Az Önce Olan Olay..Kaza..
Reklamlar
-
Burda Y şeklinde bir yol var motorsikletin birisi geliyordu bmw sinyal vermeden motorun geldiği yöne kırdı motorsiklette çarptı çocuk ayağa kalktı biraz bağrıştılar sonra çocuk motora bindi basıp kaçtı peşinede bmw bastı kovalıyordu çocuğu noldu bilmiyorum.... Sİnyali kullanmıyorsan sök ağırlık yapmasın..
Reklamlar
-
karışık durum ALLAH yardım etsin kimsenin başına vermesin :(
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
bmw inşallah ezmez elemanı
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
dynner adlı üyeden alıntı
bmw inşallah ezmez elemanı
ezseydi duyulurdu belliki yırtmış çocuk
-
Bmv ci hem suçlu hem güçlü.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Bmv ci hem suçlu hem güçlü.
Hem de kıroydu..
-
Benide Citroen C4 kovalamıstı,Suçlu bendim,adama sövmustum..Adam allahtan ezmedi,Arkama kadar yapıstı arabayla ama,sora bıraktı peşimi durdu,O olaydan sonra cok sakinim trafikte,Sizlerede tavsiye ederim,En rahatı..Kimseye haklı olmadıktan sonra öfke haliyle bulaşmayın..
-
o değil suçlu taraf bmw , niye çocuk kaçıyor anlamadım
-
muhendis01 adlı üyeden alıntı
o değil suçlu taraf bmw , niye çocuk kaçıyor anlamadım
Ehliyeti yoktu büyük ihtimal..
-
07 Temmuz 2009, 20:20
açarım gazımı giderim. canıma kastı olanı kaza yapmadan yakalarsam vay haline.
-
07 Temmuz 2009, 20:21
-
07 Temmuz 2009, 20:24
canercamalan adlı üyeden alıntı
caner ondan grup sürüşlerinde yaklaşmıyolar galiba
bizim grup kafa göz dalar :D
-
07 Temmuz 2009, 20:26
edii adlı üyeden alıntı
caner ondan grup sürüşlerinde yaklaşmıyolar galiba
bizim grup kafa göz dalar :D
bizim gurup adamı grup yapar be sen nediyon bi gözünden geçirsene bizimkileri
-
07 Temmuz 2009, 20:27
-
07 Temmuz 2009, 20:33
dışardakiler mantığı işletin yani sizin dışınızdakıler sakın olun bu istanbulun manyağı malesef cok
-
07 Temmuz 2009, 20:49
musti81 adlı üyeden alıntı
Hem de kıroydu..
.........krosu :D
-
07 Temmuz 2009, 20:50
-
07 Temmuz 2009, 20:55
jose55 adlı üyeden alıntı
Benide Citroen C4 kovalamıstı,Suçlu bendim,adama sövmustum..Adam allahtan ezmedi,Arkama kadar yapıstı arabayla ama,sora bıraktı peşimi durdu,O olaydan sonra cok sakinim trafikte,Sizlerede tavsiye ederim,En rahatı..Kimseye haklı olmadıktan sonra öfke haliyle bulaşmayın..
bende gecen aküm bitikti tam 4 yolun ortasında istop etti bu bende vurdurim dedim böle biri arkamdan durmadan kornaya fln basıyo zaten sinirliydim bastım küfürü eleman hemen saga cekti baktım arabanın içinden iniyolar:D beni tek sandı besbelli arkadaydı arkadaşlar motorla bekliyolardı böle üstüme dogru geliyo ne küfür edion nan fln dedim bas git senle ugraşamam:D arkadaşlar geldi ben hala motoru vurdurmaya calısıyom o arada kadının biri plakamı alıyo allahım ne akşamdı sapıtmışlar ya bastım gittim sonra bi kac kere öle kavgaya karıştım adamın birini fena yapmıştık saolsun motorcular yardım ediyo ben olsam bende ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 PM ----------
canercamalan adlı üyeden alıntı
muhahaha gecen kadının biri neymiş önüne aniden çıkmışın beni iş yerime kdr takip etmiş arkamdan ben motordan inince anladım bakarmısın dedi buyrun dedim lan i...ne senin gibilerini acillerde iyileştiriyoz biz fln bagırıyo dedim senin gibi....yı doktor yapan memleketin ben... kaskı vurucaktım camına neyse boşver dedim hiç haberim bile yok meger önüne çıkmışmışım aniden bende olay çok hiç bitmez anlat anlat
-
07 Temmuz 2009, 21:00
sakinseytan adlı üyeden alıntı
bende gecen aküm bitikti tam 4 yolun ortasında istop etti bu bende vurdurim dedim böle biri arkamdan durmadan kornaya fln basıyo zaten sinirliydim bastım küfürü eleman hemen saga cekti baktım arabanın içinden iniyolar:D beni tek sandı besbelli arkadaydı arkadaşlar motorla bekliyolardı böle üstüme dogru geliyo ne küfür edion nan fln dedim bas git senle ugraşamam:D arkadaşlar geldi ben hala motoru vurdurmaya calısıyom o arada kadının biri plakamı alıyo allahım ne akşamdı sapıtmışlar ya
bastım gittim sonra bi kac kere öle kavgaya karıştım adamın birini fena yapmıştık saolsun motorcular yardım ediyo ben olsam bende ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 PM ----------
muhahaha gecen kadının biri neymiş önüne aniden çıkmışın beni iş yerime kdr takip etmiş arkamdan ben motordan inince anladım bakarmısın dedi buyrun dedim lan i...ne senin gibilerini acillerde iyileştiriyoz biz fln bagırıyo dedim senin gibi....yı doktor yapan memleketin ben... kaskı vurucaktım camına neyse boşver dedim hiç haberim bile yok meger önüne çıkmışmışım aniden
bende olay çok hiç bitmez anlat anlat
kadin mi dedi öyle lan i...ne diye cok ayıp etmiş
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
07 Temmuz 2009, 21:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler