yeni başlayan için 900 cc motor
Reklamlar
-
Herkese merhaba.
Tanıdığım biri yeni ehliyet alıyor.Ailesinin durumu çok iyi.900 cc motorla başlayacakmış.Daha önce motor deneyimi de yok.Sürüş teknikleri dersleri alıyormuş.Sürüş teknikleri dersleri almayla bu kadar büyük bir açık kapanabilir mi?
Reklamlar
-
Orgazma Dudak Büktürür
-
huceyn adlı üyeden alıntı
900 cc enduromu ss mi?
Ne fark eder mopet dahi kullanmamış biri için??
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
ss dediğin racing türü galiba.900 cc enduroyla başlıcakmış
-
Bence yeni ehliyetli icin yanlis...kanun boslugundan faydalanan maddiyatini devreye sokuyor...almanyada yeni motor ehliyeti alan iki yil 34 ps den fazlasini kullanamiyor..motorun hacmi önemli degil beygir olarak sinirlanmis..bence tam yerinde bir kanun..
motorcu olunmaz,motorcu dogulur.
-
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
Ne fark eder mopet dahi kullanmamış biri için??
çook farkeder hocam.
adam eğitim alıyormuş.çat diye başlamıyor.
ss le enduro arasındaki farkıda eminim benden iyi biliyorsundur
Orgazma Dudak Büktürür
-
ne kadar eğitim alırsa alsın tecrübe olmadan olmaz...
daha küçük bir makinada biraz tecrübe kazanması çok önemli...
herşey bitti kullandığı motorun tarzı kaldı... sonuçta ne olursa olsun 900 cc azmı yahu...
umarım kazasız belasız kullanır...
-
huceyn adlı üyeden alıntı
çook farkeder hocam.
adam eğitim alıyormuş.çat diye başlamıyor.
ss le enduro arasındaki farkıda eminim benden iyi biliyorsundur
Bu işler hep para ile olsaydı, Genç, yakışılk ve ölenler olmazdı
Eğitim iyi ve hoş ta...adı üstünde eğitim
Bütün alacağı eğitimin üstüne bir de OMM'a ktılsın ve ileri sürüş tekniklerini öğrense ne yazar??? aceminin eline ne verirsen ver o bir acemidir.
900cc hacminde bir motosiklet bazı tecrübeliler için bile sorun yaratıyor.....
Bir Mobylette dahi kullanmamış bir adamın altında 900cc bir ölüm makinası....
Allah kaza bela vermesin.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
Kişi bu konuda çok yetenekli dahi olsa bizim burdan eğitim alıosa binsin demeye hakkımız olduğunu düşünmüyorum....Burda en iyi motosiklet eğitimi hocasından 1 e 1 ders alan kişiye kardeşim ole bi eğitimle 1000 değil 1400 le bile başlarsın mı dicez ???
En iyi kuralları avrupa ülkeleri uygulamakta bence ne kadar yetenekli olsanızda ,en iyi eğitimide almış olsanız belirlenen motosikletleri kullanabilirsiniz...
-
01 Temmuz 2009, 21:35
Gyradel. adlı üyeden alıntı
Kişi bu konuda çok yetenekli dahi olsa bizim burdan eğitim alıosa binsin demeye hakkımız olduğunu düşünmüyorum....Burda en iyi motosiklet eğitimi hocasından 1 e 1 ders alan kişiye kardeşim ole bi eğitimle 1000 değil 1400 le bile başlarsın mı dicez ???
En iyi kuralları avrupa ülkeleri uygulamakta bence ne kadar yetenekli olsanızda ,en iyi eğitimide almış olsanız belirlenen motosikletleri kullanabilirsiniz...
Bütün puanlar sana..
ama dogru söyleyenin az dostu olurmus..
motorcu olunmaz,motorcu dogulur.
-
01 Temmuz 2009, 21:45
900 cc küçük gelir direk 1200 GS ten başlasın
-
01 Temmuz 2009, 21:47
900 cc bencede çok küçük gelir hayabusa ile başlasın ideal tercih
-
01 Temmuz 2009, 21:54
-
01 Temmuz 2009, 22:16
Bana kalırsa 1200 CC ile başlasın yazan arkadaşımız komik cümleler kurmaya çalışmamış gayet anlamlı bir cümle
-
01 Temmuz 2009, 22:17
Süper Moderatör (BBRR)
eğitimini aldıktan sonra 1800 cc ilede başlanır .. örnekleri mevcuttur .. eğitimsiz birine 50 cc today bile tabuttur.. eğitim alack bütçrn varsa gidersin hondaya BMW ye alırsın eğitimini basarsın mangırı özel derste alırsın direk 1800 cc goldwingden bismillah dersin bu kadar basit ..
bide bi arkadaş soruyo yok bi tanıdık merak ediy masallarını geçelim gelsin o tanıdık direk sorsun cevabını alsın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
01 Temmuz 2009, 22:21
Bahsi gecen motor tdm 900 olabilir enduro olmasada. Ama arkadaslarin dedigi gibi sadece egitimle olacak is degil.
Tabi herkezin kendi problemi ben artik etrafimda soranlara felan hic karismiyorum, öneridede bulunmuyorum. Nasil olsa aldiktan sonra satiyor cogu kullanamadigi veya asiri güclü oldugu icin . Sonrada sahibinden com da kelepir ilanlari dolup tasiyor.
-
01 Temmuz 2009, 22:31
BBRR adlı üyeden alıntı
eğitimini aldıktan sonra 1800 cc ilede başlanır .. örnekleri mevcuttur .. eğitimsiz birine 50 cc today bile tabuttur.. eğitim alack bütçrn varsa gidersin hondaya BMW ye alırsın eğitimini basarsın mangırı özel derste alırsın direk 1800 cc goldwingden bismillah dersin bu kadar basit ..
bide bi arkadaş soruyo yok bi tanıdık merak ediy masallarını geçelim gelsin o tanıdık direk sorsun cevabını alsın
tanıdık: )
abi tamam öyle diyosunda şöyle trafikte bi 3000-4000 km yapması gerekmezmi tecrübe için öyle kısa süreli eğitimlerle tecrübe edineceğini sanmıyorum.
-
01 Temmuz 2009, 23:32
android adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba.
Tanıdığım biri yeni ehliyet alıyor.Ailesinin durumu çok iyi.900 cc motorla başlayacakmış.Daha önce motor deneyimi de yok.Sürüş teknikleri dersleri alıyormuş.Sürüş teknikleri dersleri almayla bu kadar büyük bir açık kapanabilir mi?
ben şimdidien bir fatiha okudum
arkadaşın da şimdiden helva yaptırsın
yok eğer bileğine sahip çıkıp kazasız belasız atlatırsa eşe dosta helva ısmarlamış olur
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
01 Temmuz 2009, 23:50
herkes atıp tutmuş bence biraz
biraz mantıklı düşünün düz mantık değil ama
aramızda kaçı ileri sürüş teknikleri dersine gitti?
onlarca km yapıpta bu derse gidip kahretsin bu yaptığım o kadar yanlış birşeymişki diyenler var evet hatta bu sitede bile yazanlar oldu bunu bunu yanlış yapıyormuşum öğrendim diye
500hp hayabusa bile kullanabilir eğitim aldıktan sonra
o eğitimi alıp kendini bildikten sonra her makina kullanılabilir her insan aynı değildir her insan tanımadığı motorda gazı dibine kadar verip gitmez az az zamanla alışır...
BRRR'da dediği gibi 1800 cc goldving bile kullanılabilir hatta bizden bile iyi kullanacağına eminim.....
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
02 Temmuz 2009, 00:00
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
herkes atıp tutmuş bence biraz
biraz mantıklı düşünün düz mantık değil ama
aramızda kaçı ileri sürüş teknikleri dersine gitti?
onlarca km yapıpta bu derse gidip kahretsin bu yaptığım o kadar yanlış birşeymişki diyenler var evet hatta bu sitede bile yazanlar oldu bunu bunu yanlış yapıyormuşum öğrendim diye
500hp hayabusa bile kullanabilir eğitim aldıktan sonra
o eğitimi alıp kendini bildikten sonra her makina kullanılabilir her insan aynı değildir her insan tanımadığı motorda gazı dibine kadar verip gitmez az az zamanla alışır...
BRRR'da dediği gibi 1800 cc goldving bile kullanılabilir hatta bizden bile iyi kullanacağına eminim.....
İlkaya ve ilkaya katılanlara bende katılıyorum
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler