10 000 tl param var uzun zamandır motosiklet almayı düşünüyorum. Bu paraya alabileceğim en uygun race tarzı motor hangisi. üstadlar siz bu durumda olsaydınız ne alırdınız. Yardımlarınızı bekliyorum....
10 000 tl param var uzun zamandır motosiklet almayı düşünüyorum. Bu paraya alabileceğim en uygun race tarzı motor hangisi. üstadlar siz bu durumda olsaydınız ne alırdınız. Yardımlarınızı bekliyorum....
sıfır mı
ikinci el de olur mu
bende 10 bin lira olsaydi bide race hastaligim olsaydi 600F alirdim....
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
sıfır bi kawa250+kaliteli ekipmanlar alınabilir
sahibinden.com'a gir, 10000'e kadar motorları arat, modeli en yüksek, km'si en düşük, tipi en güzel olanı al ;)
Deneyim yok anlaşılan ?
Bana bir şey olmaz deme Qk mi?
Evet motor deneyimim yok ve ikinci el düşünüyorum.. Ama kendime güveniyorum. Her gün rüyamda motosiklet görmekten bıktım. 600f sizce nasıl.. BİDE İNTERNER FİYATLARI İLE GERÇEK PİYASA ARASINDA FARK VARMI.
bi üstad olsak cevap verecezde olamadıküstadlar siz bu durumda olsaydınız ne alırdınız
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
başlık süper "10 000 tl param var nolur yardımcı olun" bize getir biz yardım ederiz
BENCE kawa 250 + full koruma süper olur
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
race alma ssde alma-
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Kesinlikle 600 f
siteye hoşgeldin kardes,manuel vitesli motor kullanmadın mı daha önce hiç? ehlliyetin var mı?
bnce önce ekipmanları al motor bulunur ortalık zibil gibi motor kaynıo her paraya bulabilecegin bi motor muhakkak var ama deneyim olmadan 600f e binmek baya bi riskli bnce. direk 600f alacaksan kenara birazda kefen parası ayırmanı tavsiye ederim :( yanlıs anlama lütfen ama bu iki teker deneyimsiz 600lük makina cok riskli....
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
600 F tavsiye ederim; Adana da bir arkadasımız en temizinden satıyor ; 10.ooo TL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çakalaz bende adanadayım. Yardımcı olursan sevinirim..
Tecrüben yoksa 600'lük makineyle başlama derim ben de, en azından kendi tecrübelerim bu yönde. 10 bin liranın yarısıyla 2. el bir 250'lik makinayla başlayıp en az 1 sene kullanmanı, sonrasında çok fazla zarar etmeden satıp gönlündeki büyük hacimli makinayı satın almanı şiddetle öneririm.
Baslik etiketleride baslik gibi
Tecrubesiz bir arkadasa benziyor. Fikrimce 10binin 3bini 10binlik motosiklet kullanabilicek tecrubeye varanakadar degerlendirmek uzre harca." Surus egitimleri , ehliyet vesayre"
First Day Of My Life
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)