0 km bir motor almaya karar verdim benim üyeliğim yok bu arkadaşımın nicki iki motor arasında kararsız kaldım yzf r1 mi yoksa rr1000 mi siz olsanız hangisini alırdınız
0 km bir motor almaya karar verdim benim üyeliğim yok bu arkadaşımın nicki iki motor arasında kararsız kaldım yzf r1 mi yoksa rr1000 mi siz olsanız hangisini alırdınız
Yüksek Kalite Üstün Performans
bence r1 1000rr dan daha seri bir motosiklet.
ama hondanın sağlamlığını ve kalitesini düşünürsek;r1 deki seriliğe çokta gerek yok...
benim tercihim cbrden yana olurdu
zor bi soru ama ben yzf r1 derim
Life is what happens when you are busy making plans
tabiki honda tabiki 1000rr
Al bi 1000 RR ; Ne sorun yaşa ne bişey
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
fiyat faktörünü araya sok hangisinin fiyatını uygun yakalarsan . yani hangi motor o fiyat eder dersen onu al
yok benim para sorunum yok dersen 2 sini de al bir gün ona bir gün diğerine sıkıldıkça işte
2oo9lada yağ eksiltme sounu var !
Burada da çözüm önerisi
http://www.fazerturkiye.org/forum2/s...t=14751&page=3
HONDA HONDA HONDA......
yzf r1 daha sıradışı ve özgün gibi gözüküyor. Daha seri olduğunu söyleyenler var. Daha seri olması aradaki 10.000 liralık farka değer mi bilmem. Racing motor hiç tarzım değil ama alacak olsam ve param varsa biraz daha gösterişli olsun isterim. Yani YZF R1 Tabi
Teknik açıdan bi bilgim yok ama ikisini de alsan "Lanet olsun yakacam bu motoru" demezsin heralde
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
gerçekçi bir mesaj değil ama ben olsam tabiki şimdi olduğu gibi Yamaha'dan vazgeçmezdim.
Bence yeni ateşleme sistemiyle R1 tek kelimeyle mükemmel...
0 alacaksan R1'i tek geçerim...
senin gözüne en iyi hangisi gözüküyosa ondan al serilik filan gerek yok varmı o motorlardan daha serisi misal biri 330 yapıyo diğeri 320 saten hepsinde uçuyosun
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
yamaha r1 deki o sesi hiç bir motorsikletten alamazsın bitiriyor beni...
bence r1 derim...
her ikiside tutkuları ateşlicek güçte makinalar.hangisi kafanıza yatıyorsa onu alın.çokk büyük farklar olacagını zannetmiyorum.
En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]
arkadaş motogpye katılcak heralde serilikde serilik tutdurmuşsunuz ben kimsenın şehir kullanımında 1000cc bi bi racenin seriligini sınama ımkanının olacagını sanmıyorum hangisi hoşuna gidiosa onu al sonra ıcınde kalmasın keske şunu alsaydım dıe
R1 Çok yakışıklı ve asaletli duruyor.ve şöyle diyor 'itaat et ben kralım''
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
Nedenini bilemediğim sebeplerden dolayı R1 diyorum
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)