Şimdi arkadaşlar kimisi 1.95'im rahatım diyor, kimisi bebek motoru gibi olur diyor. En iyisi kendim binip sonucu görmek. İzmir'de motosiklet galerileri nerededir bilmiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir galeriyi kabataslak adres tarifiyle yazabilir misiniz? Sizlerden de sürekli birşeyler istiyorum ama kusura bakmayın lütfen. =)
O motor çok ufaaak diye ağlayanlara soruyorum motoru kullanmaktan başka motorla ne işiniz var ayrıca yazanların çoğuda aynı şekil düşük cc kullanıyo bi big king sürücüsü falan dese anlıcam yada bi mt-01 ama Ya da o ufak diye yazanların kaçı CBR125 e binmiş
Kimiside bisan keeway regal çin malı önermişYa elmayla armut kıyaslanmaz fiyatı düşük diye kıyasladığınız motorlara bakın Honda bu boru değil bana kaç tane krank kitleyen cbr bulabilceksiniz acaba merak ediyorum ben size kaç tane çin malı bulıyım krank kitleyen 100 200 günde en az bi tane patlayan çinli geliyo atolyeye yolda tekerleği çıkan adam var ya hangi japon da olmuş bu
Bende 1.95 im 90 kiloyum gayette mutluyum cbr 125le.Hiç sorun çıkarmıyo üzmüyo görüntüsü güzel fiyatı da iyi bundan iyisini arıyana bi laf var sokak ağzında burda söylenmez onu itaf ediyorum.
En mantıklı fikir söylenmiş hocam git motorun üstüne bi otur baktın güzel duruyo beğendin alırsın beğenmezsen başka motorları denersin.Motor ufak gerçekten ama görüntü güzel o paraya alcağın her motorda da aynı sorunu yaşarsın.
We are many...
bu boy kilo işine fazla takılmamak lazım bende uzun ve kalıplı bir yapıya sahibim millet beni de çok eğleniyordu şöylede böylede heee deyip geçiyordum bence kendin beğen gerisini boşver.....
dostum durumunu iyi anlıyorum. Hem karizma olsun hem süpersport olsun istiyorsun ama ne yazıkki o bütçe ile imkansıza yakın.. Biraz zorlarsan hyo gt 250 al derim. 1hafta önce arkadaşim ihtiyaçtan dolayı hyo sunu 4.5 bin tl ye sattı. Ayı gibi motor. Aynı arkadaşimin birde 600rr i vardı inan hyo daha iri duruyor. Sana tavsiyem madem sadece supersport istiyorsun ki öğrencilik var ;) haklı olarak sana gidecek 2 motor var yzf 125 ve hyo gt 250. Ancak yzf çok pahalı gelir hyo ile iyi karizma yaparsn. Ayrıca derby gpr 125 ve aprilia rs125 ler var bu tarz ama 2 zamanlı. Bu nedenle geriye hyo kalıyor. Megelli 250 nin ikinci elleri çok uygun tip harika motorun gayet iri bir motor araştır derim. Benden bu kadar
Konu hortlamış olucak ama boy-kilo söz konusu olduğundan başka bi konu daha açmak istemedim. Supersport için yeterince açıklama yapılmış. Peki aynı konu için cruiser/chopper'lar ile ilgili konuşsak hangi model ve markalar öne çıkar cüsse olarak.
Aslında Derbi terra olabilir diye düşündüm ama onunda ikinci eli bütçeni baya aşıyor.., bence ya cbf al ve kim ne derse desin takma (bende 196cm yim ve scooter kullanıyorum), veya para biriktir.
MondialXtreme max a bakabilirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)