sağolun arkadaşlar teşekür ederim ama mondial mondial dio içim hep :D 100 lük değilde 110 luk cupla düzde 130 görüyo arkadaşım (yuan 110 çelik cantlı olanlar)
sağolun arkadaşlar teşekür ederim ama mondial mondial dio içim hep :D 100 lük değilde 110 luk cupla düzde 130 görüyo arkadaşım (yuan 110 çelik cantlı olanlar)
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
motorlar güzel deilmi arkadaşlarımın:d
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
bu ne ya 100cc cup 120 yi nasıl gecıo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 PM ----------
video cekmeden inanmam ne bu ya biri 120 biri 130 topu topu 9-10 beygrlık motorlar duzde nasıl 130 goruo atarken fırlatmayın arkadaşlar ya!
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
cuplar garip bi alet dogrusu. bendede war bi tane original sadece iridium buji ve hava filtresi war düz yolda 100 görüorum ama tabi görene kadar canım cıkıo dişlilerle oynarsan,egsozla ve karburatorle, 120km/h hıza çıkar fakat çok hafif oldugundan o hızda çok tehlikeli oluyor
haa bide unutmadan 100 cc cuplar 4,8 bg
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
arkadaşım öncelikle bi 10 cc için yılda 60 TL vergi ödemeye değmez . İkincisi ben kanuni kullanıyorum CUP lardan memnun musun desen memnunum Allah a şükür. 5 Liralık benzinle 80 km ye kadar yol yapıyor bu mondialdede değişmez neredeyse motor aksamı aynı. mondial kanuniye göre biraz daha efendi motoru sesi bile çıkmıyor ama kanuni öyle değil biraz daha agrasif. hız konusuna gelince bencede bu motorlarda hız yapmaya gelmez gerçekten hız için üretilmemişler çünkü...
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
bu nasıl iş anlamadım bende 125cc scooter var 90 basıyo 100lukler nasıl 100ü geçio hiç anlamadım BEncede pek guvinilir motorlar deil aman dikkat edin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)