piston sekmanlar bide krank sizlere omur bide oyle binme istersen masraflar buyuyo piston kolunun baglı oldugu kranakınicindeki bilyanın parcaları baska yerlerrede zar veririr yag koysanda fayda etemez
Reklamlar
-
09 Temmuz 2009, 01:34
marmaris adlı üyeden alıntı
ahah
sence yağsız çalışan motor sonradan yağ koyduğunda düzelirmi sanıyorsun
muhau
bide egzantirik demiş ya motor bitmiş piston sekman yemiş dişlilerin canına okumuş arkadaşım
yag koyup bıraz gıttıkten sonra ses cok buyuk olcude azaldı sımdı sadece gazı bıraktıgımda ses yyapıo demekkı yag koyunca azalıomus 2. si eger sorun egzantrık sistemındeyse icinden cıkan egzantrıgı bi guzel paketlicem. 3. konusma seklıne bıraz daha dıkkat etmelısın burda mılletın derdı kendıne yeter bıde senın alaycı tavırlarına kımse katlanmak zorunda deıl
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 AM ----------
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
kapalı kutu açınca göreceğiz
geçmiş olsun..
açacazda kime actıracaz onu bılmıyorum ustaların artıst tavırları ve ılgısızlıgı benı delı edıyor buyuk bi şirket olsa tamır servis hızmetlerı veren herkes akın edecek valla market sektorunde oldugu gibi ... ufak yerler adamı dovecek gıbı muamele yapıyor bişi sormaya cekınıosun adama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 AM ----------
bu arada ses tam olarak su sekılde belkı fikir verebılır nerden geldıgıne dair .. benım tahmınım donen bı parcada boşluk olusdugudur cunku rolantıdeyken bazen normal donuyo bazen tıkırtı yapıo en cokda gazı bırakdıgımda şıngırdıo boyle bı ses subap sesı gıbı sureklı tıkırtı deıl bide pisdon deişcekse eger pısdonların yanında bazı rakamlar vermıs ler bunlar ne oluyor tam hatırlamıorum ama 1.25 75 gıbı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:31 AM ----------
fehmiilker adlı üyeden alıntı
gecen hafta arkadaşın 96 cg titanı yaptırdık
siboplar = 15 tl
sibop kecesi 1 ad. = 2.5 tl
piston 0.25 farklı = 25 tl
rektefiyeci = 20 tl
sibopcu = 15 tl
toplam 77.5 tl tuttu.
pistonun sibopların kalitesi tartışılır. ucuza malettik bakalım kaç km gitcek.
sıboplarda fln sorun yok buyuk ıhtımal ama krank felan nekadar mal oluyor bılgın varmı
-
09 Temmuz 2009, 04:23
krank miline bakmak lazım. büyük bi ihtimalle krank rulmanları ses yapıyor.
pistondaki numaralar 0.25 , 0.50 , 0.75 gibi motor rektefiye yapılırken 0.25mm silindir genişler buna göre 0.25 farklı piston takılır. senin motorda inşallah derin bi çizik yoktur bide silindir masrafı cıkmasın.
not : krankta bi sorun varsa yaptırdıktan sonra nekadar masraf gittiğini söylermisin.
-
09 Temmuz 2009, 05:59
Allah'ın hakkı 3'tür aman bidahakine aynı hataya düşme sakata gelme.
-
09 Temmuz 2009, 06:16
bi video cekip koysan belki daha cok yardımı dokunacak arkadaşların
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
-
09 Temmuz 2009, 11:39
çok geçmiş olsun.kimden alırsan al hemen yagına, suyuna,firenlerine,aküsüne bakmak gerekliyse değiştirmek lazım.bencede video koyarsan sesten anlaşılır motorun durumu.ama şangur şungur ses genelde krank yataklarından gelir gibi.sadece bir tahmin.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
09 Temmuz 2009, 11:49
krank gibi geliyo bana.
arkadaşımın başına geldi.
Orgazma Dudak Büktürür
-
09 Temmuz 2009, 12:10
senin kullandığın motorun yağ müşiri yokmu? benim bildiğim motorun yağı azalınca yağ lambası yanar. geçmiş olsun . Bence motora o şekilde binme daha büyük hasar verebilir.
-
09 Temmuz 2009, 22:29
jönysf adlı üyeden alıntı
senin kullandığın motorun yağ müşiri yokmu? benim bildiğim motorun yağı azalınca yağ lambası yanar. geçmiş olsun . Bence motora o şekilde binme daha büyük hasar verebilir.
malesef yok lanet motorda yag gostergesı bı ampulden kacınmıslar yaparken yav aldıgım adam o kadar duzgun bırıne benzıodukı suphe bıle etmedım yalan soylıcene böyle şeyın yalanımı olur adamı öldürür alimallah ..... yaa kafayı yicem yansanayi 300 tl yı bulur dıo usda rektefe icin valla kafayı yicem bi insanda hicmişans olmaz yaa bu 3 . motorum bınmek kısmet olmadı adam akıllı bu nebiçim bi iştir ya 900 motora verdım 170 notere 35 sıgortaya ruhsat parasını toparlamaya calısırken cıkan masrafa bak lanet olsun yaa
-
09 Temmuz 2009, 23:44
geçmiş olsun kardeş,
gitmiş o
daha büyük sorun çıkmaz inşallah, kaç kmetredeydi
-
10 Temmuz 2009, 03:06
papazkemal adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeş,
gitmiş o
daha büyük sorun çıkmaz inşallah, kaç kmetredeydi
yeni rektefe olmuşdu arkadaslar cg yada cgl 125 rektefe edenler ne kadara mal ettıgını acıklarlarsa cok işe yarıcak :(
-
10 Temmuz 2009, 03:24
krank hariç 75 tl ye mallettik krankın sıfırını alsan 50 tl yede var 75 tl yede var. birkaç parcada çıkabilir ekstradan ustanın alcağı para önemli. ustayla anlaşın parcaları ben alayım . işçiliğe ne alcandiye sor.
-
10 Temmuz 2009, 03:45
fehmiilker adlı üyeden alıntı
krank hariç 75 tl ye mallettik krankın sıfırını alsan 50 tl yede var 75 tl yede var. birkaç parcada çıkabilir ekstradan ustanın alcağı para önemli. ustayla anlaşın parcaları ben alayım . işçiliğe ne alcandiye sor.
usda yabancı deil cengiz coşkun a toplatcam fazla para almaz benden ama yansanayı yaparsak 300 u bulur dedı gözüm korktu valla silindir pisdon krank segman egazntrik subap en kötü ihtimal bunlar deişir heralde daha ne deişcek bunlarda ne tutar 40 pısdon 40 sılındır 60 krank 25 egzantrık 30 usda desek dier ıvır zıvırlar gene 250 300 olur gıbı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:44 AM ----------
vallahi tiksindim yaa 2 senedir eşşek gibi çalışıorum uçup gidio havaya paralar elde bişi kalmıo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler