Artçıdan hoşlanmıyorum; hatta frende kafa atmıyormu deli oluyorum arkadaş
Artçıdan hoşlanmıyorum; hatta frende kafa atmıyormu deli oluyorum arkadaş
zaman zaman kıramadığım kişiler oldu ama bir kez kaza atlattım kendimden çok artçıyı düşündüm dizlerimin bağı çözüldü, Allahtan kimseye birşey olmadı o gün bu gündür artçıya karşıyım arkadaş! bişey olacaksa bana olsun zaten bunu göze alarak motora biniyoruz .
Valla bence gülü seven dikenine katlanır.Binmeyi göze alan düşmeyi veya kazayıda göze alır zaten bu sadece motosiklet için değil başkabir araç içinde böledir sende kullanman gerektiği gibi kullanırsan sorun yok.Ama yok ben farklı şeylerden hoşlanırım diyorsan zaten artçı istesede sen alma sana hayırlı yolculuklar tabi yolun uzunluğu tartışılabilir.Çünkü öbürtarafa hiç gitmadiğim için kaç saat çeker bilmiyorum.Bir bilene sormak lazım
Artçı olurum da alırım da, ancak şu bir gerçek ki özellikle SS tarzı motorlara artçı olmak (en azından belli bir süreden sonra) ortaçağ işkencesi gibi bişey Siz artçı alınca işinizin zorlaştığını düşünüyor olabilirsiniz (ki haksız da değilsiniz ), ancak artçının işi aslında çok daha zor
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Halis abiyle ortak bir noktamız oldu ya ...gam yemem artık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çok istisnai bir durum olmadıkça; artçı almıyorum , artçı olmuyorum , motorumu kimseye vermiyorum , kimseden motor almıyorum .... kafam rahat
geçen ramazan değil ondan önceki ramazan,bir hayır yapayımdedim orucu açmadan gümbürtüye gidiyoduk azdaha.dükkanı kapattım motora atladığım gibi''yamaha dragstar 650xvs''iftarı bağ evinde yapıcaktık.bağ yolunda ihtiyar,tartsan 2kg domates gelmicek bir amcaya rastladım,hemen durdum amca netarafa gidiyosun?ileriyi göstererek şööölee gediyom yegenim,atla senide götirim bende otarafa gidiyorum.dedim...arkadaş o yarım porsiyonluk amca bana bir ter döktürdü,aman aman aman diyim.bir sağa sallanıyo bir sola sallanıyo.orucu morucu unuttum töbe allah günah yazmasın.lan mehmet yaptın bir hayır homurdanma sür işte.neyse kazasız belasız amcayı evine bıraktım,ordanda ben bağa geçtim.bana ders oldu töbelr olsun arkama kimseyi almıcam dedim.yanlız ve yanlız eşim.kendiside zaten scooter felan sürebilen,en azından 2 teker üstünde nasıl durulacağını biliyor.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
artçı olmayı sevmem,hatta motordan kendimi atacak duruma gelirim nerdeyse.hatta ve hatta nefret ederim motordan o derece yani.artçı alırım pek takılmam o konuya ama istediğim manevrayı vs artçı varken yapamamak deli eder beni.sanırım aryçı almayıda pek sevmiyorum ben.yanlız takılcan,özgürlüğü hissedeceksin motor üzerinde.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)