Enteresan bişeler oldu ama ölüyoduk galiba
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 04:06
Yaklaşık 3 saat önce, kız arkadaşım bizdeydi ve yurda dönmesi lazım, malum okullar bitti otobüs yok. Mecbur ben götürmek zorunda kaldım, son giriş saati yaklaşıyor diyede hızlı gidiyorum geç kalmasın diye, sonra uğraştırıyolar yurtta. Neyse hızlıca gidiyoruz, yol da boş, kimse yok. Bayındırlık konutlarının ordan geçerken önümde bi karaltı farkettim, o ne lan derken bir anlık refleksle yana kaçırdım motoru ama anlamadım ne olduğunu, hemen durdum bi baktım arkaya rögar kapağı yanda, ortada kocaman bi delik. İçine bi girsek ya ön teker geride kalıcak yada motor kalıcak biz uçucaz nerelere.Neyse ucuz atlattık diyip gidicekken vazgeçtik, döndük kapağı kapatmaya biz ölmedik başkasıda ölmesin diye, kız arkadaşımında yardımıyla() kapattık. O sıra sövüyorum tabi bilmem napiyim vs derken yandaki çimenlerden bi adam fırladı, kafası güzel gibi, böyle bişeler söyledi, bizemi kızdı, belediyeyemi sövdü anlamadım sonra uzaklaştı ordan.
O adammı açtı kapağı, açtıysa niye açtı anlamadım, yeni bi hırsızlık türümü acaba günahınıda almiyim
Uzun lafın kısası dallamanın biri açmış o kapağı hırsızlıkmı yapıcak neyse ama resmen adam öldürmeye teşebbüs.
Yurdada geç kaldık ama çitlerin altından girdi kız arkadaşım
Neyse böylede bi olay yaşadık, paylaşiyim dedim.
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 05:42
hay allahım ya deli kaynıyor ortalık .. satıp şarap mı alacaktı ne yapacaksa..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
23 Haziran 2009, 05:43
Çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış..
-
23 Haziran 2009, 07:43
Geçmiş olsun.ALLAH cc korumuş
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
23 Haziran 2009, 10:38
Geçmiş olsun Allah korumuş..
-
23 Haziran 2009, 10:41
-
23 Haziran 2009, 10:51
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
23 Haziran 2009, 11:15
büyük tehlike atlatmışsınız geçmiş olsun..
-
23 Haziran 2009, 11:20
büyük gecmiş olsun durup ta kapağı kapatmanız güzel ama adamın ekmeğine manı olmuşsunuz
-
23 Haziran 2009, 11:21
-
23 Haziran 2009, 11:47
gerçekten çok büyük geçmiş olsun. kötü bişi gerçekten , iyiki dönüp kapağı taktın gerçekten çok güzel bir hareket.
-
23 Haziran 2009, 12:01
geçmiş olsun tebrik ederim yaptıgın davranıştan ötürü
-
23 Haziran 2009, 12:06
Çok geçmiş olsun, çok daha ciddi şeyler olabilirdi. kaskınız korumalarınız ne durumdaydı?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
23 Haziran 2009, 12:08
Büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
23 Haziran 2009, 12:10
ggüzel kardeşim o kapağın olduğu yere polis yönlendirseydin bari.
adam tezgah kurmuş, birilerini gasp etmeye çalışıyor.. uzaktan polis pusuya yatıp suç üstü edebilirdi şahısı
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
-
23 Haziran 2009, 12:14
Geçmiş olsun, durup kapatmak için uğraşmanız çok güzel...
Tekrar geçmiş olsun
-
23 Haziran 2009, 13:30
teşekkürler arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:28 PM ----------
zenon adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun, çok daha ciddi şeyler olabilirdi. kaskınız korumalarınız ne durumdaydı?
kask var ben ve artçımda ama koruma anlamında bişe yok. Sadece kalın sayılabilecek bi montum var para olsada alsak keşke
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:29 PM ----------
BHTYR_VFR adlı üyeden alıntı
ggüzel kardeşim o kapağın olduğu yere polis yönlendirseydin bari.
adam tezgah kurmuş, birilerini gasp etmeye çalışıyor.. uzaktan polis pusuya yatıp suç üstü edebilirdi şahısı
şu yaşıma geldim (24) polisle hiç iyi bir hatıram olmadı, çok zorda kalmadıkça bulaşmam
-
23 Haziran 2009, 13:42
geçmiş olsun iyi atlatmışınız.
-
23 Haziran 2009, 13:47
yuh yanıı bı saraba kac kısı olebılırdı kı bu olaylar herzaman yasanmıyomu bu ulkede calınmıcak ne varkı yada para yapmıcak yazık hemde cok yazık hayatlar bu kadar ucuz olmamalı kazanıcagı sey kaybettıklerımızden cokmu olucaktı sen kac hayat kurtardın kım bılır
-
23 Haziran 2009, 13:48
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler