Marmaris,Senin yazdıgım yorumun tümü saçma,Bunun bi yönü yok ve soyleme zorunlulugumda yok,saçma işte.
2. el olmadıgını ''Durumu:Sıfır '' bölümünden okuyarak herkes görüyor zaten,extradan honda bayi bilmem sahibi şudur budur,sıfır bu,2.el değil yazmana gerek yok,Bu konuda zorlanan birtek sen varsın sanıyorum.
ayrıca atalarımızın soyledıgı o laflar,gerekli yerlere oturdugunda anlam kazanır,Senın yaptıgın gıbı,sacma yorumun altına konuldugu zaman degıl,Burda scooter'dan bahsedıyoruz,Kalıtesı zaten ısmınden bellı ve kaldıki zaten kalıtesı dusuk motorların markalarını bılıyoruz,Bız kalıtelı olan bu klasmandaki fiyat genellemesıne göre pahalı veya ucuz yorumu yapıyoruz,Sen düşündüğün seyın aksine olan yorumlarınla,göze batmak veya tartısma yaratıp,bi ego tatmini içindesin sanırım.Bunları sadece surdakı yorumundan değil,forumdakı genel uslubundan yola cıkarak yazıyorum,aslında bunları yazmama bile degmıcek Boş bi üyesın
sende almazsın olur biter
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
kimse kimseye zorla mal satmıyor sonuçta değilmi? sonuçta mal onların istedikleri fiyatıda çekerler kimsede engelleyemez bunu. isterse 10 bin tl yazar. bize düşen piyasayı araştırıp en uygun fiyatlı ve endüzgün motoru almak
sevgili yurttaş kendi kurduğun cümleler içinde benim dediğime gelmişsin.atalarımızın söylediği deyim ve atasözleri demekki sınırlandırılıyormuş.belli yerlere çekilerek pekiştirilmek gerekmiş scooter,otomobil,vs. gbi şeyler dışında düşünülmesi gerekliymiş bunu bilmiyordum affola.tamam ben tartışmaya girmek istemiyorum siz haklısınız
ve son birşey daha eflasyon yükseldikçe fiyatlar tavan yapar ötv ve kdv ile birlikte son zamlarda geldi bu ürünün fiyatını hep aynı seviyede düşünmek sizce ndr bilmiyorum.kaç senedden beridir fiyatı ztn 3.600 dü bilginize
O motorun bu kadar yuksek fiyata satılması sektorde cok tutuluyor olmasından kaynaklanıyor. Haliyle satıcı da bu fırsattan yararlanıyor.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
2 hafta önce sıfır actıva aldım iş için 4.300'e geldi daha önce 2 tane kanuni vardı memnun kalmadığım için hondayı tercih ettim ama arasıra çalışmama sorunu var
yapcak bişey yok sistem böyle
belki vatandaş kastlı fiyatı yüksek gösteriyor ki millet orda burda yorum yapsın ya ne kadar pahalı bu motorlar alınmaz filan diye.e honda da cahil degilya piyasayı yorumları takip ediyordur ve belki derler ya bizim motorlar pahalıymış...e sonuçta stokçu bayilerin işine yarar.biliyorsunuz bizim esnafımız işini bilir vardır bunda da bi bit yeniği.deme di demeyin.
benim bir akraba sıfır megan alıcaktı malesef ötv indiriminden dolayı sözde ellerinde kalmamış araç bak bak yersen,bana söylüyor bulabilirmisin tanıdık bayi varmı diye.ya dedim boş ver onlar şimdi stok yapıyordur ay sonu ötv indirimi kalkıcak diye,dedim bekle indirim devam edicekmiş bak araçlar nasıl piyasaya çıkıcak seni bile arar bunlar dedim ve aynen aramışlar gelin yeni araçlar geldi diye oda gitti garibim aldı.
burası Türkiye.....
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)