atın yerini motorsiklet aldı desenize :p
hayırlısı olsun,umarım mesut olurlar
atın yerini motorsiklet aldı desenize :p
hayırlısı olsun,umarım mesut olurlar
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
hey allahım ya
hayırlısı olsun genç çiftlerimizi Allah mesut etsin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Edremit dediğin üç karış yer,Siyah YBR 250 zaten tek,
dua et ki hedefe kilitlenen kız akrabaları bu akşam da seni kaçırmasın
kardeş bilion mukaçan kaçıran bişe olmazda yardım ve yatakçı ayvayı yiyor bilionmu sen onu ellam police ler alır seni soyar soğuk suyla ıslar hem daha ii acı versin hemde darp izi kalmasın diye seni ii bir sular sunrada jop la iii bir dayak yersin 2 gün sonrada öle bir hale gelirsinki senin için diorum sana kız verselersenin cvb ın şu olur büyük ihtimalle ben almiimm ziyade olsun hehehehehehehe
olm sen iyisimi bu topick i yok et en büyük delil lan bu
kendi kendini ihbar eden ilk üyemiz olmaya adaysın arkadasım.. bu siteyi polislerde geziyor.. ..hatta belkibu bu forumu okuyan bir polis senin profilden kaldıgın semte bakıp ordaki kız kaçırma olaylarını araştırmayabile başlamış olabilir.. bence hemen yok et bu forumu..seninki aynı dün aksam bir motor çaldık demeye benzemiş
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
eeee artık atasözlerimizi yavaş yavaş güncelliyoruz...
eskiden gelin ata biner ya nasip der idi..
şimdi gelin motora biner ya nasip der oldu... hayırlısı olsun çiftlere güzel bir anıları oldu fenamı
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Edremitin bol oksijeni çarpmış olabilir
Askerliğimin bi kısmını orda yapmıştım.
ben daha kötüsünü diyeyim:
yarın kızla damat adayının arası bozulursa veya aile baskısıyla kız "beni zorla kaçırdılar" derse polisin bağladığı motora taksit ödemeye devam edebilir arkadaşımız
Motor da güzeldi be.
Nazar değmesin demiştik hem de.
[QUOTE=korkut 250;1642771]
Şöyle desek gelin ya nasip demiş sonrada motosiklete binermiş.
Çünki bu olay bunu benzeri olmuş.
olabilir oda güzel
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
süper olmuş beee...walla ii yapmışsınız..ama işin motor kısmını geçelim, mutlu olurlar inşallah
işte buna dokunma !!!
evet maalesef beni affedin ama eşşek kadar hatta eşşekten 2-3 yaş büyük kızlar bile iş sarpa sarınca salya sümük halde herifini hemen satar ve zorla kaçırdı her bişeyi de zorla yaptı deyiverir . aman olmasın böyle bi şey inşallah yoksa hocamın dediği gibi sonuçlar kötü olur...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
hayırlısı olsun....
ben Edremit'ten kaçırılan kızın kuzeni
seni bi yakalarsam
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)