"Artcı Alma...Artcı Olma " Felsefem...
Reklamlar
-
24 Haziran 2009, 03:21
mete_han adlı üyeden alıntı
evat biraderim aynen öyle artcın varsa manevra hakimiyet çok azalıyor...
bak konuyu okuyan bir kekoro kardeşim var...bir SS e (1000RR) artcı oldu aha kendi yazsın deimi la kekoro...
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mete_han,
emin_arikoglu, TWG
emin abi o 1000rr deneyımınden sonrasını hatırlamıo ztn :D
çok dogru yazmıssın emın abi artcı oldugum zaman insan tedıgrın oluo sımdı napcak ne etcek o arabanın nersınden geccek
artı almanında cidden cok zararları var frenleme mesafesi. manevra . hızlanma felan
bugun artcım yuzunden bi arabanın aynasını alıodum =)
arkadaşların dedıgı gıbı artcılı motorun keyfi ayrı oluo bende sayısız kişiyle yola cıkmısımdır ama kım ne derse desin artçı lı bir şekilde motosiklet kullanmak tek kısıden çok çok fazla tehlıkelı
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Reklamlar
-
24 Haziran 2009, 03:41
yanındaki kişiyle aynı yere gidip de onu almamak evet, en sağlamı ama çok zor bir iş. Arkadaşımın artçısıydım ve kaza yapmıştık. Bu olay üzerine bir süre ben çok çekindim artçı olmaktan. o da bir süre almayacağım dedi kimseyi. ama olmadı. ben bindim, o da aldı. Sonra ben de motor aldım. Zaman zaman da o benim artçım oldu. Galiba benim ve benim gibiler için temkinli olmaktan başka çare yok.
-
24 Haziran 2009, 03:58
kişisel özellikleri "motorcu adam bencil adamdır" diyerek genellemek yanlış bir düşüncedir.
tek sürüşten daha fazla keyif almama rağmen, artçıya hayır benim için mantık dışıdır. birşeyler paylaştığınız bir insan var ise muhtemelen benimle aynı fikirdesinizdir.
yeschim'in dediği gibi:
"Kaldı ki kaza olayına gelelim Allah korusun başımıza birşey geldi ki sürekli bunu düşünürüm ben, her an herşey olabilir eşimin başına birşey gelse ben arkasında yokken daha mı az acı çekeceğiz : Hayır. "
buna sonuna kadar katılıyorum.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
24 Haziran 2009, 10:46
-
26 Haziran 2009, 14:46
transformers 2 de sette çekilen bir foto süren megan foxsa gelde artçı olma
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
26 Haziran 2009, 15:18
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
iki kişi olmanın tadı bambaşka. mutlak sıkınıtılar veriyor ama değer..
birde şu bluetoth lu cihazından alabilsek daha da güzel olur...
yolda fıkra anlatırız sonrada gülmekten ilk bayır-şarampole hobaaa..
Aynen katılıyorum
Genelde artçım sözlüm oluyor. Zaten bana bşiy olursa onun, onada bişiy olursa benim geride kalmam gibi bir durumdan Allah korusun! (Hayırlısını o daha iyi bilir elbet)
Ama motordayken muhabbet etmekde bi başka oluyor
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
-
26 Haziran 2009, 16:06
darkeagle adlı üyeden alıntı
Mete bir de bu tarafından bakalım konuya
Genç bir motosiklet sürücüsüsün çok beğendiğin ve tanışmak istediğn bir kız var . Ama bir türlü konuşma fırsatı bile bulamamışsın. Onu gizliden takip ediyorsun. İşyerini evini herşeyi öğreniyorsun arada bir göz göze geliyorsun ama sende son hamleyi yapacak cesaret bir türlü yok. Bir gün kafaya koyuyorsun ben bunla tanışmalıyım diye . Havaların çok sıcak olduğu bir günde onu otobüs durağında bekler görüyorsun . Belli ki otobüsü çok gecikmiş trafik felç yanaşıyorsun durağa adıyla hitap ederek kibar bir selam veriyorsun. Onu evine götürmeyi teklif ediyorsun( arkada yedek kaskın mutlaka hazır olmalı)
Burdan itibaren sonuca gelelim sen elini bile tutamadığın o sevgilin ,sana sıkı sıkıya sarılıyor
Bu hikayeden çıkarılacak ders : Artçı alınır artçı olunur .Onlar ermiş muratlarına biz oturalım selemize
Dip not: Bu hikayede geçen karakterler hayalidir. Arka sele özel insanlar için rezervlidir
Tamamen katılıyorum abi.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
26 Haziran 2009, 16:21
-
26 Haziran 2009, 20:01
Samet bende isterim ondan bir tane...
Rakun adlı üyeden alıntı
Aynen katılıyorum
Genelde artçım sözlüm oluyor. Zaten bana bşiy olursa onun, onada bişiy olursa benim geride kalmam gibi bir durumdan Allah korusun! (Hayırlısını o daha iyi bilir elbet)
Ama motordayken muhabbet etmekde bi başka oluyor
katılan olur olmaz kardeş...
yeschim adlı üyeden alıntı
naptın sen metehandro
hiç yakışmadı bu söylemler sana bilesin
valla apla...ilk fırsatta kulağımı çekersin artık...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 PM ----------
ama ısrarla motosikletin tek kişilik bir ulaşım aracı olduğunu söylüyorum...
ve haklıyım...kendimi inanılmaz haklı buluyorum...hatta abartarak dibine kadar sonuna kadar haklıyım diyorum...
faşist bir haklılık bu...
haklıyımm ülen...
Yeşim bunları ben yazmışım...şimdi okuyunca gülüyorum kendi yazdığıma...serföşmüydüm acaba o gece...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
26 Haziran 2009, 22:14
geç gelen cevap...
ben katılırsınız veya katılmazsınız dedim...demedim mi...neden katılmazsınız demedim...
Geç gelen cevaba geç gelen cevap:
E abi ben de buradan " Motorcular şöyle ... dir böyle ...dır." deme hakkına sırf sonuna " siz katılmayabilirsiniz " ekleyerek sahip olabilir miyim sence ?
İçine buradaki yüzlerce insanın dahil olduğu bir grubu ben olsam çok daha fazla düşünüp öyle yaftalardım. Senin çok düşünmediğini nerden biliyorum ? Yazdıklarından
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
26 Haziran 2009, 22:38
artçı olmam artcı alırım sıkıysa alma artcı oğlum cok iyi artcıdır kendisi artcı ile uyum icinde olmak gerekır motora karşı olan düşünceleri saMİMİ OLMAYANLARI ZATEN ALMAYIN
-
02 Temmuz 2009, 01:56
Sevgili Metehan gardaşım motosiklet kullanıcısı olarak artçı olmayı bende yadırgıyorum ve hayatımda 1-2 kere artçı olmuşumdur.
Artçı alma konusuna gelince bu zamana kadarki artçılarım; eşim, oğlum, kızım, biraderlerim, arkadaşlarım vs.
Şükürler olsunki onlarla binlerce km.yol yapmama rağmen herbiri motosikletimden mutlu olarak indi en ufak kaza yaşanmadı.
İnşallah hep öyle devam eder.
Tek başımada gezerim hiç farketmez ama artçı olduğunda daha dikkatli olurum sorumluluğum artar.
-
gördüğüm luzum üzerine yazımı hortlatıyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
artçı alma çünkü fren mesafesi uzuyo diye mi düşünüyorsunz
yanılıyorsunuz fren mesafesi değişmez
-
-
Kardeşlerim binince bende dikkatliden çok pür dikkat gidiyorum.Çok haklısın abi herhangi bir kazada kendi canımı boşver onlara zarar gelmesi Allah göstermesin kendimi affedemem.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
tamamen katılıyorum artık bu söylediklerine metehan abi...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
-
16 Kasım 2009, 18:15
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler