Honda Titana Gpz 500 egzozu ve Sonuç
Reklamlar
-
26 Haziran 2009, 01:22
Reklamlar
-
26 Haziran 2009, 15:58
Moderatör
Yakıt tüketiminden ziyade motorun performansı ne alemde peki?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
26 Haziran 2009, 16:11
bi video filan koysaydım olmadı bi foto
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
26 Haziran 2009, 16:32
-
26 Haziran 2009, 19:54
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
resim koyda bakalım
resimden önce video derim sesi merak ettim
-
27 Haziran 2009, 16:15
bizim burda bi usta vardı o gpz kasasına titan motoru atmıştı goruntu tamaman gpz idi ve motor gercekten gayet guzel ses veriyordu bence cok tok bi sesi vardı yanı uzaktan hafif racing gibi ama kaliteli bi sesi vardı
son hızı olarak 135 yaptım demişti ve 1 milyar istiyordu fiyat olarak tabı ruhsat falan yok
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
28 Haziran 2009, 02:31
arkadaslar resım koyamıyorum cunku laptopumun butun usblerı yuvacıgından ayrılmıs kanepelerın altlarında gezıo nasıl oldu bende bılmıorum :D:D performans duşuk devirde aynı ama gazı daha iyi yiyo ve daha cabuk hızlanıo gidiş bırazdaha pürüzsüz hale geldı gazı verdıkce veresı gelıo adamın düşük devirde öle bi ses cıkıyoki eminim o sesi veren chopper nadırdır :D yuksek devirdede temız ve tok bi ses cıkartıo :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:29 AM ----------
fatihsevim adlı üyeden alıntı
bizim burda bi usta vardı o gpz kasasına titan motoru atmıştı goruntu tamaman gpz idi ve motor gercekten gayet guzel ses veriyordu bence cok tok bi sesi vardı yanı uzaktan hafif racing gibi ama kaliteli bi sesi vardı
son hızı olarak 135 yaptım demişti ve 1 milyar istiyordu fiyat olarak tabı ruhsat falan yok
iyi cekmıs o motor o kasayı :D orjınal gpz 180 kg cıvarı ruhsat sorunu olmasa gpznın motoru tıtana tkarım bende :D gpz sevmedım cok buyuk:D bınmesı guzel ama pratık deıl
-
28 Haziran 2009, 02:33
Bari sesi kaydetseydin... Dinlerdik..Nasıl olmuş ki?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
28 Haziran 2009, 02:36
bana bir avantajı daha olcak sag arka ayaklık ıptal oldu bende gpz nın ayaklıklarını kullanarak kuyrukdan ındırcem arka ayaklıkları bu sayede artcıda arka tekerın aldıgı butun darbelerı onunla paylasmak zorunda kalmayacak salıncaga ayak takılması cok sacma bı fıkır bence çin işkencesı gıbı :d şimdi egzozu krom kaplamam lazım bide yakıt tuketımı artarsa fırlatır atarım valla :DD:
-
03 Temmuz 2009, 05:11
yok arkadaslar olmadı :D yakıt fecı arttı 5 lıraya 40 km yı gecmıyor eskıden 50 den fazla yapıyordu orjinal egzozunu takcam geri ses iyiydi ama degmez o kadar yakıta
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler