Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

"Artcı Alma...Artcı Olma " Felsefem...

REKLAM ALANI
    wildhorse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV650
    Valla ben düşüyorsam o da düşebilir kendimi suçlu hissetmem. ben düşmeden düşerse o zaman biraz üzülebilirim. Bence artçı varken daha dikkatli kullanıyoruz motoru tek başımıza kullanırken yaptığımız birçok riskli hareketi yapmıyoruz. Bu sebeple gerçekten deneyimli binlerce artçıya ihtiyaç var diye düşünüyorum. Bu topiği ''herkese bir artçı gerek '' sloganıyla yeniden açmalıyız. Bence kaza oranları birhayli düşecektir. )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    8-10 motorluk grup sürüşünü, artçı almayı-olmayı sevmiyoruz. gruplar 3 motorla sınırlandırılsın, artçılık müessesesi kapatılsın
    aforizma diyişini seveyim senin, yürrü bee mete_han, arkandayız
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

darkeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ev maltepe İstanbul yaşadığı yer: Şimdilik Dünyanın her yeri
    Motosikleti
    Goldwing
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yani muhalefet olmak icin bu kadar zamanda bu senaryoyu yazabiliyorsan inan sende buyuk cevherler var

Bence haklısın Metehandrom...
    Hicbir keyif ve risk artcının saglıgı yada canından daha onemli degildir.
    Son kazamda alakasız insanın alakasız yerde iki kolu kırıldı.
    Onun bir sure keyif almasındansa zarar gormemesi daha cok onemli...
    Üstadım muhalefet yapmak için değil Meteyi kitabi kullanmaya ikna etmek için senoryoyu yazdım hatta okusun diye de kısa kestim.
    Meteye önceki yazılarımda da aynı telkinleri yaptım. Hiçbirimiz yakınlarımızın tırnağının bile incinmesini istemez . Ama onların başına birşey gelecek paranoyasıylada yaşamlarını zehir etme hakkınada sahip değiliz. Buna en güzel örnekte biz istanbulda yaşıyanların her gün gözünde mertek gibi duran kız kulesinin hikayesidir.
    Hayat yakınlarımızında yaşam kalitelerini yükseltmekle zevklenir
    Dip not: Yazılarımın sonuna eklediğim özlü sözler tamamen bana aittir .Telif haklarını almaya daha fırsatım olmadı çünkü onları o an da uyduruyorum ,kimse araklamaya kalkmasın
    Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"

alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    kesinlikle katılıyorum.

arkadaki bikere önünü göremiyor nasıl zevk alsın

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mete abi haklısın kanunlara göre zaten motosiklet tek kişilik bir kullanım aracı biz bu hatayı her zaman yapıyoruz.Eşim dostum kardeşim yeğenim diyoruz alıyoruz arkamıza kulağımıza küpe oluyor böyle olaylar sende açıklık getirmişin teşekkürler

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı halilihsan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete abi haklısın kanunlara göre zaten motosiklet tek kişilik bir kullanım aracı biz bu hatayı her zaman yapıyoruz.Eşim dostum kardeşim yeğenim diyoruz alıyoruz arkamıza kulağımıza küpe oluyor böyle olaylar sende açıklık getirmişin teşekkürler
    Hiçte tek kişilik araç değil kanunlarda.... Nerden çıkarıyorsun?....

İstiap haddi 1 kişi yazar..O da taşıyacağın yolcu dur.... Kullanıcı yani şöför hariç 1 kişi ile yolculuk edebilirsiniz....

Fürekcim.... Bu açtığın topic tamamen kendi fikrin.... SAnırım bunu ilk kez söylemiyorsun.... Defalarca dedin.... Kocaman birde başlık açıp aklımıza kötü şeyler getiriyorsun....

Çok şey yazarım ama biraz sinirlendim....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

MrSandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sattı
    Motorumu aldığım günden beri eşimle beraber binerim. Onunla kazada atlattık, uzun yolada gittik. Eşimle herşeyi yaşamaya varım. Hayat müşterekse motorda müşterek.
    Herşey yeniden yollarda olabilmek için...

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    ne yazsam derkene bu geldi aklıma (sanki bişey yazmak zorundayım)
    fala inanma falsız kalma ne alake yaa

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    ben artçı alırım. ama Allah saklasın bi kaza olduğunda karşıma geçip bana senin yüzünden böyle oldu diyecek artçıyı almam.
    ama bi ortamda yeni tanıştığım ve de bana artçı olmak isteyen ayrıca genlerinde Y kromozomu taşımayan arkadaşları sorgusuz sualsiz alırım kaskı yoksa kendiminkini verir yine de alırım
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Çok şey yazarım ama biraz sinirlendim....

niye sinirlendin mokoko...sanki artcı alıyosun...sanki senin düdük motörün an 125 selesine artcıya yer var ayuuu...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye sinirlendin mokoko...sanki artcı alıyosun...sanki senin düdük motörün an 125 selesine artcıya yer var ayuuu...
    Artçı sız bindiğim nadirdir.... An125 in selesi er5 inkinden de büyüktür ayrıca.... Bilmeden sallıyon...

Zaten 2 kuruşluk zevkimiz var... Onuda kaçırmayalım... Aklımıza gelmesin böyle şeyler... İnsanın korktuğu başına gelir derler ......

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hiçte tek kişilik araç değil kanunlarda.... Nerden çıkarıyorsun?....

İstiap haddi 1 kişi yazar..O da taşıyacağın yolcu dur.... Kullanıcı yani şöför hariç 1 kişi ile yolculuk edebilirsiniz....
    Şimdiye kadar yanlış biliyormuşum ruhsatta bir kişi yazıyor fakat ben onu sadece kullanıcı olarak saydığım için kanunlara göre 1 kişilik demiştim uyarı için teşekkürlerr

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Artçı sız bindiğim nadirdir.... An125 in selesi er5 inkinden de büyüktür ayrıca.... Bilmeden sallıyon...

Zaten 2 kuruşluk zevkimiz var... Onuda kaçırmayalım... Aklımıza gelmesin böyle şeyler... İnsanın korktuğu başına gelir derler ......
    konuyu dağıtayım kavga çıkmasın

Alper hocam an125 mi aldın er-5 duruyo mu ne ettin nasıl ettin?
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu dağıtayım kavga çıkmasın

Alper hocam an125 mi aldın er-5 duruyo mu ne ettin nasıl ettin?
    Er5 i satmadım yaw... Aldığım kalıyor bende.... Diğerleri gibi..(Toplamda 6 tane).. Eeee malımıza aşık olursak böyle..Devlete çalışıyoruz.... Yok vergizi muayenesi zart zurtu.... Aşk vergisi diycem artık...

Motosikleti
    xt 600
    bizim DT125çi arkadaşın ruhsatta 4 kişi yazıyo walla, el alışkanlığı yanlış yazmışlar

darkeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ev maltepe İstanbul yaşadığı yer: Şimdilik Dünyanın her yeri
    Motosikleti
    Goldwing
    Alıntı alper_satriani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılıyorum.

arkadaki bikere önünü göremiyor nasıl zevk alsın
    Sen kesinlikle artçı alma zaten bu laftan sonra

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 PM ----------

şimdi fark ettim haklısın nokia ya binen artçı önününü göremez
    Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150

...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Ben Görkem'in söylediklerine aynen katılıyorum. Karakterini bilmediğin, şöförlüğünü bilmediğin adama artcı olma denilirse anlarım. Adam kötü şöfördür bilmiyosan binmemek lazım. Adam manyaktır biri sellektör yaptı diye sapıtır onu kovalamaya kalkar vs vs...
    He adam iyi şöfördü , sakin karakterliydi şuydu buydu ama geldi başka bi araç bize çarptı. Ben şimdi adama mı suç bulayım? Allah'ın takdiri buymuş deriz geçeriz.

Artcı alma konusunda da durum böyle. Benim aldığım artcının birisi ki çok yakınım, yolda kaldırıma yakın giderken korkup kaldırıma tekme attı daha fazla yaklaşmayalım diye. Bu yüzden tanımadığınız insanı da artcı almamak lazım. Ama asla artcı alma , asla artcı olma vs çok gereksiz ve anlamsız bir önerme bence. Motorun kaç kişilik bir araç olduğu tartışmasına girmeye ise hiç gerek yok. Bugüne kadar arkasında artcı var diye ceza yemiş insan varsa çıksın söylesin. Biz de kabul edelim tek kişilik olduğunu.

Geç gelen edit:
    Abi bir başka anlayamadığım da " motorcu adam bencil adamdır " genellemesini nasıl yapabildin ? Hepimiz adına çoğu zaman doğru şeyler söylüyorsun katılıyoruz da bu lafa hiç katılmadım. Motora binip kendi zevkini düşündüğü gibi bir yoruma kapılıp mı söyledin acaba bu lafı? Motorun tek kişilik bir araç oluşu mu bizi bencil yapıyor ? Otobüs şöförü olsaydık bencil olmayacak mıydık acaba ?
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

Motosikleti
    xt 600
    artçının motosikletin kaabiliyetlerini düşürdüğünüde mi kabul etmiyorsunuz? özellikle <250cc motorlar için.

bttfemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 HONDA CBR 600F
    kesinlikle çok doğru,çok zor durumda kalmadıkça bende artçı almıcam bundan sonra küsen küssün darılan darılsın,yokuş başlarında durmak zor oluyo,kalkarken zor oluyo,manevralar zor oluyo

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler