Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

49 günüm kaldı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    selamlar.motosiklet sever bir insana olarak yaklaşık 4 buçuk aydır ne motosiklet ne de otomobil kullanabiliyorum.sebebine gelince;bu kış şubat ayında kendime hakim olamayıp alkollü bir vaziyette otomobil kullandım ve başka bir otomobile çarpmak suretiyle kaza yaptım.bu kaza sonucunda karşı tarafın çağırdığı polis ekibi gerekeni yaptı tabi.512 ytl para cezasının yanında ehliyetimede 6 ay el konuldu.şimdi ise toplu taşıma araçlarını kullanmaktan canım çıktı.ehliyetimi geri almama şimdi 49 gün kaldı ve sabırsızlıkla bekliyorum.
    motosikletim binanın bahçesinde uykuda aylardır.yolda her motosikletli gördüğümde iç çekiyorum.siz siz olun alkollü araç kullanmayın arkadaşlar.ben şanslıydım çünkü ne kendi canıma nede bir başkasının canına zarar geldi.fakat daha kötü bir durumda olan sadece size olmaz.zarar verebileceğiniz diğer insanları ve sevdiklerinizide düşünün.o yüzden lütfen alkollü araç kullanmayalım arkadaşlar.ehliyetimi geri alıp yollara düşeceğim günleri sabırsızlıla bekliyorum...
    unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Alıntı motopirate adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar.motosiklet sever bir insana olarak yaklaşık 4 buçuk aydır ne motosiklet ne de otomobil kullanabiliyorum.sebebine gelince;bu kış şubat ayında kendime hakim olamayıp alkollü bir vaziyette otomobil kullandım ve başka bir otomobile çarpmak suretiyle kaza yaptım.bu kaza sonucunda karşı tarafın çağırdığı polis ekibi gerekeni yaptı tabi.512 ytl para cezasının yanında ehliyetimede 6 ay el konuldu.şimdi ise toplu taşıma araçlarını kullanmaktan canım çıktı.ehliyetimi geri almama şimdi 49 gün kaldı ve sabırsızlıkla bekliyorum.
    motosikletim binanın bahçesinde uykuda aylardır.yolda her motosikletli gördüğümde iç çekiyorum.siz siz olun alkollü araç kullanmayın arkadaşlar.ben şanslıydım çünkü ne kendi canıma nede bir başkasının canına zarar geldi.fakat daha kötü bir durumda olan sadece size olmaz.zarar verebileceğiniz diğer insanları ve sevdiklerinizide düşünün.o yüzden lütfen alkollü araç kullanmayalım arkadaşlar.ehliyetimi geri alıp yollara düşeceğim günleri sabırsızlıla bekliyorum...
    Bilader ilk önce geçmiş olsun der ehliyetine en kısa zamanda kavuşmanı dilerim.
    ikinci olarak , yahu nasıl dayanıyorsun bu kadar ? Kendimi senin yerine koyup bi düşündüm, 1 gün bile binmemezlik yapmazdım.Ehliyetmi sürüyor sanki
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikinci olarak , yahu nasıl dayanıyorsun bu kadar ? Kendimi senin yerine koyup bi düşündüm, 1 gün bile binmemezlik yapmazdım.Ehliyetmi sürüyor sanki
    sürmedimmi sanıyorsun.ama o şekilde yakalanırsam ceza katlanırda katlarnır.artık az kaldı binmesemde olur ehliyeti geri alana kadar.

Motosikleti
    4x4
    Alıntı motopirate adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sürmedimmi sanıyorsun.ama o şekilde yakalanırsam ceza katlanırda katlarnır.artık az kaldı binmesemde olur ehliyeti geri alana kadar.
    o durumda gaz kolunu kıvırdıkça kıvıracaksın
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    S&T GV250
    avatar da feciymiş bilader...senin ehliyet gidici gibi

ben de hayatımın son 3 yılını ayık geçirmedim, o üç yıl içersinde zil zurna da olsa araç kullanmaktan çekinmedim, hatta ağır alkollüyken uzun yol bile yapmışlığım oldu, sadece 1 kere izmir'de çevirmeye denk geldim, onda da polis alkol var mı dedi, yok derken nefesimi kokladı, evet yokmuş dedi, halbuki o gece 3-4 duble atmıştım, arkasından kokoreç yiyince galiba koku alamadı, üflettirmedi bize aleti.
    7 aydır ağzıma bir damla içki koymadım, bi anda bi tiksinti geldi, ben de anlamadım, şimdi düşünüyorum da o kafayla yakalanmak değil de ölümlü yaralanmalı bir kazaya falan karışsaydım ve şayet ölen ben olmasaydım vicdan azabından ölürdüm...
    alkollü araç kullanmayalım, kullandırtmayalım...
    [B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    Alıntı souvarine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    avatar da feciymiş bilader...senin ehliyet gidici gibi
    haklısın avatarı değiştirmek lazım

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Keşke otomobil kullanabileceğin ehliyet ile motorsiklet kullanabileceğin A2 ehliyetin ayrı ayrı olabilseydi otomobille kaza yaptığın ve alkollü olduğun için sadece o ehliyetini geri alırlardı sende rahat rahat motosiklet kullanabilirdin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke otomobil kullanabileceğin ehliyet ile motorsiklet kullanabileceğin A2 ehliyetin ayrı ayrı olabilseydi otomobille kaza yaptığın ve alkollü olduğun için sadece o ehliyetini geri alırlardı sende rahat rahat motosiklet kullanabilirdin
    Polnet'ten haberin var mı?
    İki değil 12 ehliyetin olsa hepsinin numarası aynı olacaktır.

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    yapcak bişey yok akıllız başın cezasını ayaklar çekermiş

alkollüyken kullanmak hem bizi hemde başkakalarını tehlikeye atıyor
    Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...

Motosikleti
    sym mio
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tequuu evladım okumadım sanalım ben bunu

En yakın zamanda ehliyetine kavuşursun umarım az kalmış...
    Alkol daha geçen gün arkadaşın birini yoğun bakımdan çıkarttı , çünkü karşısındaki araba alkollüydü , ne kadar koruması olsa da yaralandı. O yüzden dikkat!
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun .. Bu kazada ders olur sanırım.

Motosikleti
    DUCATI 1198
    kimse uzerine alinmasin ama cezalar bana biraz hafif geldi. Buradaki gibi mecburi alkolle ilgili kurslarin verilmesi lazim ayrica ehliyet 1 yilligina alinmali en azindan.

Motosikleti
    4x4
    Alıntı tugcetugce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tequuu evladım okumadım sanalım ben bunu

En yakın zamanda ehliyetine kavuşursun umarım az kalmış...
    Alkol daha geçen gün arkadaşın birini yoğun bakımdan çıkarttı , çünkü karşısındaki araba alkollüydü , ne kadar koruması olsa da yaralandı. O yüzden dikkat!
    annem bırak bilinçlitoplum ayaklarını ya
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    birde kamu davası açıldı ben onu anlamadım.çünkü hiçbir devlet malına zarar vermedim ve ceza,masraf gibi herşeyi ödedim.daha ne istiyor bu devlet benden onu anlamış değilim.

Motosikleti
    yok
    geçmiş olsun
    Life is what happens when you are busy making plans

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler