arkadaslar çok yeni yeni motor tutkunluğu başladı.
a2 ehliyet almak için neler yapmalıyım.
en önemlisi ne kadar vaktimi alır ve bana ne kadara mal olur?
arkadaslar çok yeni yeni motor tutkunluğu başladı.
a2 ehliyet almak için neler yapmalıyım.
en önemlisi ne kadar vaktimi alır ve bana ne kadara mal olur?
gidip bi kursla konuşmanı tavsiye ederim=) fiyat değişir burda 200 ile 400 arası oynuyor
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
slm aramıza hos geldın nerdensın, yasın kac_?
17 yas, diploma aslı, 8 adet foto, sabıka kaydı,ikematgah, ehlıyet ıcın sağlık raporu(diğer saglık raporlarından farklı)
Fiyatları ıyı arastır
Ben darbesını yedım E+A2 800 tl kursa bayıldım 400 maliye polis, sınavlarla 130 ve dosya parası 10 tl
toplam =1600 tl geldı
ben a2+ b yi 900 e alıyorum sınav var cumartesi herşey bu fiyatın içinde. nasıl iyi mi yani fiyat kazıkmı normalmi
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Bizim Kursta A2 200 TL; E 450 TL ; B 350 TL... Bunlar indirimli fiyatlardır..Ve taksit yapıyoruz... Ama kurs Rize de
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sınava girerek alabilirsin. Ben 2 sene önce bu zamanlarda 200 liraya B+A2 ye yazılmıştım.
Gelişim Sürücü kursu Topiclerini Takip ediniz orda online yanıt ta var direk kurstan.
kardeşim kursa gıder yazılırsın b ehlıyetın varsa 150 verırsın yoksa 200 kurs ucretı verırsın temmuzda yazılı sınav eyluk 8 dede dıreksıyon sınavın olur eylul 15 gıbıde ehlıyetını alırsın evraklarıın 65-70 arası tutar 150-200 de kursa verırsın 70 sınav ve direksiyon sınav harcı bıde ehliyetı alırken karakola verırsın 400 falanan patlar arkadasım
gelişim sürücü kursu ana sayfada reklamları ve telefon numarası var ara sor eminimki sana daha iyi yardımcı olacaklardır..
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
ben kursa 250 ye yasıldım 150 cıvarıda malıyeye werecem
kurstan foto kımlık ogrencı belgesı saglık raporu (buyuk ıhtımal kursla anlasmalı hsataneler wardır ) sabıka kaydı
sona sınwa gır gerısıde sana baqar :D + bıde 40 lıra sınawa gırıs ıcın bankaya yada kursa para werıosn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)