Yolcu (artçı)'da kask yoksa ceza kime yazılır?
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 17:15
İyi günler arkadaşlar,
Benim tereddütte kaldığım, takıldığım bir konu va,r yardımcı olursanız sevinirim.Şimdi ben hatırlamıyorum, bir yerde okumuştum, aklımda yanlış kalmamişsa, arkadaki yolcuda kask yoksa, ceza o arkadaşa yazılır diye, ama bu arkadaşa ceza nasıl yazılır ki? Trafikle ilgili bir ceza yolcuda araç yok sadece yolcu bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler...
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 17:19
çoğu zaman yazmıyorlar.
bi kere artçımda yoktu.polis bak o takmıyor cezayı sana yazarım dedi
Orgazma Dudak Büktürür
-
23 Haziran 2009, 17:22
Yazsa yazar cezayıda bazen polisler önemsemiyor. Tabikide sürücüye yazar sen kasksız birini artcı olarak niye aldın diye.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
23 Haziran 2009, 17:23
huceyn adlı üyeden alıntı
çoğu zaman yazmıyorlar.
bi kere artçımda yoktu.polis bak o takmıyor cezayı sana yazarım dedi
Aslında hepimizin kaskı takması gerek. Allah korusun motor çok tehlikeli bir ulaşım aracı ama yakın yerler,mahalle araları açıkçası hız yapılmayan yerlerde takmıyorum bende, yanlış yapıyorum ama...
-
23 Haziran 2009, 17:24
ne cezası...
artçının senle alakası yok...
hem sen kaza yapsanda artçı ölmüyo zaten...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
23 Haziran 2009, 17:25
hell24 adlı üyeden alıntı
ne cezası...
Artcılar Şerbetlimi oluyor.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
23 Haziran 2009, 20:12
şöyle birşey var , arabalarda eğer yolcu emniyet kemerini takmadıysa ceza yolcuya kesiliyor diye biliyorum , buna istinaden motosikletlerde de artçı kask takmadıysa ceza artçıya kesilebilir , bu tamamen benim fikir yürütmem , kesin böyle demiyorum yanlıs anlasılmasın lütfen ...
-
23 Haziran 2009, 20:14
sana...............
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 PM ----------
eftelya adlı üyeden alıntı
şöyle birşey var , arabalarda eğer yolcu emniyet kemerini takmadıysa ceza yolcuya kesiliyor diye biliyorum , buna istinaden motosikletlerde de artçı kask takmadıysa ceza artçıya kesilebilir , bu tamamen benim fikir yürütmem , kesin böyle demiyorum
yanlıs anlasılmasın lütfen ...
eftelya kıs sen maşallah harika fikirler yürüyüyorsun...aferin akıllı kızışıma benim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
23 Haziran 2009, 20:17
hell24 adlı üyeden alıntı
ne cezası...
diaver burak ı i keresinde kasksız artçı almıştı, 50 lira kitlemişlerdi, dilaver e bi sor istersen kime yazmışlar
-
23 Haziran 2009, 20:19
kırmızı ışıkta geçen yaya yazılıyorsa ki yazıldığını gördüm kasksız binen artçıyada afiyetle ceza yazılır sürücünün suçu neki belki verdin koluna taktı yada çıakrdı arttı sürücünün kontrolü dışında birşey.
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
23 Haziran 2009, 20:19
polis kime gıcık olduysa ona keser cezayı, boşuna yormayın kendinizi arkadaşlar :D
-
23 Haziran 2009, 20:22
arabalarda gayette Ruhsat sahibine yazılıor yolcu olsun olmasın emnyet kemeri takan yada kaskı takan ehlyetlıye yazııor ceza yanı surucuye yanı araca sahıbıne
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
23 Haziran 2009, 20:23
sametrix adlı üyeden alıntı
kırmızı ışıkta geçen yaya yazılıyorsa ki yazıldığını gördüm kasksız binen artçıyada afiyetle ceza yazılır sürücünün suçu neki belki verdin koluna taktı yada çıakrdı arttı sürücünün kontrolü dışında birşey.
samet 666. mesajınıda yazmışsın bravo, bu mesaj senden şeytana gelsin
sametrix
Motosikleti: kawasaki ER-6N
Kan Grubu: O Rh-
-
23 Haziran 2009, 20:43
Süper Moderatör (BBRR)
eğer motosikletliye ceza yazılıyosa burada bi ikilik var arabada emniyet kemeri takmayan kişiye kesiliyo ceza .. nasıl motorcuya kasktakanı alma arkana diyebiliyosan aaba kullananada kemeri takmayanı yanına alma denebiir. sanki arabaya binen ve emniyet kemeri takmayan silah dayıyo araba kullananın başına ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
23 Haziran 2009, 20:43
Benim anlamadığım, cezayı yolcuya nasıl yazıyorlar. Vatandaşlık numarası bu işe mi yarıyor yoksa
-
23 Haziran 2009, 21:18
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
samet
666. mesajınıda yazmışsın bravo, bu mesaj senden şeytana gelsin
sametrix
Motosikleti: kawasaki ER-6N
Kan Grubu: O Rh-
teşekkürler emincim mesajlardan gelen geliri şeytanlara bağışlıcam işallah
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
23 Haziran 2009, 22:36
eftelya adlı üyeden alıntı
şöyle birşey var , arabalarda eğer yolcu emniyet kemerini takmadıysa ceza yolcuya kesiliyor diye biliyorum , buna istinaden motosikletlerde de artçı kask takmadıysa ceza artçıya kesilebilir , bu tamamen benim fikir yürütmem , kesin böyle demiyorum
yanlıs anlasılmasın lütfen ...
her zaman araç sahibine yazılır.. yani ruhsata
ehliyetsiz araç kullanmada iki ceza yazar bir sana birde ruhsat sahbine . ama her iki cezada da dikkat edin ki plaka aynıdır. sonuç: hepsi ruhsat sahibine...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 PM ----------
karşıyaka adlı üyeden alıntı
Benim anlamadığım, cezayı yolcuya nasıl yazıyorlar. Vatandaşlık numarası bu işe mi yarıyor yoksa
yarar tabikide izmirde isen eskiden mezarlık başında önder vardı yayaya kırmızıda geçerken yazardı.. hala da yazılıyor.
tc no = vergi no bankada sistemde var tc no da oluyor palaka da .. eskiden tc ler yokken olmuordu ..
araçta sorumlu her zaman araç sahibi sonrada şöför olur. trafik sigortası sadece araç sahibi ödedi diye parayı ona olan hasarı mı ödüyor?
artçının kaskından ... sarı saçlarından sen suçlusun
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
23 Haziran 2009, 23:14
polis bu ne yapacağı belli olmuyo hele hele yunus lar affetmiyo
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
-
23 Haziran 2009, 23:19
Ya Arkadaşlar kac kez sahıt oldum arabada yolcu takmasın dırek surucuye yazılıor motordada aynısı olması gerekmıormu ?
yolda polıs durduruor yolcu takmamıs dıor pat dıe plakana ceza yazılıor bu akdar basıt deılmı
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
23 Haziran 2009, 23:20
artçının kimliğini alıp yazıyorlar sanırım ...
bi keresinde polis artçımı bu şekilde tehdit etmişti :D
ama POLİS bu ne yapacağı belli olmuyor ...
__SoUnD Of GrEeN HiLL__
eşşek ne biLiR zevk-i sefayı eğeR biLseydi zevk-i sefayı ömRünde 1 kez oLsun çekeRdi kafayı:bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler