http://www.milliyet.com.tr/content/g...87#galeriStart
Daha önce verildiyse silinsin lütfen...
http://www.milliyet.com.tr/content/g...87#galeriStart
Daha önce verildiyse silinsin lütfen...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
mercedesten indi mondiale bindi diye değiştirelim başlığı
Orgazma Dudak Büktürür
umarım trafikte bol bol kullanır da, motorcuların ne çektiğini anlar. arkasından da duruma çare olacak bi şeyler yapar umarım.
İnşallah Bir gün İstanbul valiside binip trafiğe çıkar ve görür Çok tekerlekli arabaların motosikletlileri nasıl sıkıştırdıklarını
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
nette hemen araştırdım bu konu ilgimi çekti ve bir kaynağa göre konu şöyle dile getirilmiş;'
Aydın Valisi Mustafa Malay, çocukluğunda sahip olamadığı motosiklete 60 yaşında kavuştu. Satın aldığı motosikleti kullanmayı öğrenebilmek için yoğun gayret sarf eden Vali Malay, denetimlerde de makam aracı yerine motosiklet kullanacak.
Akşam ve sabahın erken saatlerinde Valilik Konağı önündeki boş alanda motosikletiyle sürüş talimi yapan Vali Mustafa Malay, görenleri şaşırtıyor. Amacının hem çocukluğundan bu yana bir türlü içinden atamadığı motosiklet özlemini yenmek, hem de ülkemizde yaşanan trafik sorununun çözümüne katkı sağlamak olduğunu belirten Vali Malay, bundan sonra denetimlerde makam aracı yerine yeni satın aldığı motosikleti kullanacağını söyledi.
Makam aracıyla yapılan denetimlerin amacına ulaşmadığını ifade eden Malay, bundan sonra özel toplantı ve davetlerin dışında makam aracı kullanmayacağını kaydetti. Motosiklet kullanmanın ayrı bir tutku olduğunu dile getiren Malay, herkesi motosiklet ve bisiklet kullanmaya da çağırdı.'
bizdede vardı bi ara 78 mercedes, telaşa mahal yok
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Hayali güzelde neden Çin malı bi motosiklet ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Koskoca Vali..Sen tut çin scooter al.. Yakışıyomu ya
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
adam ne zewk alıyodur ama warya =)) biz şanslıyız arkdaşlar bi çoğumuz 16-17 yaşındayken sahip oluyoruz..
............
bari 600 lüge felan binseydi
Life is what happens when you are busy making plans
Eeeee ne oldum deme ne olacağım de.Sen Mercedes'ten sonra Çin motoruna bin. Şaka maka kendisini kutluyorum.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
başlangıç için yanlış motoru seçmiş mondi 151 rs valiyi motordan soğutabilir
şaka bi yana güzel bi olay yanlız hatırladığım kadarıyla baya eski bir haber epey bi önce duymuştum haberlerde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)