DELİKANLI ADAM kız arkadaşıyla başından geçenleri sağda solda anlatmaz SIR olarak kalır...
DELİKANLI ADAM kız arkadaşıyla başından geçenleri sağda solda anlatmaz SIR olarak kalır...
-başka nerelere gittin almanya'da ziya amca?
+aslan avına gittim.
*ziyaaaaaa.
-hadi şu aslan avını anlat!
+haa evet. birden onu gördüm!
-neyii?
+aslanııı! alla allah! boyu 10 metre!
-aslanın boyu 10 metreymiş.
+hemen çektim çakıyı, açtım.
-sonra amca??
+atladım aslanın üstüne!! karnına tak tak tak tak tak !!!!
*ziyaaaaaa.
[QUOTE=edremitli10;1659526]
eyvahh eyvahh tikkat et parça dökmesin yolda hava ayarı sibob ayarı atarsın artık servis ücretsiz ayağın alışssın
yılın geyik topicki katılanlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 PM ----------
hocam arkadaşın kız arkadaşı değil ki hatun oyun hamuru
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 PM ----------
hocam arkadaşın kız arkadaşı değil ki hatun oyun hamuru
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
kız buldumda tırnaklarını düşünmekmi kaldı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
Başlığı okuyan da racing motorun var... 200 le giderken artçın korkup, seni tırnakladı sanacak
Grand Dink 150cc
Mevzu bu muymuş? Ne renkti ojesi? O kadar sert tırnak mı olur,keratin sonuçta,esnek bi maddedir.Burdan kızın bu kurtadam (yada kadın mı denir? ) olduğu yada montunun boyasının filli boya olmadığı kanısı ortaya çıkyor.Hangisi acaba?
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
bu ne beee arkama hatunu alacam hemde hatun uzun tırnaklı şuh bişi kask düşünecem .. iyi kızlar cennete kötü kızlar her yere mantığıyla işallah kötü kızıdır deyip asılırım allah ne verdiyse .. yedek kaskmış çok güldüm .. işin özüne inmiş adam burada sen yüzeysel takılıyosun ne öle kask falan gerek yok böle ayrıntılara kasma kendini .. al hatunu arkaya bas gaza aşkım bas gaza
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
gülümsemen daim olsun umarım suratından eksik olmaz gülücükler
gerçi koskocaman adamsın aklın başın yerinde benim sana akıl vermem namümkün ama yine de bana akıl vereceğine o dediğini sen yap
korumayı da ister takkkk ister takma,
kötü kızları da istediğin yere istediğin şekilde götür
sonra da istediğin ritimde istediğin melodiyi çal çaldır
hazır boyumuzun da ölçüsünü almışken siz işin özüne inmiş adamlara iyi eğlenceler dileyeyim,
Allah bana da akıl fikir versin
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
bu başlığın konsepti bu değil.. yani ders verilecek başlık değil bu .. recep ivediğe gidip çıkışta film çok suluydu daha ciddi yapımlar bekliyoz şahandan demek gibi bişi bu .. burada konsept bas gaza aşkım bas gaza konsepti .. o yüzden gitmemiş senin mesaj .. bu kadar mesaj kaygısıyla kasma kendini ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hiç düşünmemiştim uyarın için sagol
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
ozan_bursa arkadaşımız çok doğru birşey söylemiş . Ama bu konu biraz laylaylom olduğu için formata uymamış .
yok valla avukat değilim
Şikayeti olanlar arka seleyi söküp mono kapak takabilir.
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
beyler geldim kızla daha yeni ayrıldım, ayrıldım derken evlere ayrıldık kız gezmeyi çok seven bir kız motosikletin üzerinde çok karizmatik durduğumu söyledi ondan tanışma teklifimi geri çevirmemiş bugün denize girdik , bu seferde eksozun üzerine basmış off çıldırıcam ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)