sizce ramzeyin racing 2006 model kaçpara eder 1300 liraya buldum edermi çok masraf çıkaran bi motormu
sizce ramzeyin racing 2006 model kaçpara eder 1300 liraya buldum edermi çok masraf çıkaran bi motormu
eder 1300.
granajları dışında sorun çıkarmıyor.
eğer temiz bi kullanıcıysan o da sorun yapmaz.
Orgazma Dudak Büktürür
1-Motosiklet modelleri forumuna konu açarken kriterlere dikkat etmek iyi olurdu...
2-Çok masraf çıkaran bir motor değil, ama ufak tefek de olsa ihtiyaçların olduğunda, uzun zaman bulamayacağın bir motor..ki daha büyük ihtiyaçları düşünmek bile korkutuyor beni... Kuba, Skyjet gibi markaların da aynaları..vs gibi en basit aksesuarları da uymuyor Ramzey'e.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
BenDe alıcam Ama Kimse tavsi etmiyo Titreşim yüzünden ama inat degilmi alicam
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Bende var F5lerden japon karbüratör taktım şuan satıyorum..
Gayet rahat bi motor titreşim olayına katılmıyorum titreşimi okadarda fazla değil ben motorun grenajlarına iç taraftan cırt cırtla iyice sıktım titreme felan yok
1.650 istiyorum 2006 6000 kmde Siteden alıcı cıkarsa bişiler yaparım beyler..
http://www.sahibinden.com/red_monste...XQQdisplayitem
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
biraz sabret biraz daha paranı biriktir öyle alırsın bir japon aynı benim yaptığımı yaparak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:23 PM ----------
senin hikayeni az çok biliyorum okudum abine gıcık olduğun için alacaktın zaten şimdi sezon kapanıyor biraz daha bekle paranı biriktir seneye sezon açılırken beraber alırsın japonunu
www.sahildenturkiye.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)