bu arada atlanılan nokta ehliyetsiz trafiğe çıkman (ve muhtemelen kaskında yoktu). dua et olay şaka, ya hakkaten polis uğraşsada ceza kesseydi
bu arada atlanılan nokta ehliyetsiz trafiğe çıkman (ve muhtemelen kaskında yoktu). dua et olay şaka, ya hakkaten polis uğraşsada ceza kesseydi
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
tmm ödeyecem de...tam da ptt nin bankanın vs önündeyim kardeşim bırak ödüm kurtulum de...bakalım ne dicek...gir içeri de böle böle plakasını ver...ödemek istiyoum falan....bundan ala kanıt yoktur...
işte buna dokunma !!!
ustacım 5 yıldır köyümde motosiklet üstündeyim.Tamam kasksız olmam elbette yanlıştı ama motoru da ehliyet sürmez her zaman bunu da unutmamalı. Tecrübem olmasa artcı olarak bile binmem şehir içinde. Ama 22 ağustos sınavına giriyorum artık oyle bi eksikliğim de olmıycak Kask olayına gelince ucuz yollu bişey alacam ve takmayı deniycem, bakalım bir defa motordan düşmeyen ceyhun kaskla neler yapacak ( kesin düşücem )
Ceza olayına gelince motorun sahibi abinin aylaklıktan benimle zaman geçirmesinden başka bişey değilmiş , Ceza tarihini de gördüm makbuzu da o tarihlerde ben değil motoru sahibini bile tanımıyodum . Bukadar yeter
Gereksiz yere sıkılmış olan içimi rahatlatığınız cevaplarınızdan dolayı teşekkür eder, verdiğim gecici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ...!
hiç bir yerden kontrol filan yapmana gerek yok. vergi dairesine bilmem nereler filan gitme. ehliyetsiz araç kullanmanın cezası para cezası değildir. hafif hapis cezasıdır. hafif hapis cezası alırsın, bu para cezasına çevrilir ve günlük üzerinden hesaplanıp 600 küsür lira paraya çevrilir. hapis cezasını da gıyabi yargılamayla almazsın, hakim karşısına çıkarsın, savunma yaparsın vs. dolayısıyla öyle bir para cezası ne senin ne bir başka arkadaşının filan evine gelmez, gelemez...
düzeltme : mesajı yazdıktan sonra gördüm, olay çözülmüş zaten...
edirnede bişey olmaz 4. senem bitti daha bir tane düz polis bişey demedi ışıklarda yanında duruyorum bişey demiyor 2 kere çevirmeye denk geldim birinde kaçtım 2.sinde sola sinyal verip döndüm kısmetse 1.5 ay içinde ehliyetim cebimde
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
olmaz öyle şey
plakaya bakılmadan ceza yazıldığını ilk defa duyuyorm
Life is what happens when you are busy making plans
ewt edirne merkez
arkadaşın borç para istemiş sende yanlış anlamışsın aaa
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
4 temmuzda bende b den a2 ye fark sınavına gırıcem muhtemelen kac ayda gelır bana ehlıyet
normal ekip trafiğe anons geçer trafik gelip yapıştırır cezayı bizzat aynı şekilde anahtarı elinden aklınmış biri olarak biliyorum =) sonrası da bi tanıdık çağarılır ve trafik polislerininden anahtar geri alınır sfır ceza ile =)))
yok öyle bi dünya bi kere 1.100 tl olan bi ceza yok alkollüysek 537 yersin ehliyet yoksa 700 civarı bişey yersin kasktan 55 yersin hepsi bellidir bunların 1.100 tl olan bi ceza yok motorla ki ne ehliyet sormuşlar sana ne plakana bakmışlar ve zaten motoru kullanmıyosun 5 kuruş ceza kesemezler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)