Geçmiş olsun... Özellikle mıcır ve çamur birikintileri benim de en korktuğum kayma faktörleri içinde.
Geçmiş olsun... Özellikle mıcır ve çamur birikintileri benim de en korktuğum kayma faktörleri içinde.
Grand Dink 150cc
Geçmiş olsun en büyük kazan bu olur inşallah.
arkadaşım altınoluk dedin ya dün akşam eylül marketin orlara takıldın mı_?
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur.
Sadıkane belki ol al alemde serdar olur,yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.
Bir keresinde cbf150 ile jandarma çevirmesinde su birikintisinin ortasında durmak zorunda kalmıştım.Arka frene dokunduğum anda motor yan yattı.Nasıl düştü o motor öyle hiçbirşey anlamadım.Jandarma çavuşuda bakıyo sarhoş mudur nedir diye.Rezil olmuştum.Ancak bi daha su birikintisi gördüğüm anda frene çok nazik davranmayı öğrendim.Tecrübe olmuştu.
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
Geçmiş olsun selamlar..
Edremitli,
o motor daha cok macera gorecege benziyor;
aldın haftasına assos a gittin,
ikinci hafta kız kacırmaya karıstın,
üçüncü hafta motoru yatırdın.
motorun borcu harcı yok galiba
sana bişey olmaması sevindirici daha çok dikkat edelim sizlere bişey olmasın büyük geçmiş olsun kardeşim
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Gecmis olsun
geçmiş olsun , askere gidince unutursun
geçmiş olsun arkadaşım.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Geçmiş olsun kardeş....
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
bende geçen haftalarda düştüm bi kere
omzum hala ağrıyor
GVNGRSY
ya düştüğümü hiç anlayamadım
motoru yatırdık ama ,motora koruma demiri sayesinde hiç bir şey olmadı
motorun borcu var olmazmı daha ilk taksiti ödendi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 AM ----------
bu işin km si olmaz, insanın başına ne zaman geleceği belli olmaz, hem makineyi pert etmedim, hiç birşey olmadı motoruma hatta bugün koruma demirini daha güçlü profilden yaptırıcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:56 AM ----------
evet takıldım eylül marketin karşısında parkta oturdum, arkadaşı bekledim gelmeyince gittim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)