Bu 3 motordan hangisini önerirsiniz....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sen motordan beklentilerinin maddeler halinde sıralamışsın zaten.O maddelerin işaret ettiği tek bir motor var o da -----> DL650
-
niye Transalp düşünmüyosun ?
-
Orçun* adlı üyeden alıntı
niye Transalp düşünmüyosun ?
TA için yakıtının biraz fazla oldugunu ve Araziye daha uygun oldugunu duydum. Oysa ben cogunlukla asfalt da kullanacagım için TA yı eledim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 PM ----------
kingman30 adlı üyeden alıntı
Sen motordan beklentilerinin maddeler halinde sıralamışsın zaten.O maddelerin işaret ettiği tek bir motor var o da -----> DL650
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
arkadaş ben 2.5 sene kadar dl650 kullandım ve her yönüyle kefilim hiçbir sorun yaşamazsın her türlü yolda her koşulda yağmur, stablize, trafik, dağ, bayır hiç farketmez hayatta hararet yaptıramazsın.
uzun yolda depoyu fulleyip ortalama 180 km hızla depoyu bitirip benzinciye girdiği günleri hatırlarım (izmir antalya arası otoban)
ama yakıt dersen 2 silindir olduğu için bmw'den çok yaktığını düşünüyorum.
karar senin iyi günler
[B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]
-
dl 650 v storm diyorum. mersinde aprilia yada bmw ile parça sıkıntısı çekme ihtimalin daha yüksek. dl 650 kullanıp da şikayetçi olan pek duymadım
-
dl650 en iyi seçim olacaktır
[COLOR="Blue"][B]FAZER size asfalt da uzamak dan ve cadde de bakışları üzerinize çekmekden çok daha fazlasını verir:cherry:[/B][/COLOR]
-
ben de birkaç bilgi paylaşmak isterim.eğer uzunyolda titreşim minimum olsun ve konfor diyorsan 1.DL650 2.aprilia pegaso650 3. BMW f650 tercihinde bulunmalısınız.fakat motorualırken kısıtlı bütçeniz varsa ve kullanımdaki yakıtı önemliyse pegaso,bmw,dl650 sıralaması geçerli bu mantıkla.....kolay gelsin
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
VSTORM olabilir FAZER FZ6 olabilir Honda VARADERO olabilir seç beğen al
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
01 Temmuz 2009, 17:15
jeansatar adlı üyeden alıntı
ben de birkaç bilgi paylaşmak isterim.eğer uzunyolda titreşim minimum olsun ve konfor diyorsan 1.DL650 2.aprilia pegaso650 3. BMW f650 tercihinde bulunmalısınız.fakat motorualırken kısıtlı bütçeniz varsa ve kullanımdaki yakıtı önemliyse pegaso,bmw,dl650 sıralaması geçerli bu mantıkla.....kolay gelsin
Belirttigim üzere en önemli maddelerden birisi Yakıt sarfiyatı. Pegaso az yakıyor fakat aradaki yakıt farkı uzun yoldaki yorgunlugunu alacak kayda degermi. Veya Servis veya parca sorunu cekecek kadar tatmin edicimi.(Yanlış olmasın Pegaso da parca sorunu yaşarmıyım bilmiyorum ama piyasada cok fazla Pegaso olmadıgı için oyle düşünüyorum... Yoksa üç kuruş fazla yaksın DL al kafan rafat olsun mu.???
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
-
01 Temmuz 2009, 17:18
F650GS olsa keşke
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
01 Temmuz 2009, 17:22
Bu arada dl fazla yakıyor deniliyorda bildigim kadarıyla sakin kullanımda 100km/4.5lt civarı.Aprilia'nında bundan az yakacagını düşünmüyorum.Bmw ise 2007 öncesi tek silindirliydi evet az yakar 100km/3.5 lt civarı ama yeni kasalar çift silindirli ve duydugum kadarıyla onlarda 100km/4.5lt yakıyormuş.
Uzun lafın kısası dl almakla ekonomik yönden digerlerine göre zarar etmezsin.
Dl 650 hakkında ayrıntılı bilgi için linkdeki konuya bakabilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
-
01 Temmuz 2009, 17:26
uzun yol konforu benim için de çok önemli olduğundan, o kadar param olsa dl 650 alırdım. Böyle bi motor alacaksan yakıt sarfiyatını da ikinci plana atmalısın fikrimce. Yakıt sarfiyatı ile bu sınıftaki enduro motorların birbirlerine kayda değer bir üstünlük kurabileceklerini sanmıyorum.
Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
-
01 Temmuz 2009, 17:32
DL650 tek geçerim..ben de alıcam. Yakıt sarfiyatı olarak f650 gs o da tek silindir olduğundan ama bakım masrafları çok yüksek hem de dl den daha cok titreşimli...Değmez.
-
01 Temmuz 2009, 18:06
3 senedir DL650 kullanıyorum. Benzin koymaktan başka bir şey yapmadım. Bir kere de sorun çıkardığını görmedim. Türkiye için bir numaralı motor. Mersin gibi yerlerde BMW iyi bir tercih olmaz. Mersinin sıcağı BMW için iyi bir tercih değil..Hararet yapıp yolda kalırsın.
-
01 Temmuz 2009, 18:08
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
TA için yakıtının biraz fazla oldugunu ve Araziye daha uygun oldugunu duydum. Oysa ben cogunlukla asfalt da kullanacagım için TA yı eledim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 PM ----------
ben olsam transalp alırdım ama onu elediysen kafanda dl650 tabiki senin söylediğin 3 lüden en iyisi..
-
01 Temmuz 2009, 18:14
MT03 ü de düşün eğer asfaltta kullanacaksan.Ben çok memnunum.
-
01 Temmuz 2009, 18:19
bende senin gibi motor araştırıyodum 1 aya kadar suzuki freewind xf650 aldım tek silindir olmasından dolayı pek yüksek hızlara çıkamıyo 120 130 fln yazmışsın bu motorlar için o hızlar cerez bi kere motora bindiğimi hissettim güven veriyo insana ama benzin konusuna gelirsek benim cimri tvs apachemi arar oldum ben haftada 20 liraya gezerken apacheme bunda 2 günde bir atıyom benzin çok bi gezmiyorum da DL650 çok kalıblı insanı çok yorar o bide çift silindir çok benzin yer bmw650 fena degil biraz ufak geliyo bana o parca sıkıntısı cekersin oralarda aprillayı pek bilmiyorum transalp ta güzel makina dl650 gibi bütcene göre alıcaksın artık ama benden sölemesi benzin olayını bi düşün ben şuan analiz yapıyorum böle zırt pırt elimi cebime attırıcaksa olmaz 250 cc bişi bakmakta lazım ama piyasada dogru düzgün motor yok servisinde sıkıntı yaşamıyacagın bi motor al
-
01 Temmuz 2009, 18:25
kurubuz adlı üyeden alıntı
MT03 ü de düşün eğer asfaltta kullanacaksan.Ben çok memnunum.
Cogunluk asfalt. Ama az da olsa starbilize hatta bazan yol denebilecek bir yolu olmayan yerlere de girebiliyorum..
-
01 Temmuz 2009, 21:07
ben aprilia yı önermem dostum DL 650 derim ama yinede son kararı verecek olan sensin..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler