Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

yuh artık diyecek sözüm yok

Motovento
    REKLAM ALANI
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aradaşlar bu ilanı koyan bir Honda bayii. Burada önemli olan nokta, eskiden diğer Japon'lara kıyasla biraz daha "alınabilir" fiyatlara sahip olan Honda'nın fiyatlarının son zamanlarda iyice cozutmaya başlamış olması. Alınası bir Honda vardı, o da yalan oldu.
    +1
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Marmaris,Senin yazdıgım yorumun tümü saçma,Bunun bi yönü yok ve soyleme zorunlulugumda yok,saçma işte.

2. el olmadıgını ''Durumu:Sıfır '' bölümünden okuyarak herkes görüyor zaten,extradan honda bayi bilmem sahibi şudur budur,sıfır bu,2.el değil yazmana gerek yok,Bu konuda zorlanan birtek sen varsın sanıyorum.

ayrıca atalarımızın soyledıgı o laflar,gerekli yerlere oturdugunda anlam kazanır,Senın yaptıgın gıbı,sacma yorumun altına konuldugu zaman degıl,Burda scooter'dan bahsedıyoruz,Kalıtesı zaten ısmınden bellı ve kaldıki zaten kalıtesı dusuk motorların markalarını bılıyoruz,Bız kalıtelı olan bu klasmandaki fiyat genellemesıne göre pahalı veya ucuz yorumu yapıyoruz,Sen düşündüğün seyın aksine olan yorumlarınla,göze batmak veya tartısma yaratıp,bi ego tatmini içindesin sanırım.Bunları sadece surdakı yorumundan değil,forumdakı genel uslubundan yola cıkarak yazıyorum,aslında bunları yazmama bile degmıcek Boş bi üyesın

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125+Kanuni Popcorn 90
    sende almazsın olur biter
    ::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
    Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::

stunt_rider_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K 1200 R
    kimse kimseye zorla mal satmıyor sonuçta değilmi? sonuçta mal onların istedikleri fiyatıda çekerler kimsede engelleyemez bunu. isterse 10 bin tl yazar. bize düşen piyasayı araştırıp en uygun fiyatlı ve endüzgün motoru almak

Motosikleti
    ı love Honda&yamaha
    Alıntı jose55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Marmaris,Senin yazdıgım yorumun tümü saçma,Bunun bi yönü yok ve soyleme zorunlulugumda yok,saçma işte.

2. el olmadıgını ''Durumu:Sıfır '' bölümünden okuyarak herkes görüyor zaten,extradan honda bayi bilmem sahibi şudur budur,sıfır bu,2.el değil yazmana gerek yok,Bu konuda zorlanan birtek sen varsın sanıyorum.

ayrıca atalarımızın soyledıgı o laflar,gerekli yerlere oturdugunda anlam kazanır,Senın yaptıgın gıbı,sacma yorumun altına konuldugu zaman degıl,Burda scooter'dan bahsedıyoruz,Kalıtesı zaten ısmınden bellı ve kaldıki zaten kalıtesı dusuk motorların markalarını bılıyoruz,Bız kalıtelı olan bu klasmandaki fiyat genellemesıne göre pahalı veya ucuz yorumu yapıyoruz,Sen düşündüğün seyın aksine olan yorumlarınla,göze batmak veya tartısma yaratıp,bi ego tatmini içindesin sanırım.Bunları sadece surdakı yorumundan değil,forumdakı genel uslubundan yola cıkarak yazıyorum,aslında bunları yazmama bile degmıcek Boş bi üyesın
    sevgili yurttaş kendi kurduğun cümleler içinde benim dediğime gelmişsin.atalarımızın söylediği deyim ve atasözleri demekki sınırlandırılıyormuş.belli yerlere çekilerek pekiştirilmek gerekmiş scooter,otomobil,vs. gbi şeyler dışında düşünülmesi gerekliymiş bunu bilmiyordum affola.tamam ben tartışmaya girmek istemiyorum siz haklısınız
    ve son birşey daha eflasyon yükseldikçe fiyatlar tavan yapar ötv ve kdv ile birlikte son zamlarda geldi bu ürünün fiyatını hep aynı seviyede düşünmek sizce ndr bilmiyorum.kaç senedden beridir fiyatı ztn 3.600 dü bilginize

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    O motorun bu kadar yuksek fiyata satılması sektorde cok tutuluyor olmasından kaynaklanıyor. Haliyle satıcı da bu fırsattan yararlanıyor.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    vergiler vergiler vergiler.......

seannnnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar ilan nisan 2008 tarihli.. gerçi 2009 model diyor

schizoprenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung GT 250 naked
    2 hafta önce sıfır actıva aldım iş için 4.300'e geldi daha önce 2 tane kanuni vardı memnun kalmadığım için hondayı tercih ettim ama arasıra çalışmama sorunu var
    yapcak bişey yok sistem böyle

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    belki vatandaş kastlı fiyatı yüksek gösteriyor ki millet orda burda yorum yapsın ya ne kadar pahalı bu motorlar alınmaz filan diye.e honda da cahil degilya piyasayı yorumları takip ediyordur ve belki derler ya bizim motorlar pahalıymış...e sonuçta stokçu bayilerin işine yarar.biliyorsunuz bizim esnafımız işini bilir vardır bunda da bi bit yeniği.deme di demeyin.
    benim bir akraba sıfır megan alıcaktı malesef ötv indiriminden dolayı sözde ellerinde kalmamış araç bak bak yersen,bana söylüyor bulabilirmisin tanıdık bayi varmı diye.ya dedim boş ver onlar şimdi stok yapıyordur ay sonu ötv indirimi kalkıcak diye,dedim bekle indirim devam edicekmiş bak araçlar nasıl piyasaya çıkıcak seni bile arar bunlar dedim ve aynen aramışlar gelin yeni araçlar geldi diye oda gitti garibim aldı.
    burası Türkiye.....
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler