Az önce Konak civarında çekilmiş fotoğraflardır:
Az önce Konak civarında çekilmiş fotoğraflardır:
vay anasını be polismi olsak neyapsak
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
çok oluyo bunlar çıkalı.
yaklaşık 5 aydır mersinde gazlıyorlar.
ama sanırım egzos takmaları lazım
Orgazma Dudak Büktürür
harıka bır olay,
ist'da henuz yok sanırım,
varaderolar gazlıyorlar durmadan...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
bende izmir cankayada gördüm baya iyi duruyor.Yakışır türk milletine. Polis sınavları falan ne zman bılen varmı?
ya ben bunları genelde bornova alsancak yoluna goruorum
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
istanbuldada var fazer lı polisler, ben göreli nerden baksanız 1 ay olucak, pek yeni sayımaz
GKN MOTORS
sakarya merkezde bende bikaçtane gördüm beyaz cok yakışmış bitanede ybr 250 var böle beyaz ekip motoru
81VATAN__54MEKÂN
istanbul'da gördüm ben bir kaç tane
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
geçen çeşme otobanda gazladık ybr ile tokatladım :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
motorlar canavar gibi havalı havalı geziyolar üstlerinde ama birazda o motorların hakkını verseler bi kaç tane çalınmış motoru bulsalar motor çalan şerefsizleri yakalasalarda.o motorlara biniyolar haklarıdır helal olsun desek.ama şuanda ne yazıkki diyemiyorum sahsen
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Hem Fazer hemde beyaz of of... Yunus olmak için nereye başvuru yapıyoruz :D
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Polis mi olsam ne acep
bursadaki bazı polislerdede var .. walla bunlardamı gazcı ne
Bence Pan Europan versinler
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Varaerodan daha ii olduqLarı KEsin
1-1.5 aydır görüyorum ben trafikçilerde fazerları
İstanbul ortaköyde cumartesi akşamı bir trafik polisinde gördüm.İstanbullu polislerede hayırlı olsun.
Polislerimizin motosiklet almasına diyecek yok. Ancak millet olarak seferber olduğumuz ekonomik çıkarlarımızı her sınıf ve her rütbedeki TC vatandaşımız riayet etmelidir. TC devleti vergi toplamaktaki sıkınıtısını sağır sultan duymuştur. Hal bu iken bazı arkadaşlarımızın bilinçsizce iyi olmuş gayet şık gibi ifadeleri yerine oturmamıştır. Bugün yurtdışında satılan bir sıfır acenta bir BMW F650 15.000 YTL iken Türkiyede vergi adaletsizliğinden dolayı 26000 YTL ye satılmaktadır. Durum bu iken bu tip saçma sapan savurganlığa herkes payına düşen vergiyi içtiği biradan, sigaradan kullandığı elektrikten, araçtan tuttunda ekmeğe kadar vergi ödeyerek çıkartmaktadır.
Vergide yapılması gereken vergiyi eşit dağıtıp herkesten eşit oranda vergi almak olamaz. Dünyada bunun kadar adaletsiz birşey olamaz.
Mesela ben ayda 3.000 YTL kazanıyorum, bir arkadaşım garson o da ayda 700 lira kazanırken bir iş adamıda ayda 50.000 ytl kazanıyor. Devlet işadamından vergi alamadığı için benzine ortak bir vergi koyuyor pizzacı çocuk pizzasını teslim etmeye giderken işadamında İstanbuldaki 50 milyon dolarlık ihalaye giderken aynı vergi oranları ile vergi ödüyor.
Bu adalet mi? Elbette değil vergide eşit vergi olmaz. Vergi kazanca göre alınır. Adaletli olanı çok kazanandan çok az kazanandan az vergi alırsın yani; benzine %2 sembolik bir vergi konur. İş adamından 50.000 YTL kazandığını tespit eder ondan her ay 10.000 YTL vergi alır pizzacı çocuktan ise 700 lirasından 5 lirasını vergi alırsın.
Durum bunun tam zıttı olunca her vatandaş vergisinin peişne düşmelidir.
Mesela İzmir İstanbul Ankara Antalya gibi büyük trafiği keşmekeş olan bir yerde 98 HP lık 20.000 liralık gereksiz bir güce vergiyi yatırmak yerine trafikte aralardan geçip 10 dakikada trafiğe takılmayacak 3000 liralık 150cc scooter lar ile 7 adet alıp 14 polis memurunu motorize yapardım.
Elbette fazer da alınır . Mesela Mersin Urfa otobanından çalışan polislere 150cc scooter olur mu? Olmaz. Onlara al bir fazer...
Mesela kırsaldaki polilserimize al F650 kullansınlar. Allah aşkına İstanbul gibi şehir içi trafikte 2.vitesten 3.vitese geçemediğiniz bir yerde aynı paraya 8 adet 150cc lik scooter alıp 16 polisi motorize yapmak varken 20000 liralaya fazer alıp 1 polisi motorize etmek vergimizi har vurup harman savurmak değil midir?
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)