Çok iğrenc bı cızım ama idare ediniz,Kırmızı renkler araba,yolun sag tarafıı komple kapalı,ve arabaların yanından ıtıbaren siyah olanlar cocuklar,bırtek yolun solu boş...beyaz olanda benım
Yahu bu 3. oldu başıma gelio,Bundan önce olanları anlatmadım ama budefa paylasmak istedim,Kaza hali yaşadığımda motordan okadar soğuyorumki,aynen bugun oldugu gibi,kafam hala ağrıyo moralım bozuldu.
Yine herzamanki gibi işten eve giderken kullandıgım bayır aşşa yoldan scooterımla yavaş yavaş inmekteydim,Karşımda 4-5 çoluk çocuk yolun ortasında güle oynaya aşşa dogru gıdıolar,bende oan yavasım ve arada gaz verıom,motorun sesini duymus olacaklarını dusundum galıba,Resımdede gorceksınız,Bunların hemen solundan,basim gaza,motorun ataklıgıyla gecım gidim dedim,Nerden geldi oyle bı dusunce aklıma,şeytan mı dürttü ne.hayatta yapmıcam ayrıntılar.korna çalma caldımmı çalmadımmı cekılsınler dıe onuda hatırlamıorum,neyse tam verdım gaazı gececem,tak onume atladı çocuk,allahtan o an kıstıgım frenle durdum,bi fren bi korna felan,durdum bağırdım hepsine,yanımda kaldırmda amcada korktu galıba kornadan,Bıseler soylenıyodu,''yavaş,yavaş'' gibisinden.Yanı %100 bende hatalı olsam,karşı tarafta hatalı olsa,Boyle kazasız da olsa,Bu olaylar benı komple sogutuyo şu motordan,Bida teselli olsun dıe bıraz once cıktım,bıraz turladım..herseye ragmende kopamıyorum,Keşke hiç hata yapmasak,Yani hatalı oldugum halde bıde bagırdım,onada cok üzüldüm,cocuklar gercı yabancı degıl yarın bırer dondurma verır gönlunu alırım.