piaggio x8 hararet sorunu
-
27 Haziran 2009, 16:17
Arkadaşlar herkeze selam,(bu başlık için yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın ama ilgili konuyu bulamadım)
ben piaggio x8 250 cc kullanıcısıyım.dur kalk yaptığım zaman hararetim sürekli çıkıyor bu normal mıdır? motorun önceki sahibi de aynı şeyden şikayetçiymiş onunla konuştuğumda piaggio'lar için bu genel bi sorun demişti.normal açık yolda e-5 vs'de hiç bir sorun yok yağ gibi gidiyor ama trafikte sürekli hararet yapıyor.aynı dertten şikayetçi olan var mıdır? paylaşırsanız çok sevinirim.herkeze kazasız belasız yolculuklar.Allah iki tekerinizi asfalttan ayırmasın..
Reklamlar
-
27 Haziran 2009, 17:07
mantıken harareti yükselir zaten dur kalklarda... motora hava girişi olmuyor sonuçta.. herhangi bir sirkülasyon yok.. bi düşünsene;)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
28 Haziran 2009, 00:44
By_StaR adlı üyeden alıntı
mantıken harareti yükselir zaten dur kalklarda... motora hava girişi olmuyor sonuçta.. herhangi bir sirkülasyon yok.. bi düşünsene;)
orası aşikar tabii, trafikte ki hararetin; sürekli dur kalk yüzünden olması ve havanın motoru sogutamaması gibi kaldı ki motor zaten su sogutmalı fan sürekli çalışıyor ayrı bi mevzu.ama benim merak ettiğim herkezde de bu sorunun olup veya olmayaşıydı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler