Çok uzun zamandır bir scooter almak istiyordum sonunda istediğim gibi cici ve temiz motoru buldum; KİRAZ
Çok uzun zamandır bir scooter almak istiyordum sonunda istediğim gibi cici ve temiz motoru buldum; KİRAZ
Hayırlı olsun... Kazasız belasız binersin İnşallah...
Peki ama ne aldın
hayırlı uğurlu olsunda tam çözemedim ne demek istediğini buldum derken aldınmı
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız surusler ıst. trafıgınde cok dıkkat gereklı korumalara dıkkat
[IMG][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 PM ----------
heycandan ne yazdığımı bilemedim evet aldım bir kaç saat önce.. Sağolsun burdan bir arkadaş seçmemde çok yardımcı oldu
Mondial 125 ZN aldım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:29 PM ----------
evet kazasız belasız inşallah.. Çok fazla deneyimim yok ama yavaş yavaş öğrencem bende
kazasız belasız sürüşler dilerim
teşekkürederim
Hayırlı uğurlu olsun
Sanki ben almış kadar oldum başlığı okuyuncahAYIRLI OLSUN, çok güzel model,hoşuma gidiyo bunlar
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Ehliyetinde mutlaka vardır yada almak üzeresindir diye tahmin ediyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
kazasız belasız kullan kardeş
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
cok beğendiğim bir tip hadi hayırllı olsn
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sağolun ama çok uğraştım almak için gerçekten.. maddi olarak.. ama çok beğendim motorumu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 PM ----------
bir buçuk yıl kadar önce almıştım ehliyetimi motoru anca alabildim işte
hayırlı olsun güle güle kullan. darısı başıma artık
Ben rüzgarı değil,artık rüzgar beni takip etsin.....
Çok güzel motor, ne zevkli olur şimdi bunla gezmesi... Trafiğe dikkat et hayırlı olsun tekrardan...
hayırlı olsun kazasız belasız
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Hayırlı olsun abla kazasız belasız kullan.İnş. aldığın kişiden kaskı da almışsındır.Aklına takılan bir şey olursa yine yardımcı oluruz.Senin adına sevindim
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)