Mete sana katıldığım ve katılmadığım bölümler var bu konu hakkında.
Katıldığım kısım sorumluluğunu alma konusu . Haklısın başka birisinin sorumluluğu çok ağırdır .Allah korusun bir kaza sonrası onun başına gelebilecek bir kötü olaydan sonra çekilecek vicdan azabını tahayyül bile etmek istemiyorum.
Katılmadığım kısım ise birlikte sürüş zevki. Senin de büyük zevk aldığını bildiğim grup sürüşlerinde birde çok sevdiğin birisinin eşlik ettiğini düşünsene. Aldığın zevki ikiye katlamak istemezmisin? Bu kişi eşin ,nişanlın , aşkın ,kankan olabilir.
Zaten sen bu kişilerle her türlü hayat riskini göze alarak beraber oluyorsun. Onların sorumluluğu omuzlarına yüklenince çok daha fazla dikkatli oluyorsun. Bu durumda sana extra bir sürüş avantajı getiriyor. Bunun dışında gelebileceklerede takdiri ilahi diyoruz zaten onun için bizim yapabileceğimiz bir şey yok.
Senin nasıl motosiklet kullandığını biliyorum ve artçın olduğunda aynı rahatlık içinde olmaman normal çünkü aynı sürüş sitiliyle kullanmadığın için kendini kasmaya başlıyorsun alışık olmadığın bu sitilde seni rahatsız ediyor hatta kendini acemi gibi hissediyorsun.
Sana naçizane tavsiyem iki sürüş sitilin olsun yanlızken bildiğin sitili kullan ( bana göre doğuştan yetenekli bir sitilin var) .Artçın varkende kitabi sitili kullan
Zevki katlanmış sürüşler dileğiyle