Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

"Artcı Alma...Artcı Olma " Felsefem...

REKLAM ALANI
    ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evat biraderim aynen öyle artcın varsa manevra hakimiyet çok azalıyor...

bak konuyu okuyan bir kekoro kardeşim var...bir SS e (1000RR) artcı oldu aha kendi yazsın deimi la kekoro...

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
    mete_han, emin_arikoglu, TWG
    emin abi o 1000rr deneyımınden sonrasını hatırlamıo ztn :D

çok dogru yazmıssın emın abi artcı oldugum zaman insan tedıgrın oluo sımdı napcak ne etcek o arabanın nersınden geccek
    artı almanında cidden cok zararları var frenleme mesafesi. manevra . hızlanma felan
    bugun artcım yuzunden bi arabanın aynasını alıodum =)

arkadaşların dedıgı gıbı artcılı motorun keyfi ayrı oluo bende sayısız kişiyle yola cıkmısımdır ama kım ne derse desin artçı lı bir şekilde motosiklet kullanmak tek kısıden çok çok fazla tehlıkelı
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    yanındaki kişiyle aynı yere gidip de onu almamak evet, en sağlamı ama çok zor bir iş. Arkadaşımın artçısıydım ve kaza yapmıştık. Bu olay üzerine bir süre ben çok çekindim artçı olmaktan. o da bir süre almayacağım dedi kimseyi. ama olmadı. ben bindim, o da aldı. Sonra ben de motor aldım. Zaman zaman da o benim artçım oldu. Galiba benim ve benim gibiler için temkinli olmaktan başka çare yok.

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    kişisel özellikleri "motorcu adam bencil adamdır" diyerek genellemek yanlış bir düşüncedir.

tek sürüşten daha fazla keyif almama rağmen, artçıya hayır benim için mantık dışıdır. birşeyler paylaştığınız bir insan var ise muhtemelen benimle aynı fikirdesinizdir.

yeschim'in dediği gibi:

"Kaldı ki kaza olayına gelelim Allah korusun başımıza birşey geldi ki sürekli bunu düşünürüm ben, her an herşey olabilir eşimin başına birşey gelse ben arkasında yokken daha mı az acı çekeceğiz : Hayır. "

buna sonuna kadar katılıyorum.
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harbiden taksim tarafında olsaydık bi kebapçı yapardık...sonundada bi künefe...sonra 240 la direkt radar...
    yok usta kuyucadısı varsa bi toplaşmada bilki ya aç kalıcan ya sürünücen mekanda çay su gelsin diye...bknz.Garipçe...

Alıntı ilhan1154 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emin abi o 1000rr deneyımınden sonrasını hatırlamıo ztn :D

çok dogru yazmıssın emın abi artcı oldugum zaman insan tedıgrın oluo sımdı napcak ne etcek o arabanın nersınden geccek
    artı almanında cidden cok zararları var frenleme mesafesi. manevra . hızlanma felan
    bugun artcım yuzunden bi arabanın aynasını alıodum =)

arkadaşların dedıgı gıbı artcılı motorun keyfi ayrı oluo bende sayısız kişiyle yola cıkmısımdır ama kım ne derse desin artçı lı bir şekilde motosiklet kullanmak tek kısıden çok çok fazla tehlıkelı
    İlhancım inan alınan riskler daha fazla...Emin zaten tam bir baş belası cenabet herif...hangi geziye gelse ya kaza ya bela orada birini buluyor...pis herif...

Alıntı alkadras adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanındaki kişiyle aynı yere gidip de onu almamak evet, en sağlamı ama çok zor bir iş. Arkadaşımın artçısıydım ve kaza yapmıştık. Bu olay üzerine bir süre ben çok çekindim artçı olmaktan. o da bir süre almayacağım dedi kimseyi. ama olmadı. ben bindim, o da aldı. Sonra ben de motor aldım. Zaman zaman da o benim artçım oldu. Galiba benim ve benim gibiler için temkinli olmaktan başka çare yok.
    valla kardeşim temkin önlem nereye kadar...nacizane düşüncelerim bunlar...

Alıntı metanecho adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kişisel özellikleri "motorcu adam bencil adamdır" diyerek genellemek yanlış bir düşüncedir.

tek sürüşten daha fazla keyif almama rağmen, artçıya hayır benim için mantık dışıdır. birşeyler paylaştığınız bir insan var ise muhtemelen benimle aynı fikirdesinizdir.

yeschim'in dediği gibi:

"Kaldı ki kaza olayına gelelim Allah korusun başımıza birşey geldi ki sürekli bunu düşünürüm ben, her an herşey olabilir eşimin başına birşey gelse ben arkasında yokken daha mı az acı çekeceğiz : Hayır. "

buna sonuna kadar katılıyorum.
    tabi ki haklısın...ama ısrarla motosikletin tek kişilik bir ulaşım aracı olduğunu söylüyorum... ve haklıyım...kendimi inanılmaz haklı buluyorum...hatta abartarak dibine kadar sonuna kadar haklıyım diyorum... faşist bir haklılık bu...haklıyımm ülen...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

sametrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N

transformers 2 de sette çekilen bir foto süren megan foxsa gelde artçı olma
    İki kişinin bindiği motor değildir.

Rakun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6-F 2006 Siyah Kırmızı
    Alıntı KaPTaNH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki kişi olmanın tadı bambaşka. mutlak sıkınıtılar veriyor ama değer..
    birde şu bluetoth lu cihazından alabilsek daha da güzel olur...
    yolda fıkra anlatırız sonrada gülmekten ilk bayır-şarampole hobaaa..
    Aynen katılıyorum

Genelde artçım sözlüm oluyor. Zaten bana bşiy olursa onun, onada bişiy olursa benim geride kalmam gibi bir durumdan Allah korusun! (Hayırlısını o daha iyi bilir elbet)

Ama motordayken muhabbet etmekde bi başka oluyor
    34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
    Kartal/İstanbul

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı darkeagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete bir de bu tarafından bakalım konuya
    Genç bir motosiklet sürücüsüsün çok beğendiğin ve tanışmak istediğn bir kız var . Ama bir türlü konuşma fırsatı bile bulamamışsın. Onu gizliden takip ediyorsun. İşyerini evini herşeyi öğreniyorsun arada bir göz göze geliyorsun ama sende son hamleyi yapacak cesaret bir türlü yok. Bir gün kafaya koyuyorsun ben bunla tanışmalıyım diye . Havaların çok sıcak olduğu bir günde onu otobüs durağında bekler görüyorsun . Belli ki otobüsü çok gecikmiş trafik felç yanaşıyorsun durağa adıyla hitap ederek kibar bir selam veriyorsun. Onu evine götürmeyi teklif ediyorsun( arkada yedek kaskın mutlaka hazır olmalı)
    Burdan itibaren sonuca gelelim sen elini bile tutamadığın o sevgilin ,sana sıkı sıkıya sarılıyor
    Bu hikayeden çıkarılacak ders : Artçı alınır artçı olunur .Onlar ermiş muratlarına biz oturalım selemize

Dip not: Bu hikayede geçen karakterler hayalidir. Arka sele özel insanlar için rezervlidir
    Tamamen katılıyorum abi.
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..

konuşma lennn...bundannn sonraa motöreee yengee binmeyecekkk o kaderrr ülenn...

ya abi alma diyoruz işte bırak evde bulaşık yıkasın çamaşırla ilgilensin...bak hanımlarla böyle arkedeş oluyorsunuz sonra dil pabıç gibi oluyor...bırak kadın kısmısı evde otursun akşam ne yemek yapacağını düşünsün... bak sonra bende çalışcam der kendi parasını kazanır özgürlük falan ister...amann haaa...ipleri elden bırakırsanız vay halinize...
    naptın sen metehandro hiç yakışmadı bu söylemler sana bilesin

Motosikleti
    Samet bende isterim ondan bir tane...

Alıntı Rakun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum

Genelde artçım sözlüm oluyor. Zaten bana bşiy olursa onun, onada bişiy olursa benim geride kalmam gibi bir durumdan Allah korusun! (Hayırlısını o daha iyi bilir elbet)

Ama motordayken muhabbet etmekde bi başka oluyor

katılan olur olmaz kardeş...

Alıntı yeschim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    naptın sen metehandro hiç yakışmadı bu söylemler sana bilesin

valla apla...ilk fırsatta kulağımı çekersin artık...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 PM ----------

ama ısrarla motosikletin tek kişilik bir ulaşım aracı olduğunu söylüyorum... ve haklıyım...kendimi inanılmaz haklı buluyorum...hatta abartarak dibine kadar sonuna kadar haklıyım diyorum... faşist bir haklılık bu...haklıyımm ülen...
    Yeşim bunları ben yazmışım...şimdi okuyunca gülüyorum kendi yazdığıma...serföşmüydüm acaba o gece...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    geç gelen cevap...
    ben katılırsınız veya katılmazsınız dedim...demedim mi...neden katılmazsınız demedim...
    Geç gelen cevaba geç gelen cevap:

E abi ben de buradan " Motorcular şöyle ... dir böyle ...dır." deme hakkına sırf sonuna " siz katılmayabilirsiniz " ekleyerek sahip olabilir miyim sence ?
    İçine buradaki yüzlerce insanın dahil olduğu bir grubu ben olsam çok daha fazla düşünüp öyle yaftalardım. Senin çok düşünmediğini nerden biliyorum ? Yazdıklarından
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    artçı olmam artcı alırım sıkıysa alma artcı oğlum cok iyi artcıdır kendisi artcı ile uyum icinde olmak gerekır motora karşı olan düşünceleri saMİMİ OLMAYANLARI ZATEN ALMAYIN

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Sevgili Metehan gardaşım motosiklet kullanıcısı olarak artçı olmayı bende yadırgıyorum ve hayatımda 1-2 kere artçı olmuşumdur.

Artçı alma konusuna gelince bu zamana kadarki artçılarım; eşim, oğlum, kızım, biraderlerim, arkadaşlarım vs.

Şükürler olsunki onlarla binlerce km.yol yapmama rağmen herbiri motosikletimden mutlu olarak indi en ufak kaza yaşanmadı.

İnşallah hep öyle devam eder.

Tek başımada gezerim hiç farketmez ama artçı olduğunda daha dikkatli olurum sorumluluğum artar.

Motosikleti
    gördüğüm luzum üzerine yazımı hortlatıyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    artçı alma çünkü fren mesafesi uzuyo diye mi düşünüyorsunz
    yanılıyorsunuz fren mesafesi değişmez

Motosikleti
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artçı alma çünkü fren mesafesi uzuyoo
    kendi topacına yaz sen bakem şımarık şey...bana cevap yazmadınya halen uyuzum sana...

sularseller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nexus 500
    Kardeşlerim binince bende dikkatliden çok pür dikkat gidiyorum.Çok haklısın abi herhangi bir kazada kendi canımı boşver onlara zarar gelmesi Allah göstermesin kendimi affedemem.
    yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    artçı alma çünkü fren mesafesi uzuyo diye mi düşünüyorsunz
    yanılıyorsunuz fren mesafesi değişmez
    O önceki konuydu.... Bitti o...Sakin sakin....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tamamen katılıyorum artık bu söylediklerine metehan abi...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Forumdan Uzaklaştırıldı
    kendi topacına yaz sen bakem şımarık şey...bana cevap yazmadınya halen uyuzum sana...
    ne cevabı yafuu soru görmedim benn
    metehan abi artçı kabul edermisin beni

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    ne cevabı yafuu soru görmedim benn
    metehan abi artçı kabul edermisin beni
    Abi?..............

Amca amca.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler