Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

arkadaşım kanuni cup 100 aldı

REKLAM ALANI
    ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    sağolun arkadaşlar teşekür ederim ama mondial mondial dio içim hep :D 100 lük değilde 110 luk cupla düzde 130 görüyo arkadaşım (yuan 110 çelik cantlı olanlar)
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen cup ları çinli cuplara göre değerlendiriyorsa yazdıkların doğru hiç çinli cup kullanmadığım için bilemiycem ama innovalar 80km üstü gayet stabil
    çinli ler için söyledimö ben ya innova kullanamdım hiç ama nekadar ne olursa olsun kalın lastikli motor kullanmak lazım
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti

Motosikleti
    motorlar güzel deilmi arkadaşlarımın:d

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cup tarzı motorun hakkı 60 -70 tir üstüne çıktınmı yusufları toplarsın başına bak bende yuki nin 100 cc cup unu kullanıyorum 120 km yi geçiyor motor ama doğru ama yanlış ibreye nekadar güvenişlir bilmiyorum ama bende ibrenin yalancısıyım anladın sen onu herneyse sonra motor ne duruyor ne düzgün gidiyor heryeri oynamaya başlıyor hız için hız motoru al canını tehlikeye atma !!
    bu ne ya 100cc cup 120 yi nasıl gecıo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 PM ----------

Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolun arkadaşlar teşekür ederim ama mondial mondial dio içim hep :D 100 lük değilde 110 luk cupla düzde 130 görüyo arkadaşım (yuan 110 çelik cantlı olanlar)
    video cekmeden inanmam ne bu ya biri 120 biri 130 topu topu 9-10 beygrlık motorlar duzde nasıl 130 goruo atarken fırlatmayın arkadaşlar ya!
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

Motosikleti
    Alıntı dynner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ne ya 100cc cup 120 yi nasıl gecıo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 PM ----------

video cekmeden inanmam ne bu ya biri 120 biri 130 topu topu 9-10 beygrlık motorlar duzde nasıl 130 goruo atarken fırlatmayın arkadaşlar ya!
    arkadaşım ayar çekmeyi bildikten sora hepsi gider sen inanma bi gün biri seni cupla geçerse görürsün benim sattıgım 47 cc pejoda 90 diyodu düzde o nasıl oluyo 2 beygir bide

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    cuplar garip bi alet dogrusu. bendede war bi tane original sadece iridium buji ve hava filtresi war düz yolda 100 görüorum ama tabi görene kadar canım cıkıo dişlilerle oynarsan,egsozla ve karburatorle, 120km/h hıza çıkar fakat çok hafif oldugundan o hızda çok tehlikeli oluyor

haa bide unutmadan 100 cc cuplar 4,8 bg
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

Motosikleti
    Alıntı burak07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cuplar garip bi alet dogrusu. bendede war bi tane original sadece iridium buji ve hava filtresi war düz yolda 100 görüorum ama tabi görene kadar canım cıkıo dişlilerle oynarsan,egsozla ve karburatorle, 120km/h hıza çıkar fakat çok hafif oldugundan o hızda çok tehlikeli oluyor

haa bide unutmadan 100 cc cuplar 4,8 bg
    senin motorun 4,8 6 beygir olanda var:D

ddh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım öncelikle bi 10 cc için yılda 60 TL vergi ödemeye değmez . İkincisi ben kanuni kullanıyorum CUP lardan memnun musun desen memnunum Allah a şükür. 5 Liralık benzinle 80 km ye kadar yol yapıyor bu mondialdede değişmez neredeyse motor aksamı aynı. mondial kanuniye göre biraz daha efendi motoru sesi bile çıkmıyor ama kanuni öyle değil biraz daha agrasif. hız konusuna gelince bencede bu motorlarda hız yapmaya gelmez gerçekten hız için üretilmemişler çünkü...
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin

bu nasıl iş anlamadım bende 125cc scooter var 90 basıyo 100lukler nasıl 100ü geçio hiç anlamadım BEncede pek guvinilir motorlar deil aman dikkat edin

Motosikleti
    Alıntı ddh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım öncelikle bi 10 cc için yılda 60 TL vergi ödemeye değmez . İkincisi ben kanuni kullanıyorum CUP lardan memnun musun desen memnunum Allah a şükür. 5 Liralık benzinle 80 km ye kadar yol yapıyor bu mondialdede değişmez neredeyse motor aksamı aynı. mondial kanuniye göre biraz daha efendi motoru sesi bile çıkmıyor ama kanuni öyle değil biraz daha agrasif. hız konusuna gelince bencede bu motorlarda hız yapmaya gelmez gerçekten hız için üretilmemişler çünkü...
    ewt 10 cc ye değmez arkadaşım. azmı gelio 125 lik yaptırırım mondiali silindir kapağı aynı olur burda hep öle yapıolar. yarın alıcam galiba.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler