Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

"Artcı Alma...Artcı Olma " Felsefem...

REKLAM ALANI
    azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Artçıdan hoşlanmıyorum; hatta frende kafa atmıyormu deli oluyorum arkadaş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artçıdan hoşlanmıyorum; hatta frende kafa atmıyormu deli oluyorum arkadaş

Tıklama diyoruzz halk arasında....Bizde tıklama sırasında oluşabilecek ses ve vuruntuyu izole eden saç olduğu için sıkıntı yok....İstyen istediği kadar tıklasın....
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    zaman zaman kıramadığım kişiler oldu ama bir kez kaza atlattım kendimden çok artçıyı düşündüm dizlerimin bağı çözüldü, Allahtan kimseye birşey olmadı o gün bu gündür artçıya karşıyım arkadaş! bişey olacaksa bana olsun zaten bunu göze alarak motora biniyoruz .

ARMAGEDON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150
    Valla bence gülü seven dikenine katlanır.Binmeyi göze alan düşmeyi veya kazayıda göze alır zaten bu sadece motosiklet için değil başkabir araç içinde böledir sende kullanman gerektiği gibi kullanırsan sorun yok.Ama yok ben farklı şeylerden hoşlanırım diyorsan zaten artçı istesede sen alma sana hayırlı yolculuklar tabi yolun uzunluğu tartışılabilir.Çünkü öbürtarafa hiç gitmadiğim için kaç saat çeker bilmiyorum.Bir bilene sormak lazım

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Artçı olurum da alırım da, ancak şu bir gerçek ki özellikle SS tarzı motorlara artçı olmak (en azından belli bir süreden sonra) ortaçağ işkencesi gibi bişey Siz artçı alınca işinizin zorlaştığını düşünüyor olabilirsiniz (ki haksız da değilsiniz ), ancak artçının işi aslında çok daha zor
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Halis abiyle ortak bir noktamız oldu ya ...gam yemem artık...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ufuktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    çok istisnai bir durum olmadıkça; artçı almıyorum , artçı olmuyorum , motorumu kimseye vermiyorum , kimseden motor almıyorum .... kafam rahat

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    geçen ramazan değil ondan önceki ramazan,bir hayır yapayımdedim orucu açmadan gümbürtüye gidiyoduk azdaha.dükkanı kapattım motora atladığım gibi''yamaha dragstar 650xvs''iftarı bağ evinde yapıcaktık.bağ yolunda ihtiyar,tartsan 2kg domates gelmicek bir amcaya rastladım,hemen durdum amca netarafa gidiyosun?ileriyi göstererek şööölee gediyom yegenim,atla senide götirim bende otarafa gidiyorum.dedim...arkadaş o yarım porsiyonluk amca bana bir ter döktürdü,aman aman aman diyim.bir sağa sallanıyo bir sola sallanıyo.orucu morucu unuttum töbe allah günah yazmasın.lan mehmet yaptın bir hayır homurdanma sür işte.neyse kazasız belasız amcayı evine bıraktım,ordanda ben bağa geçtim.bana ders oldu töbelr olsun arkama kimseyi almıcam dedim.yanlız ve yanlız eşim.kendiside zaten scooter felan sürebilen,en azından 2 teker üstünde nasıl durulacağını biliyor.
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halis abiyle ortak bir noktamız oldu ya ...gam yemem artık...
    gam dan öncesini anlayamadım acıklarmısın
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    artçı olmayı sevmem,hatta motordan kendimi atacak duruma gelirim nerdeyse.hatta ve hatta nefret ederim motordan o derece yani.artçı alırım pek takılmam o konuya ama istediğim manevrayı vs artçı varken yapamamak deli eder beni.sanırım aryçı almayıda pek sevmiyorum ben.yanlız takılcan,özgürlüğü hissedeceksin motor üzerinde.
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil

7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler