Yazık bu insanlara zavallılar sokak arasında hız yaparak çoluk çocuğun hayatını tehlikeye atmayı marifet zanneden farklı türden yaratıklar insan sülieti taşıyan fakat içinde insanlık namına hiçbirşey olmayan sürüngen bir varlık topluluğu bunlar,kendi ailesinden birine o şekilde motor kullanıp çarpsa kendileri ne yapar acaba çok merak ediyorum
Polise şikayet edin plakalarını alarak..Çok zor değil..
mahalle arasında aklı çalışmayan hava atmaya çalışan tipler işte, bazıları kafayı gözü dağıtınca akkılanıyo ama bazılarında ters tepki yapıo
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
bunlardan bızım ordada cok var bornvada benm cbr ı goren butun cup ve 150cc çinliler zaten birden 600rr oluveriyorlar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Bence ehliyet sınavında genel kültür, aklı başındalık, bilinçlilik, vb. testlerin de yapılması gerekiyor..
bu dangalozların , motosikletine hoparlör moparlör müzik sistemi takan versiyonları da var
aynı tehlike
bizim burdada var bu hıyartolardan,genel 16-18 yaş arası olan bu grubun yüzde 95inde ehliyet yok,koruma kask filan bahsetmiom bile,bu akıl fukaraları özellikle cup tipi motorların egzoslarını söküp soba borusuna benzeyen bişiler takıyorlar ,onunda sesi zorrr zorrr zoorrtt diye çıkıyor, sonra akılları sıra çin malı vibratörlü ve kasaba tuning modifiyeli cup motorları ile mahallenin ara sokaklarında genelde saat gece 12 yi buldugu sıralarda (nedense hep bu saat seçiliyor)zooorrrrrrrrrr zorrrrrrrrrrrrrrt diye yarış yapıyorlar bizde anne ve bilumum yakın akrabalarının hatrını soruyoruz,
yanımızdan geçerken deposuna veya artçı koltuğuna doğru sağlam bi tekme tüm sorunlarınızı çözebilir
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Şİmdi olay şöyle oluyor...
Bunların arpalarını fazla veriyorlar. Arpayı bol bulan vücud başlıyor çoşmaya, sonrasında sokaklara vuruyorlar kendilerini. Bazılarıda arabaya...
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
bir ara siyah vizörlü kask takana sapık dığe bakıyolardı sımdı apachecılere serserı dıge bakıcaklar.
bunlar olmeyi uyumayla karıştırıyorlar da ondan...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
demek sadece ben şikayetçi değilmişim.benzini attığında giden hurda bile olsa adamlar onunla hız yapmaktan acayip zevk alıyo heralde ama ters olan şey mahalle arası hız yapmak.afedersiniz ama ulan gerizekalı serseri mahallede parkeden arabaların arasından zırt diye ufacık bi çocuk fırladı ne yapacaksın.frene bastığın anda sabitlenen üstünden senide atmayan bi motor mu keşfettin onu mu deniyosun anlayışsız herif git otobana napıyosan yap ! oh be rahatladım şaka maka =)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)