http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/de...1&ID2=1&ID3=22
gireceklere şimdiden başarılar banada
http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/de...1&ID2=1&ID3=22
gireceklere şimdiden başarılar banada
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
herkese başarılar. ben bir tek motor dersinden sınava gireceğim. rahatım vesselam.
keşke bütün sınavlarda bunun kadar rahat olsam daha kursa filan hiçbiyere gitmedim gelişimin sitesinden çıkmıs sorulara baktım biraz hepsini çözücem inş sınava kadar
Ben beceremedim bakamıyorum yav.:(
yahu arkadaşlar benim sınava gireceğim yer evime 40 km mesafede bu normal midir? yazıldığım kurs oturduğum semtte sınav yeri ile alaka yok
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
Bende 35km uzakta giricem ama siteden girince sınav yeri bilgisine tıklayınca anasayfaya atıyor arkadaşlar siz baksanıza benim yerime gerekli ne bilgisi istiyor?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 PM ----------
Bende Kırklareli'de giricem ama yeri tam bilmiyorum sayfa yüklemiyor.
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
T.C.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI
SINAV YERİ BİLGİLERİ
--------------------------------------------------------------------------------
Sınav Tarihi - Saati : 04.07.2009 - 11:00
T.C. Kimlik No 24587656474
Adı MUHAMMET
Soyadı KÖSEOĞLU
Baba Adı İMDAT
Doğum Tarihi xxxxxxx
Kurumu 42956
Sınav Hakkı 1
Sertifika A2
SINAVA GİRECEĞİ DERSLER
Motor X
Trafik
İlk Yardım
SINAV YERİ BİLGİLERİ
Sınav İli İSTANBUL
Sınav İlçesi PENDİK (MERKEZ)
Bina Adı PENDİK RAUF DENKTAŞ LİSESİ
Bina Adresi BAHÇELİEVLER MAH.KIRLANGIÇ SK. NO:10
Salon No 2
Sıra No 1
burayı bilen arkadaş varsa tarif ederse çok sevinirim )
sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.Doğum günüm 4 temmuz; sınav tarihyle çakışmasa bende giriyodum sınava ne güzel
olsun sende 22 ağustosa girersin ben 15 gün için 3 ay bekliom şimdiye kadar ehliyet elimdeydi
vallahi arkadaşlar geçen B sınıfı için girdiğim okul banada çok uzaktı hatta ilk defa gitmiştim oraya, yaklaşık 1 saatlik yoldu. şimdi A2 ye giriceğim okul evimize 2km uzakta, kendi motorumla 10 dk sürmez bile. bu defa çok ballıyım
bu arada arkadaşlar, gittiğim kurs teorik ders vermiyo(ama A2 ehliyet veriyorlar, nasıl oluyosa artık.) acaba sınav için çıkmış soruları çözsem yeterlimidir?
[QUOTE=halilihsan;1647686]Bende İlk önce B sınıfı ehliyete giricem kısmet ise bakalım sadece verilen trafik cdlerine çalıştım gerisi yok sınavdanda geçeceğimi sanmıyorum ya
http://www.gelisimsurucu.com/index.p...emp=1&w_id=399
buradan çıkmıs sorulara bak çünkü hep aynı sorular çıkıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)