Bayan motorculara bir yeni isim daha eklendi ama fikirlerinize ihtiyacım var :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
-
bayan arkadaşların motor kulanmasına hayranım....hemen al başlangış olarakta guzel bi alettir yani sen al
-
scuba_09 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
SAĞOL KARDEŞİM DE İNSAN Bİ İKİ TAVSİYE YAZARDI AAAAA
:cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::
-
Valla hevesini kırmak istemem ancak çok gördüğün motoru almanı tavsiye ederim.Çünkü demek ki tutulmuş ve problemsiz motor.Fazla görülmeyen bir motorun iyi mi kötü mü olduğunu bilemezsin.Piyasada çok gördüğün motor kendini ispatlamış motordur.
-
vay vay vaaaaaytercihine hayran kaldım.125likler içinde 10 numara motor
hatta dört zamanlılarda en kraldır benim için
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Bu motoru sadece 8-10km gibi bir testte kullandım.17hp olmasına rağmen pek hırçın makina değil.Şehiriçi trafiğindede rahat edeceğini düşünüyorum.Bence gayet uygun bir seçim olmuş.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
almayı düşündüğün motor gerçekten görüntü olarak 10 numara ve başlangıcı motoru olarak çok ideal bence...dediğine katılıyorum cbr 125 herkeste oldugu için sen bayan olarak farkını göstermekle iyi yaparsın...
-
Vitesliyle başlamanı takdir ettim..
Genelde scootercı olur kızlar
Kazasız sürüşler..
-
02 Temmuz 2009, 22:49
öncelikle hayırlı olsun ama bildiğim kadarıyla cbr daha iyi yzf r125 den çünkü r125 de hız sabitleyi tarzında bişey vardı diye biliorum vede mahallede bir arkadaşımda var onceden cbr kullanıyodu o da cbr daha iyi diyor ama yinede bi bayan için yzf r125 daha güzel durur bence bi de motoruna kavuşunca resimlerini de eklersen çok güzel olur
-
02 Temmuz 2009, 22:50
kingman30 adlı üyeden alıntı
Valla hevesini kırmak istemem ancak çok gördüğün motoru almanı tavsiye ederim.Çünkü demek ki tutulmuş ve problemsiz motor.Fazla görülmeyen bir motorun iyi mi kötü mü olduğunu bilemezsin.Piyasada çok gördüğün motor kendini ispatlamış motordur.
evet ama çok bindiğim için hevesimi aldım sıkıldım ondan zaten yamaha ona rakip çıktıysa bi bildiği vardır değil mi arkadaşlar?
-
02 Temmuz 2009, 22:51
-
02 Temmuz 2009, 22:53
scuba_09 adlı üyeden alıntı
almayı düşündüğün motor gerçekten görüntü olarak 10 numara ve başlangıcı motoru olarak çok ideal bence...dediğine katılıyorum cbr 125 herkeste oldugu için sen bayan olarak farkını göstermekle iyi yaparsın...
di mi amaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 PM ----------
osbourne adlı üyeden alıntı
Vitesliyle başlamanı takdir ettim..
Genelde scootercı olur kızlar
Kazasız sürüşler..
tarzım değil o yüzden yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 PM ----------
berk_cglr adlı üyeden alıntı
hayatı ikinci tercihte büyütttüğümde kullanacam inşallah
-
02 Temmuz 2009, 22:54
motolektra adlı üyeden alıntı
di mi amaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 PM ----------
tarzım değil o yüzden yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 PM ----------
hayatı ikinci tercihte büyütttüğümde kullanacam inşallah
tarzım scooter değil dedin ya kardeş,,bi kere daha takdir ettim...
-
02 Temmuz 2009, 22:54
Bir şey daha sormak istiyorum bu motorum max hızı nedir?
-
02 Temmuz 2009, 22:55
yoksa aman allahım seninde mi rüyaların da cbr rr var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------
max 130 die biliorm
-
02 Temmuz 2009, 22:56
öncelikle hayırlı olsun ama bildiğim kadarıyla cbr daha iyi yzf r125 den çünkü r125 de hız sabitleyi tarzında bişey vardı diye biliorum vede mahallede bir arkadaşımda var onceden cbr kullanıyodu o da cbr daha iyi diyor ama yinede bi bayan için yzf r125 daha güzel durur bence
bi de motoruna kavuşunca resimlerini de eklersen çok güzel olur
AAA EKLERİM EKLEMEZ OLUR MUYUM SİYAHINI ALDIM SARI SARI PARLICAM ÜSTÜNDE
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------
dr.tolga adlı üyeden alıntı
tarzım scooter değil dedin ya kardeş,,bi kere daha takdir ettim...
allah razı olsun
-
motolektra adlı üyeden alıntı
evet ama çok bindiğim için hevesimi aldım sıkıldım ondan zaten yamaha ona rakip çıktıysa bi bildiği vardır değil mi arkadaşlar?
haklı diyosunda
vereceğin onca fark paraya değermi sence
bence yazık o kadar fark verip o motoru alacağıma yine gider herkesin altında olan 125r'ı alıp kalanla üstümü başımı 10 numara kaliteli şeylerle donatırım herşeyden önce güvenlik
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
valla sarı çok güzel duruyo helal olsun kazasız belasız sürüşler
-
02 Temmuz 2009, 22:57
yoksa aman allahım seninde mi rüyaların da cbr rr var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------
max 130 die biliorm
iyi bir hız mı sizce?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler