ben izmirde gittim ve doktor ameliyat lazım dedi. eğer senin de tanıdığın başka bi plasitik cerrah varsa ona da gidebilirim belki ameliyattan kurtulabilirim
ben izmirde gittim ve doktor ameliyat lazım dedi. eğer senin de tanıdığın başka bi plasitik cerrah varsa ona da gidebilirim belki ameliyattan kurtulabilirim
tamam ben önce bi görüşeyim ,sonra sana telefon numarası vereyim , detayları konuşursunuz ...
Geçen sene aynı yanık aynı şekil benimde sağ bacağmda vardı. Artık o leke ömür boyu seninle beraber. İzi hayatın boyunca kalacaktır. Benim ki öyle idi..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
egsoz yanıgını bilirim fena yakıyo ellerim çok yandı benim ama sen ayagını epey yapıştırmışsın geçmişolsun.yav bırak plastik cerahı fln ordaki izden bişi olmaz bide bıcak altınamı yatıcaksın alıcaklar kalcandan bi parca oraya takıcaklar:D benim ayagımdaki yarayı göstersem seninki kedi şeyi gibi kalır doktor dokuyu kurtaramam plastik cerahi müdahale etmeli dedi ben dedim kendi iyileşir şuan biraz iz kaldı asfalta sürttümdü kırıkta vardıya neyse en pis acı yanık açısı tekrar geçmişolsun geçer dert etme
Motosiklet mucidi
Ne dertliymişiz bu konuda yaa.Benim yanık için sormuştum abilerime onlar izi kalmaz dediler inş. kalmaz kalırsa da motorcunun dövmesi gibi sayar avuturum kndimi
hepinisde iz kalıcakkk
iz kalsa nolur ya erkek adamda problem olmaz onu bayanlar düşünsün bayan her konuda mükemmelligi elinde tutmalı erkek zaten mükemmel :D 2 cizikle yanıkla birşey kaybetmeyiz elimi bu hafta 3 kere egsoza degdirdim aman nolmuş harita gibiyse bizi seven bölede sever..)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 PM ----------
aynen,önemli olan içi...
Motosiklet mucidi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)