Allah rahmet eylesin.kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin.kalanlara sabır versin.
Cesaretsiz Yaşanmaz Alırlar Elinden Hayatı
Kurallar Mutluluk Yapamaz İncitir Sevdayı..!
ALLAH rahmet eylesin :(
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Kaza benim bulunduğum yerde ORHANGAZİ'de meydana gelmiştir. Orada geçen hafta amcamınoğlu da kaza yaptı aynı şekilde. Kendisine Allah'a şükür birşey olmadı. Sürücü yeşil ışığın yanmasına 5 saniye kala harekete geçmiş. Amcamınoğlu da son saniye karşıya geçmek isterken çarpşıyorlar.
Orada her hafta kaza oluyor. Tehlikeli bir bölge. Kazayı yeni duyuyorum. Allah rahmet eylesin..:( Yakınlarına sabır versin... çok üzücü bir olay..
__To Be Or NoT tO be__
allah rahmet etsin, geride kalanlara allah sabır versin :(
[B][COLOR="Red"]LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE![/COLOR][/B]
ALLAH rahmet eylesin...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
tehlikeli bölge ne demek anlıyamadım ben kapasitem yetmedi ışıkların oldugu yer tehlıkelı bolge oluyosa her yer tehlıkelı bolge ayrıca ısıklar her zaman motorlar ıcın tehlıkedır sıze yesıl yansa bıle bakıp gececeksınız bunuda bılmıyosanız ogrenın sonra her yer tehlıkelı bolge olur sızın ıcın....kavsak ısık talı yol cıkışları hepsı tehlıkelıdır...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Allah rahmet eylesin ..Geride kalanlara sabır versin...
Allah rahmet eylesin. Bu felaketin devamında ne olduğu hiç bir taziye başlığında yazılmıyor! Kamyon şöförünün akibetini bilen varmı? caydırıcı ve önleyici olması için bilen varsa paylaşsın isterim.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Allah rahmet eylesin çok kötü haber
Motosiklet mucidi
Daha demin gazetede okudum.Allah rahmet eylesin :(
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Zaten tüm kavşakları en tehlikeli bölge kabul etmek lazım. En kötü kazalar genelde buralarda oluyor. Bir motorcu kendisine yeşil ışık yandığında geldiği kavşakta sanki ışık yokmuşcasına kontrollü geçmeli. Yani yeşil ışığa güvenmemeli, her zaman bir kuralsız araba sürücüsü olacaktır. Bunu uygulamzsa, motorcu ilk 10-20 seferde paçayı kurtarır ama eninde sonunda araba tamponuyla tanışır.
allah rahmet eylesin. ailesine sabırlar versin.
bu olay bizi cok üzdü ewt kask yokms ama kırmızı ışıkta beklerken bi adam hiç mi motosikleti görmez yha aklım almıoo olayda su sekilde oluyo bunlar kırmızı ışıkta bekliolar adam görmemiş herhalde yesşil yandığı an gecmek için basıo we bunlara carpıoobüyük ihtimalle direksionda nejat abim warmış cünkü yılmaz abim motosiklete binen insan değil. ne desekte ne sölesekte boş bundan sonra allah mekanlarını cennet eylesin.
kask varmış yahu, en azından birisinde, fotoda gözüküyo
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin. mekanları cennet olsun.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Allah hepimizi korusun
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)