"Artcı Alma...Artcı Olma " Felsefem...
Reklamlar
-
22 Haziran 2009, 21:00
Valla ben düşüyorsam o da düşebilir kendimi suçlu hissetmem. ben düşmeden düşerse o zaman biraz üzülebilirim. Bence artçı varken daha dikkatli kullanıyoruz motoru tek başımıza kullanırken yaptığımız birçok riskli hareketi yapmıyoruz. Bu sebeple gerçekten deneyimli binlerce artçıya ihtiyaç var diye düşünüyorum. Bu topiği ''herkese bir artçı gerek '' sloganıyla yeniden açmalıyız. Bence kaza oranları birhayli düşecektir. )
Reklamlar
-
22 Haziran 2009, 21:11
8-10 motorluk grup sürüşünü, artçı almayı-olmayı sevmiyoruz. gruplar 3 motorla sınırlandırılsın, artçılık müessesesi kapatılsın
aforizma diyişini seveyim senin, yürrü bee mete_han, arkandayız
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
22 Haziran 2009, 21:45
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Yani muhalefet olmak icin bu kadar zamanda bu senaryoyu yazabiliyorsan inan sende buyuk cevherler var
Bence haklısın Metehandrom...
Hicbir keyif ve risk artcının saglıgı yada canından daha onemli degildir.
Son kazamda alakasız insanın alakasız yerde iki kolu kırıldı.
Onun bir sure keyif almasındansa zarar gormemesi daha cok onemli...
Üstadım muhalefet yapmak için değil Meteyi kitabi kullanmaya ikna etmek için senoryoyu yazdım hatta okusun diye de kısa kestim.
Meteye önceki yazılarımda da aynı telkinleri yaptım. Hiçbirimiz yakınlarımızın tırnağının bile incinmesini istemez . Ama onların başına birşey gelecek paranoyasıylada yaşamlarını zehir etme hakkınada sahip değiliz. Buna en güzel örnekte biz istanbulda yaşıyanların her gün gözünde mertek gibi duran kız kulesinin hikayesidir.
Hayat yakınlarımızında yaşam kalitelerini yükseltmekle zevklenir
Dip not: Yazılarımın sonuna eklediğim özlü sözler tamamen bana aittir .Telif haklarını almaya daha fırsatım olmadı çünkü onları o an da uyduruyorum ,kimse araklamaya kalkmasın
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
22 Haziran 2009, 21:55
kesinlikle katılıyorum.
arkadaki bikere önünü göremiyor nasıl zevk alsın
-
22 Haziran 2009, 22:24
Mete abi haklısın kanunlara göre zaten motosiklet tek kişilik bir kullanım aracı biz bu hatayı her zaman yapıyoruz.Eşim dostum kardeşim yeğenim diyoruz alıyoruz arkamıza kulağımıza küpe oluyor böyle olaylar sende açıklık getirmişin teşekkürler
-
22 Haziran 2009, 22:42
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
22 Haziran 2009, 22:49
Motorumu aldığım günden beri eşimle beraber binerim. Onunla kazada atlattık, uzun yolada gittik. Eşimle herşeyi yaşamaya varım. Hayat müşterekse motorda müşterek.
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
-
22 Haziran 2009, 22:54
ne yazsam derkene bu geldi aklıma (sanki bişey yazmak zorundayım)
fala inanma falsız kalma ne alake yaa
-
22 Haziran 2009, 22:58
ben artçı alırım. ama Allah saklasın bi kaza olduğunda karşıma geçip bana senin yüzünden böyle oldu diyecek artçıyı almam.
ama bi ortamda yeni tanıştığım ve de bana artçı olmak isteyen ayrıca genlerinde Y kromozomu taşımayan arkadaşları sorgusuz sualsiz alırım kaskı yoksa kendiminkini verir yine de alırım
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
22 Haziran 2009, 22:59
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
22 Haziran 2009, 23:02
-
22 Haziran 2009, 23:05
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Şimdiye kadar yanlış biliyormuşum ruhsatta bir kişi yazıyor fakat ben onu sadece kullanıcı olarak saydığım için kanunlara göre 1 kişilik demiştim uyarı için teşekkürlerr
-
22 Haziran 2009, 23:10
alp_tunay adlı üyeden alıntı
konuyu dağıtayım kavga çıkmasın
Alper hocam an125 mi aldın er-5 duruyo mu ne ettin nasıl ettin?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
22 Haziran 2009, 23:16
-
22 Haziran 2009, 23:36
bizim DT125çi arkadaşın ruhsatta 4 kişi yazıyo walla, el alışkanlığı yanlış yazmışlar
-
22 Haziran 2009, 23:46
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
22 Haziran 2009, 23:50
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
23 Haziran 2009, 00:16
Ben Görkem'in söylediklerine aynen katılıyorum. Karakterini bilmediğin, şöförlüğünü bilmediğin adama artcı olma denilirse anlarım. Adam kötü şöfördür bilmiyosan binmemek lazım. Adam manyaktır biri sellektör yaptı diye sapıtır onu kovalamaya kalkar vs vs...
He adam iyi şöfördü , sakin karakterliydi şuydu buydu ama geldi başka bi araç bize çarptı. Ben şimdi adama mı suç bulayım? Allah'ın takdiri buymuş deriz geçeriz.
Artcı alma konusunda da durum böyle. Benim aldığım artcının birisi ki çok yakınım, yolda kaldırıma yakın giderken korkup kaldırıma tekme attı daha fazla yaklaşmayalım diye. Bu yüzden tanımadığınız insanı da artcı almamak lazım. Ama asla artcı alma , asla artcı olma vs çok gereksiz ve anlamsız bir önerme bence. Motorun kaç kişilik bir araç olduğu tartışmasına girmeye ise hiç gerek yok. Bugüne kadar arkasında artcı var diye ceza yemiş insan varsa çıksın söylesin. Biz de kabul edelim tek kişilik olduğunu.
Geç gelen edit:
Abi bir başka anlayamadığım da " motorcu adam bencil adamdır " genellemesini nasıl yapabildin ? Hepimiz adına çoğu zaman doğru şeyler söylüyorsun katılıyoruz da bu lafa hiç katılmadım. Motora binip kendi zevkini düşündüğü gibi bir yoruma kapılıp mı söyledin acaba bu lafı? Motorun tek kişilik bir araç oluşu mu bizi bencil yapıyor ? Otobüs şöförü olsaydık bencil olmayacak mıydık acaba ?
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
23 Haziran 2009, 00:24
artçının motosikletin kaabiliyetlerini düşürdüğünüde mi kabul etmiyorsunuz? özellikle <250cc motorlar için.
-
23 Haziran 2009, 00:30
kesinlikle çok doğru,çok zor durumda kalmadıkça bende artçı almıcam bundan sonra küsen küssün darılan darılsın,yokuş başlarında durmak zor oluyo,kalkarken zor oluyo,manevralar zor oluyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler