Motosiklette müzik ??????
Reklamlar
-
28 Haziran 2009, 20:15
KANUNSUZ 61 e katılıyorum.
Reklamlar
-
28 Haziran 2009, 20:18
Moderatör
ceyhun__22 adlı üyeden alıntı
ben de hem aparat beye hem ona katılan 0537 beye ve onlara katıldığın için sana katılıyorum . Katılımcı sayısı arttı biz bi grup olalım arkadaşlar
Ayrıca size de katılıyorum o halde. Ve bununla birlikte bize katıldığı için Korkut 250'ye de katılıyorum.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
28 Haziran 2009, 20:28
eski alem zamanlarımda bende kullanıyordum... bence fark bilene edliyorsun yolda...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
28 Haziran 2009, 20:32
GÖKTAX adlı üyeden alıntı
KANUNSUZ 61 e katılıyorum.
Senin katıldığına bende katılıyorum..
-
28 Haziran 2009, 20:51
Motosiklet Eğitmeni
Ben hiçbirinize katilmiyorum.
Muzik dinlemek olum tehlikesi içerir arkadaslar.
Polis size dur diyebilir.
Muzik yuzunden duymazsiniz.
Sonra arkanizdan ates açar.
Muhtemelen sizden rahmetli diye bahsetmeye baslariz.
Sizi vuran polis de gorevini yapmis olmanin verdigi huzur ve vicdan rahatligi içerisinde yasamaya devam eder.
Fakat caninizdan bezdiyseniz, olmak için kolay bir yol oldugunu soyleyebilirim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
28 Haziran 2009, 21:04
coq adlı üyeden alıntı
Ben hiçbirinize katilmiyorum.
Muzik dinlemek olum tehlikesi içerir arkadaslar.
Polis size dur diyebilir.
Muzik yuzunden duymazsiniz.
Sonra arkanizdan ates açar.
Muhtemelen sizden rahmetli diye bahsetmeye baslariz.
Sizi vuran polis de gorevini yapmis olmanin verdigi huzur ve vicdan rahatligi içerisinde yasamaya devam eder.
Fakat caninizdan bezdiyseniz, olmak için kolay bir yol oldugunu soyleyebilirim.
Ben sanada katılıyorum gerçekten tehlikeye davetiye
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
28 Haziran 2009, 21:11
kulaklık takılarak dinlenilebilir bence yanlış bişey değil sesi normal birşekilde açarız tamamen dünya ile iletişimi kesmeyiz uzun yol çekilirmi yoksa heleki scooter kullanıcısıysan ben şahsen öyle yapıyorum
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
28 Haziran 2009, 21:18
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
kulaklık takılarak dinlenilebilir bence yanlış bişey değil sesi normal birşekilde açarız tamamen dünya ile iletişimi kesmeyiz
uzun yol çekilirmi yoksa heleki scooter kullanıcısıysan ben şahsen öyle yapıyorum
Ama devamlı aynaya bakamazsınız motosikletin sesini bastırmak için muhakkak sesini açarsınız.Yoksa zaten motor gürültüsünden müziğin sesi duyulmaz.Ya dibinize kadar giren bir aracın kornasını duymazsanız ALLAH cc korusun her şey olabilir.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
28 Haziran 2009, 21:23
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Ama devamlı aynaya bakamazsınız motosikletin sesini bastırmak için muhakkak sesini açarsınız.Yoksa zaten motor gürültüsünden müziğin sesi duyulmaz.Ya dibinize kadar giren bir aracın kornasını duymazsanız ALLAH cc korusun her şey olabilir.
Vallal denedim sollama zor yapılıyor..KAtılıyorum..
-
28 Haziran 2009, 21:40
şayincilerin motorcu versiyonu onlar :D uzak duracan tehlıkelı
-
28 Haziran 2009, 21:46
BMW'nin bir çok modelinde ufakta olsa bir müzik tesisatı var,bence sorun yok önemli olan kulaklık takip trafikte seyir etmemek...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler