dıt dırı dıt dıt, dıt dıt..
Gökhan (Elint) olm bi tepki ver, ordan tip tip bakıyosun korkuyorum
GKN MOTORS
Gökhaaaaan Tepki geldi..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
şu forum kurallarını okumakta bi nasip olmadı, kurallarda depo çizdirmek lealakalı bi madde varmı şefim, ne ceza versek bu hatuna altınolukta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 PM ----------
Gökhan bak bana diyosun, +18 koyalım dedim dinlemediniz az soora tüm sırlar ortaya çıkıcak
GKN MOTORS
gerçekten çom önemli bi konu
eğerki bu mevzu iranda olsaydı kızın ellerini koparırlardı kesin ne demek yaw tırnakları demir çizmiş
bence bundan sonra ayak tırnaklarınada bak ayaklığı çizmesin
bugün modlar tarafından en çok mesaj silinen topic bu olsa gerek
Set kullandın kızda korkudan geçirdi tırnaklarını galiba
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Valla motorun çizilmesi olayını bilemem de ilgili hatun şahıs, kazara bu topiği okursa arkadaşın üzerinde de motordakinden fazla çizik olabilme ihtimali bana göre oldukça yüksek
bu konuya Metehan'ın tek kelime yazmamış olması konuyu daha da ilginç kılıyor
Edremitli...Bende Edremitliyim.Ama İstanbul da oturuyorum.Pazartesi günü 2 haftalığına geleceğim.Siz iyisimi bu akşam altınolukta Şato da birşeyler için ama gelişmelerden haber ver bizede.Şu tırnakların intikamını al.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Bence sarıl belime diyemedin veya kız sarılmak istemedi. Bidahaki sefere bahane olsun diye kendin cizdin motoru.
== Sarıl belime, motoru ciziyoooonnn
kızı buldun tırnaksızını arıyosun...
bence motor tecrübesi olmayan hiçbi kızı arkanıza almayın benim öyle bi kız arkadaşım arkamdan düştü önde ben arkada sissy bar varken olanda benim ehliyete oldu tecrübesizler sizi şaşırtıcak derecede düşme yeteneğine sahip benden uyarması..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)