Kış reşit sende raşit olduğun için buna kız kaçırmaa denmez.
Ama kızın abileri varsa seni motora bağlar sürüklerler.
Kış reşit sende raşit olduğun için buna kız kaçırmaa denmez.
Ama kızın abileri varsa seni motora bağlar sürüklerler.
HELAL OLSUN KARDEŞİM.ALLAH MESUT BAHTİYAR ETSİN
entresan işler daha neler duycaz bakalım
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
şerefsizim benim aklıma gelmişti ama ben kar yağıyr diye arabayla gittim yozgata... 2 sene kadar önce bende bu şekilde evlendimde...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
2 yıl önce alt kat komşum benzer bi olay yaşadı. kızın yaşı tutuyordu isteyerek kaçmıştı ailesi şikayetçi oldu kızı buldular kız başta isteyerek kaçtım dedi sora ise aile evde nasıl baskı uyguladıysa kız ifade değiştirdi. kaçıran yardım eden herkesi içeri aldılar. alt kat komşumun evine gelip bir saat kalmışlar onuda içeri aldılar.1 sene yattı. umarım senin için hayırlısı olur.
kızı kaçırdınmı basıcan nikahı olayı bitiricen motorcuyuzya serseriyiz vermiyolar bende kacırdım bastım nikahı yaptım babalar gibi düğünü şimdi çok mutluyuz bize imreniyorlar, kaçırın vermiyolarsa hiçbişi olmaz kız istiyosa
Motosiklet mucidi
Eeee son durum ne hala kaçaklar mı? Sevgililer.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
onlar ermiş muradına biz çıkalım evereste,helal olsun yapılacak en çare demekki
ya kızı kaçırırken arkadaşın kaza yapsaydı?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
hayırlı olur inşallah..
enteresan bi olay.. çifte mutluluklar.. keşke kendini deşifre etmeseydin...
rtam ispiyoncu kaynıyo..
gelin motora binmiş ya kısmet demiş..
ALLAH mesut etsin.
ben de kız evinden gelini motorla çıkarmayı düşünüyorum
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)