TEM'de sagnak yagmura yakalaninca..
Reklamlar
-
29 Haziran 2009, 10:20
Dün Edirne'deki geziden dönerken senin dediğin gibi korkunç bir yağmur başladı. Ama yağmurluk mont bot eldiven vs tam takım hazır olunca , o yağmur altında tam 80 km hayatımın en güzel sürüşlerinden birini yaptım. İstanbul'a yaklaşırken yağmur kesilince çok üzüldüm.
Reklamlar
-
29 Haziran 2009, 10:33
allah allah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:30 AM ----------
ne komik ya
-
29 Haziran 2009, 11:20
oooooooooo ben bunu deflarca yaşadım... motorcuysan alışmalısın bunlara....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Haziran 2009, 14:10
hayatının macerasını yaşamışsın herşey bir yana
-
29 Haziran 2009, 14:19
eger motorumun bakımları tamsa ve korumalarım var ise bu anlattığını defalarca yaşamak isterim
-
29 Haziran 2009, 14:31
arkadaşlar selam,
sağnak yağmura bende yakalandım ve motorla trafiğe çıkalı henüz iki gün olmuştu, daha çok yeniydim birden ne olduğunu anlamadan yağmur başladı üstelik dolapdere yokuşunda yakalandım istanbullular bilirler ve oradan halkalıya kadar sahil yolunu kullanarak gittim..ne yalan söyliyim acayip korktum yanımdan geçen arabalar yağmur sularını üzerime atmasını geçtim.. üzerimde dört mevsim sözüm ona yağmur geçirmez mont olmasına rağmen eve geldiğimde her yerimin ıslandığını fark ettim reklam yapmıyorum ama montum gerçekten kaliteli bi marka ama hepsi yalan arkadaşlar bal gibide su geçirdi.bi ara durup yağmurun dinmesini beklemeyi düşündüm ama bi yandan da bu korku dolu ama bi okadar da heyecanlı macerayı kaçırmak istemiyordum nitekimde öyle oldu.sağ salim 20-25 km yol geldim..eve gelincede; kışın karda kışta çalışan kurye arkadaşlara resmen saygı duydum onlar ekmeklerini gerçekten çok zor şartlarda kazanıyorlar.hepsine saygıyla selamlıyorum
-
29 Haziran 2009, 14:38
iyi bir tecrübe olmuş eve sağ salım dönmüşsünüz şükredin geçmiş olsun
-
29 Haziran 2009, 15:45
BreakerRuz adlı üyeden alıntı
eger motorumun bakımları tamsa ve korumalarım var ise bu anlattığını defalarca yaşamak isterim
Tam koruma ve motor bakimliydi. Adrenalin patlamasi yasadim. Motora binmenin ustune bide bu sartlar. Simdi dusunuyorumda, hmmm keyifli aslinda
Arkadaslar bu arada 2 hafta once sıkışık trafikte aynalara deymeden cambazlik yaparak gitmeye calisirken bi yerde sıkıştım ve sag ayagim egzozda 2. derece yanik oldu ve sonrasinda enfeksiyon kapti , tedavi 2 haftadir devam ediyo. Boyle bir yanikla karsilasirsaniz hemen bir acile gidin. Dogru tedavi ile 3-4 gunde iz kalmadan iyilesicekken simdi 2 haftadir aci cekiyorum ve iz kalicak.
Sevgili kizimin hem bacagimi yakmasi ve hemde kabus gibi bir yolculuk yasamamiza ragmen onu cok seviyorum ve ruhumu tasimaya devam edicek ;)
-
29 Haziran 2009, 16:41
Aragorn78 adlı üyeden alıntı
Tam koruma ve motor bakimliydi. Adrenalin patlamasi yasadim. Motora binmenin ustune bide bu sartlar. Simdi dusunuyorumda, hmmm keyifli aslinda
Arkadaslar bu arada 2 hafta once sıkışık trafikte aynalara deymeden cambazlik yaparak gitmeye calisirken bi yerde sıkıştım ve sag ayagim egzozda 2. derece yanik oldu ve sonrasinda enfeksiyon kapti , tedavi 2 haftadir devam ediyo. Boyle bir yanikla karsilasirsaniz hemen bir acile gidin. Dogru tedavi ile 3-4 gunde iz kalmadan iyilesicekken simdi 2 haftadir aci cekiyorum ve iz kalicak.
Sevgili kizimin hem bacagimi yakmasi ve hemde kabus gibi bir yolculuk yasamamiza ragmen onu cok seviyorum ve ruhumu tasimaya devam edicek ;)
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
-
29 Haziran 2009, 17:30
-
29 Haziran 2009, 18:55
geçmiş olsunn
-
29 Haziran 2009, 19:17
buna benzer bir olayı motorun devrini almaya Çatalcadan - Eminönü giderken yakalanmıştım birde motorun fazla ıslandığında ayak müşüründen ötürü çalışmadığını sonradan öğrene biri olarak geçmiş olsun ...
seni çok iyi anlıyorum
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
29 Haziran 2009, 20:05
-
29 Haziran 2009, 22:38
geçmiş olsun...
bende izmitten geliyordum arabayla dün...aynı saatlerde ordaydık sanırım..ben öyle şiddetli bi yağmur hatayım boyunda görmedim..trafik tam olarak durmuştu....gım gım gidioduk..herekeye geldim dedim çıkayım surdan açıktır falan..çıktı herekeden ulan baktım otoban açıldı hay allah dedim yaa...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler