aranızda hız sınırını veya kural ihlali yapan vardır mutlaka herhalde
aranızda hız sınırını veya kural ihlali yapan vardır mutlaka herhalde
[U][U][/U][B][COLOR="Indigo"]::lac::Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır...::lac::[/COLOR][/B][/U]
henüz beni yakalayabilen olmadı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
BENİ BOLUDA ERCAN DİE Bİ YUNUS POLİS VAR KASKSIZLIKTAN YAKALADI BAYA Bİ PARA KİTLEDİ SUÇUM BİRAZ YÜZ KIZARTICI AMA EHLİYETSİZ OLMAM VE KASKSIZ MOTORA BİNMEM POLİS GERÇEKTEN HAKLIYDI ONDAN SONRA O POLİSLE KANKA OLDUM BOLULU OLANLAR ERCANI İYİ BİLİR ZATEN
[U][U][/U][B][COLOR="Indigo"]::lac::Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır...::lac::[/COLOR][/B][/U]
Bende birkeresinde cevirmeye girmiştim motorun 500km. bakımı için servise gittim eve dönerken bi baktım polis amca gel gel yapıyo :D ehliyet hak getire tabi:D neyse kaçış yok girdik polis amcanın yanına kask+korumalı ceketi görunce yumuşadı tabi ruhsat kontrolu yaptı sonra derdimi anlatım bakıma gitmek zorunda olduğumu söyledim oda anlayışlı çıktı gönderdi:d ama aşırı heycanlanmıştım
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
bi söz vardır hani illa tecrübe diye buda onlardan biri olmuştur
Dün arkadaşın yeni motorunu (Asya 125t) (civciv sarısı) beytepeye götürürken epeyce tırstım aslında. Plaka işlemlerini yetiştiremediler muameleciler henüz. Bi ara benim motorun plakasını mı taksam diye bile düşündüm. Sonra dedim kaza maza yaparız iyice sıvamayalım bari... Neyse ki bişi olmadı. Eşimle beraber kasklarımızı takıp, 50yi geçmeden 25 km yaparak bıraktık motoru arkadaşa. Bu arada Asya 125t bayağı keyifli bir motormuş... Peggynin yanına bi tane alıp koysam mı diye düşünmedim değil...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
cevaba bakarak uygulamadan kaçtığımı yada yolumu değiştirdiğimi sanmayın işin latifesiydi.
ilk motorumdan itibaren tüm evraklarım tam ve hiç kasksız motora binmedim.ehliyet konusunda yanlış bilgilendirme ve oyalama sebebiyle 4 ay ehliyetsizdim.
sakın ola evrakım eksik diye uygulamadan kaçmayın polis görevini yapabilir
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
Ehliyetmı ilk aldım gündü motorla gezıntıye cıktım kayseri turu yapıyodum kiii bide ne göreyim yanımda bi yunus belirdi ben tabıı gayet rahat hanı artık ehiyetim varya kafamda kask yok bana güsel bi caza yerlestirdi.
Benim bi arkadaş polise yakalanıyo tabi ehliyet yok. Bizimki cüzdan evde kalmış yanımda hiç bişey yok arkadaşı arayayım getirsin diyor, o ara polis tanıdıgı olan başka bi arkadaşı arıyor beni kurtar gibilerinden diğer arkadaş geliyor ama ara ara tanıdık polislere ulaşamıyorlar, zaman geçiyor polis baskı yapıyor hadi arkadaşın nerde kaldı falan. O ara bizimki motoru alıp kaçıyor amaaa diğer elemanı polis bırakmıyor kolundan tutup arkadaşı geri çağırtıyorlar. Sonra ne mi oluyor.
Dur emrine uymamaktan
Ehliyetsiz araç kullanmaktan
Motoru ehliyetsiz kişilere vermekten (motorda bizimkinin üstüne değil tabi)
1000 in üstünde ceza yiyor....
Buda yetmiyor tabiiii
Bizimki kursa yazıldı ama ehliyet hala yok tabi....
Bizim eleman temkinli polis gördüğü yerde ya dönüyor ya duracakmış gibi yapıp kaçıyor bi şekilde yırtıyor ama enson eve bi ceza daha geldi 250lira dur emrine uymamak ve trafiği tehlikeye sokmaktan
Şimdi bizimki plakayıda söktü öyle geziyor
Bu arada motorda satsan 1000 lira etmez....
yaşım 15 idi ve 301 mz im vardı... ismini vermek istemem ama bir firmada okul sonraları kuryelik yapıyordum... kartal soğanlık yan yolda 3 sefer 3 er ay arayla motorumu bağlattım... ikinci sefer bağlattığımda savcıya çıktım... üçüncü sefer bağlattığımda mahkeme 45 gün ceza kesti.. yaşımın ufak olması sebebiyle paraya dönüştürdüler. yaşım tuttuğu gün a2 ehliyetimi aldım beni bağlayan polisin yanına gittim... ehliyetimi gösterecektim tayini çıktı dediler diyarbakır a.... oturup ağlıyacaktım... şimdi sitem edebilirsiniz ehliyetsiz motor neden kullandın diye.. hemi okuyup hemi çalışmak zorunda kalmayan beni anlayamaz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bende radara gırmıstım.memur beyde gorevıne yenı baslamıs coookk sadık bırısıydı..yazdı cezayı
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
ehliyetimi 2006 da aldım..ehliyetimi aldığımdan beri ödediğim ceza 900YTL ve 6 ay ehliyetsiz kalma..ceza yememdeki süreç boyunca yakalanma sayım 3 kez..Düşünün artık ne gibi ihlal yapmışım..Ama artık dikkat ediyorum )
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)