Bu akşam arkanda benim olduğumu unutmadan motor kullandığın için sana çok teşekkür ederim kocacıım
Umarım en kötü günümüz böyle geçer
Artçı olmaktan da motosiklet kullanıcısı olmaktan da büyük keyif alıyor ve ikisinden de zerre kadar korkmuyordum ta kii Tuğper kardeşimiz vefat edene kadar
O günden beri Emre'nin başının etini yiyorum yavaş diye, ne kadar kızıp bana gıcık olsa da artık o da yavaş yavaş bazı şeylerin farkına varıyor. Neden bu denli tedirgin olduğumun ve artçı olmaktan artık rahatsızlık duyduğumun sebebini kavrıyor sanırım. Biz kendimize ne kadar güvensek de başkalarını kontrol altına alamayız hiç bir zaman. Kendim kullanırken de aynı tedirginliği yaşıyorum artık eskisi kadar cesur değilim malesef
Artçı olmamak gibi bir lüksüm yok benim
Eşim o motorun üzerindeyken ve ben kendi motorumu kullanmayıp onunkiyle bir yere gitmek durumunda kaldıysam ; ben başka bir araca bineyim demek kadar abes bir şey olamaz herhalde
Zaten bundan hala zevk alıyorum o ayrı
Kaldı ki kaza olayına gelelim Allah korusun başımıza birşey geldi ki sürekli bunu düşünürüm ben, her an herşey olabilir eşimin başına birşey gelse ben arkasında yokken daha mı az acı çekeceğiz : Hayır. O ölse ben yaşasam ? İkimizin birden ölmesini her zaman tercih ederim zira onsuz yaşamak da ölmekten farksız olacak nasılsa
Metehan bir yerde haklı ama nerde; tanımadığınız insanların yani başınıza birşey geldiğinde değdi mi sorusuna hayır diyeceğiniz bir insana artçı olmayın. Kendinize güvenmiyorsanız arkanıza asla birini oturtmayın. Artçınız varsa lütfen bu sorumluluk bilinciyle hareket edin. Vicdan kadar ağır birşey olmasa gerek.
Herkese Allah sevdikleriyle uzun ömürler versin. Hepinize kazasız belasız artçılı ya da artçısız
keyifli sürüşler