arkanıza kız alacaksanız, önce tırnaklarına bakın
-
01 Temmuz 2009, 17:20
Eldiven al kıza kolay olsun
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Reklamlar
-
01 Temmuz 2009, 17:28
savaskayan adlı üyeden alıntı
bu konuya Metehan'ın tek kelime yazmamış olması konuyu daha da ilginç kılıyor
metehan abimiz nirvana yolları taştan diyor.
Kızın tırnaklarına gelince, kediler bile çiziyor motoru kız mı çizmiycek
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
01 Temmuz 2009, 22:51
valla dayanamadım birşeyler yazmak istedim şu konuya; amma ne diyecem bilemedim. günün tırmığı olmuş mevzu....
aman arkadaşım dikkat et böle hatunlar yeri gelince sahiden çizerler adamı....
bu olayın bağlanabileceği en fantastik durum o hatun kişinin de aşka gelip kendine bir motor alması; ardından MT forumda muhabbete başlaması olur heralde (ama öyle tırnakları olan birinden beklemem yani)
-
01 Temmuz 2009, 23:02
GKN adlı üyeden alıntı
olurmu cnm, bizi takip edin..
yarınki programda 'Altınolukta tekerde depo çizdirme' var
hahahaaaa maşallah topic almış başını gidiyo koptum okurken yaa süper böle devam
-
01 Temmuz 2009, 23:05
Marlboro Man adlı üyeden alıntı
Hocam sen geçen gün Altınoluktan Edremite giderken düşmemişmiydin.Mesajını okuduğumda şunu gördüm kızın boyanı çizmesi senin motoru yatırmandan daha çok içine oturmuş.Sen dua et sadece motora almışsın.
Yoksa halin hepten haraptı.
şeffaf stiker da işe yaramaz
-
01 Temmuz 2009, 23:11
-
01 Temmuz 2009, 23:27
edremitli10 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar dün tesadüf eseri bir kızla tanıştım kız güzel hoştu ,
sonra motosikletle gezintiye çıktık, çay bahçesinde oturduk meyve suyu içtik, ben tırnaklarını farketmedim, sonra gezip dolaştıktan sonra farkettim ki, kız arkada tutma demirni tutarken tırnaklarıyla boyayı bir güzel çizmiş
sinir oldum ya , sizlerede tavsiyem bu arkadaşlar arkanıza kız almadan önce kesin tırnaklarına bakın
Hocam bide bunun FArklı türleri var :D o tırnaklarla KAraciğer Böbrek taraması Yapanlar var arkada oturuken p odaha beter :d
-
01 Temmuz 2009, 23:59
Eyong adlı üyeden alıntı
Tırnakla veya binip inerken ayakkabı ile çizilen bölgelere şeffaf sticker tarzı bir şey yapıştırırsan boya çizilmez, sticker çirkinleştikcede söker yenisini takarsın.
süper fikir
-
02 Temmuz 2009, 00:01
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
02 Temmuz 2009, 00:18
Güzel kız olsun da isterse x-men kadar tırnakları olsun motoru parçalasın bişey demem
-
02 Temmuz 2009, 00:26
ben o kızcağızı görürsem, birdahaki sefere, sizi müsait yerinizden çizmesini rica edicem,
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
-
02 Temmuz 2009, 00:44
-
02 Temmuz 2009, 00:49
ShowDown adlı üyeden alıntı
Güzel kız olsun da isterse x-men kadar tırnakları olsun motoru parçalasın bişey demem
İşte buna katılıyorum
-
02 Temmuz 2009, 00:58
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
02 Temmuz 2009, 01:13
üyeler genelde saygıdeğer üyemizin , kızla tanışmasına takmış durumdalar
-
02 Temmuz 2009, 01:18
Saat kaç oldu daha gelmedi mi bizim edremitli ?
cık cık cık.. Gece Gece nerde bu eleman
-
02 Temmuz 2009, 01:20
İyi sade motora almışın motoru çizmiş başka bi yere alsan napcak acaba kurtulduğuna şükr et.
-
02 Temmuz 2009, 09:23
RoMe0 adlı üyeden alıntı
Hocam bide bunun FArklı türleri var :D o tırnaklarla KAraciğer Böbrek taraması Yapanlar var
arkada oturuken
p odaha beter :d
dün gece zaaten senin dediğini yaptı, aslında ben uyardım, kollarınla sarıl dedim, hem sarıldı, hemde başını omzuma yasladı tabi bu aarada tırnaklarıyla tişörtümü çekiştiriyordu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:19 AM ----------
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
tam üstüne bastın ayağını kaldır...
ilk önce belime sarıl dedim çekndi biraz, şimdi zincirleri kırdı dün gece belime saarılarak yol aldık ilk defa ybr 250 130 yaptı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:21 AM ----------
alkadras adlı üyeden alıntı
Saat kaç oldu daha gelmedi mi bizim edremitli ?
cık cık cık.. Gece Gece nerde bu eleman
dün gece altınoluğa gidecektik ama, arkadaşlarım falan görürler diye yukardaa kimsenin olmadığı bir yerde oturduk kimseckler yoktu oturduk muhabbet ettik , saat 11 oldu, bindik motora doğru sahile gitar çalan elemanlar vardı, orda sırtımızı duvara yasladık, çok güzel şeyler oldu
-
02 Temmuz 2009, 09:47
-
02 Temmuz 2009, 09:52
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler