motorun oraya girdiğini düşünemiyorum çok büyük kaza atlatmışsın. çok geçmiş olsun.
motorun oraya girdiğini düşünemiyorum çok büyük kaza atlatmışsın. çok geçmiş olsun.
motorla hic bir zaman acele etme hele arkanda biri varken hic etme sanki yurt canınızdan kıymetli cok yanlıs hareketler bunlar çokkkk
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
duyarlı bir hareket tebrik ederim seni...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
yanında bayan olduğu için herkes bu konuda bukadar duyarlı olmayabilir ama o herifi ben olsam orda konuştururdum kendi yöntemlerimle tabi tek olsam
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
şimdi o logar kapağını açan şahıs , biri o logar kapağı yüzünden ölse ve yaralansa taksirli suç işlemiş mi oluyor sayın savaskayan
Geçmiş olsun, bayındırlık ve dünya bankası gerçekten tehlikeli motosiklet adına yavaş ve temkinli gitmek lazım.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
geçmiş olsun ama kapagı kapatmanı taktirle karşılıyorum herkes böyle davranmaz.örnek alsınlar motorcuları.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
yol herzaman tehlikelerle doludur. kimi zaman logar kapağı olur bu kimi zaman annesinin elinden kurtulup yola fırlayan bi çocuk kimi zaman bi kum bi mıcır birikintisi, kimi zaman aynaya bakmadan yola fırlayan bi sürücü
,son giriş saati yaklaşıyor diyede hızlı gidiyorum geç kalmasın diye, sonra uğraştırıyolar yurtta. Neyse hızlıca gidiyoruz
Ama sen her durumda haksız olursun. kız arkadaşın saatini ayarlayacak , zamanında kalkacak otobüs yok demişsin bu bellideğilmi neden son ana kadar bekliyosun. daha geçen bir arkadaşımızı ve arkasında nişanlısını kaybetik .. O çukura ön tekerin girseydi motor takla atsaydı şimdi ucuz atlattık diyebilirmiydin .. şehiriçi hız limitleri belli sanada yazık arkanda taşıdığın o kızada ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
geçmiş olsun kardeş.....ok çukuru kapağı yüzünden kaza pek hoş bir şey olmasa gerek...çok .oktan bir durum olsa gerek...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Geçmiş olsun.Bu millet ya aç yada mazoşist anlayamadım....
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
böle duyarlı kişilerin olduğunu gormek çok güzel
ucuz pahalı okutur motoru sen orda istersen can çekiş.Allah korumuş geçmiş olsun bakalım daha neler görcez su dünyada
keşke foto çekseydin cep tel ile Geçmiş olsun.
bu arada yolun ortasında o tip kapakların olması normalmi?
Geçmiş olsun, lastiklerin ufak olduğundan çok kötü sonuçlar doğururdu oraya girmen. Sanırım o kapakları söküp satıyorlar, haber bültenlerinde de çıkmıştı. İnsanlar ne yapacağını şaşırdı artık.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Bizim buralarda takılı kapak, üzerinden geçen aracın etkisiyle yerinden çıktı ve dengesi bozulan aracın kaza yapmasına sebep oldu. Belediyenin dikkatsizliği galiba..
beynimin bir köşesinde öyle bir yer etti ki bu kapakları her gördüğümde aklıma geliyor. ve üzerinden geçmemeye dikkat ediyorum.
iki teker üstündeyiz. ve her şeye dikkat etmek zorundayız. Özellikle vurdumduymazlığın kol gezdiği sevgili yurdumuzda
ucuz atlatmışsın hadi gine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)