Arkadaşlar anlayamıyorum bu sahibinden.com modları felan yokmu verdiğin ilanlar direk yayınamı giriyor.Buyrun Bakın
http://www.sahibinden.com/emsalsiz_s...XQQdisplayitem
Arkadaşlar anlayamıyorum bu sahibinden.com modları felan yokmu verdiğin ilanlar direk yayınamı giriyor.Buyrun Bakın
http://www.sahibinden.com/emsalsiz_s...XQQdisplayitem
Bune be abıcım yazık valla bole elemanlar yuzunden adamlar sıtelere guvenmıyor..Insan bunları bı kontrol eder..!
ya gerçekten ben de siteden motosiklet bakıyorum. adamın motosikleti ilgi çeksin diye yamaha bilmem ne diye yazmış. açıyosun başka birşey. gıcık oluyorum. bi de uygun fiyatı görüyosun ya, iştahı açılıyo insanın. kusurra bakmayın ama bir keresinde küfür etmiştim.
biraz önce başka bi topicte daha yazdım BUYUR BURDAN YAK
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
öyle öyle adam cbf 150 2009 model 2000tl 150km yazmış bi sevinçle giriyorum mobilet çıkıyo renault megane II diye giriyorum 95 kartal çıkıyo gerek motosiklet gerekse araba için bi ilana bakmam gerekse hemen sahibindeni açıyodum ama artık gözümden düşmeye başladı bu site 1 değil 2 değil
Kontrol ve denetleme sisteminiz müthiş olsada böyle zırvalıkları önlemek çok kolay değil. Olur böyle şeyler arada, hemen asıp kesmeye gerek yok değil mi?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
tabi hakılısın bu kadar büyük bi sitede elbetteki çok çok normal böyle şeyler ama şöyle bir örnek vereim binlerce bölümden oluşan bu sitede hergün sabah cbf 150 sayfasını açtığımda yeni gelmiş 10 ilanın 2 si 3 ü aynı şekilde hatalı oluyor üstelik bunlar basit hatalar felanda değil motosiklet bölümünede araba konurmu
dediğim gibi 3-5 eyw ama bi yerden sonrada
Tek derdin bu olsun şu dünyada boşver
Legends may sLeep.. But they never diE..!
İşaretli kısmı tıklayıp, şikayet edin.
1-2 gün içerisinde gerekeni yapıp, cevap veriyorlar.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
sanırım cep numarası ve isimde fake
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)