hava sıcak bi bahane değil ki arkadaşlar, robocop geçir tshirt ün üstüne yada dirseklik eldiven dizlik falan tak kaskını tak öyle gez ne var bunda..
hava sıcak bi bahane değil ki arkadaşlar, robocop geçir tshirt ün üstüne yada dirseklik eldiven dizlik falan tak kaskını tak öyle gez ne var bunda..
Geçmiş olsun arkadaşim...
Geçmiş olsun! Valla ben de dün İst. Merdivenköy'de motoru devirdim. Yerlere mazot dökülmüş, asfalt sırılsıklamdı. Köşeyi döndüm, hafifçe gaz vermemle beraber motorun arkası 8 çizmeye başladı. Uğraştım ama dengede tutamadım. Motor devrildi, ben ayakta... Allah'tan bir şey olmadı motora da bana da (Tuhaf ama gerçekten egzoz korumasındaki ufak bir iki çizik dışında hiçbir şey olmadı)...
Ağır metal insanı...
geçmiş olsun ama değil kuşadası ekvatorda bile olsan montsuz sürüş yapmak ciddi risk. mecbur olmadıkça öğle saatlerinde motor üzerinde olmamaya çalışıyorum sıcaktan fazla bunalmayayım diye ama montu bırakmaya cesaret edemiyorum. geçen gün korumasız halde düşen arkadaşımın kollarını gördükten sonra hiç mi hiç gözüm yemiyo...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
geçmiş olsun dikkat et.
Motorun çizilmemesinin Honda olmasıyla ne türlü bir alakası var çözemesemde, geçmiş olsun ALLAH daha beterlerinden saklasın.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Arkadasin ayaginin ustune dusmus hafif moor ondan cizilmemis sanrim gecmis olsun dostum
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Geçmiş olsun, ne kadar sıcak olursa olsun kask ve mont takmadan motorun ustune binmemek gerekli. Tecrube ile sabittir.
Papucumu ters giydirirler, tüylerimin başkalarında olduğunu düşünürler, boş şarjörü doldururum, işimin motor kullanmak olduğu söylenir. :queen:
çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun, acil şifalar...
Umarım en kötü ve son kazan bu olur.
Okan ACAR
Arkadaşlar eldiveni de unutmamak lazım bu arada. Çoğu zaman yerle ilk temas eden yer ellerimiz oluyor !
Çok geçmiş olsun ..
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)