Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

piaggio x8 hararet sorunu

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Var
    Arkadaşlar herkeze selam,(bu başlık için yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın ama ilgili konuyu bulamadım)
    ben piaggio x8 250 cc kullanıcısıyım.dur kalk yaptığım zaman hararetim sürekli çıkıyor bu normal mıdır? motorun önceki sahibi de aynı şeyden şikayetçiymiş onunla konuştuğumda piaggio'lar için bu genel bi sorun demişti.normal açık yolda e-5 vs'de hiç bir sorun yok yağ gibi gidiyor ama trafikte sürekli hararet yapıyor.aynı dertten şikayetçi olan var mıdır? paylaşırsanız çok sevinirim.herkeze kazasız belasız yolculuklar.Allah iki tekerinizi asfalttan ayırmasın..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    mantıken harareti yükselir zaten dur kalklarda... motora hava girişi olmuyor sonuçta.. herhangi bir sirkülasyon yok.. bi düşünsene;)
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    Var
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mantıken harareti yükselir zaten dur kalklarda... motora hava girişi olmuyor sonuçta.. herhangi bir sirkülasyon yok.. bi düşünsene;)
    orası aşikar tabii, trafikte ki hararetin; sürekli dur kalk yüzünden olması ve havanın motoru sogutamaması gibi kaldı ki motor zaten su sogutmalı fan sürekli çalışıyor ayrı bi mevzu.ama benim merak ettiğim herkezde de bu sorunun olup veya olmayaşıydı..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler