istanbula yakın 2-3 günlük kaçamak için mekan tavsiyesi
Reklamlar
-
18 Haziran 2009, 13:18
merhaba
her ne kadar sağa sola sürekli sefer eylesemde, genelde yatılı kalmadığım için kalnacak yerler hakkında çok bilgim yok. internet üzerinden bakıp okumaktansa kişilerin ya da kalanların görüşleri daha önemli benim için.
2-3 günlüğüne bir arkadaşla istanbul dışına bir kaçamak yapmayı düşünüyoruz. hem gidilecek yer hem de kalacak yer tavsiyesine ihtiyacım var.
gayet evcimen bir insan olduğumdan kalacak yerin rahat olması önemli.
aklıma iznik geldi hem tarihi ve doğal güzellikler açısından güzel bir yer olacağı kanaatindeyim.
tavsiyelerinizi rica ederim.
saygılar
can't be worried about that shit. life goes on man.
Reklamlar
-
18 Haziran 2009, 13:22
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
18 Haziran 2009, 13:23
Yarın Sapanca'da Motosiklet Festivali başlıyor..Hem tatil hem eğlence
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
18 Haziran 2009, 13:24
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
18 Haziran 2009, 13:28
şarköy git gel 500 km hem deniz hem yollar keyifli yada feribotla bandırmaya geç erdek ten ayvalıka a kadar heryer senin iznikde çok güzel ama yüzmesi keyifli olmayabilir.
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
18 Haziran 2009, 13:56
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
program günleri henüz netleşmediğinden hafta içi mi yoksa hatfa sonu mu olacak belli değil. eğer hafta sonu olursa şile-ağva ikilisini elerim çünkü inanılmaz kalabalık oluyor ve deniz olsa da olur olmasa da.
samet edremir körfezini yaklaşık 10 gün gezdim yakın zamanda çok güzel ama o kadar uzağa gitmek istemiyorum.
sapancaya gittim güzel yer ....
arkadaşlar çok teşekkür ederim.
tavsiyelerin devamını beklerim.
hani şöyle nisbeten az insan olacak mekanlar tercih sebebim, malum istanbulluyuz burada en çok sahip olduğumuz şey insan .
-
18 Haziran 2009, 13:56
meharis adlı üyeden alıntı
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
program günleri henüz netleşmediğinden hafta içi mi yoksa hatfa sonu mu olacak belli değil. eğer hafta sonu olursa şile-ağva ikilisini elerim çünkü inanılmaz kalabalık oluyor ve deniz olsa da olur olmasa da.
samet edremir körfezini yaklaşık 10 gün gezdim yakın zamanda çok güzel ama o kadar uzağa gitmek istemiyorum.
sapancaya gittim güzel yer ....
arkadaşlar çok teşekkür ederim.
tavsiyelerin devamını beklerim.
hani şöyle nisbeten az insan olacak mekanlar tercih sebebim, malum istanbulluyuz burada en çok sahip olduğumuz şey insan
.
kıyıköy...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
18 Haziran 2009, 13:58
çilingoz da olabilir orman havası deniz göl akarsu kayalık hepsi var
-
18 Haziran 2009, 14:12
çilingoza son gittiğimde çok kötüydü.
kıyıköyü tavsiye ederim.
şile ye yakın akçakese - akkayalar güzel yer. ekonomik durumun iyiyse woddy ville, yada ekonomik olsun diyorsan bitişiğindeki yeşim campingi tavsiye ederim.
-
18 Haziran 2009, 14:14
şile abicim istanbula çok yakın ama çok ta uzak tertemiz havası tertemiz suyu fıstıkgibi yer
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
18 Haziran 2009, 14:29
şile hem çok uzak değil hem de ekonomik..yolları da zevkli sayılır..
-
18 Haziran 2009, 14:35
Bandırma feribotundan sonra yaklaşık 250km BOZCAADA
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
18 Haziran 2009, 14:59
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
19 Haziran 2009, 00:16
iğneada bu dönemde gerçekten sessiz sakindir. liman üstünde biyerlerde manzaraya karşı bir bira içmiştim hep aklımda
-
19 Haziran 2009, 00:20
Şarköy ü öneririm... Ayrıca Yalova nın yazlık bölgelerini siddetle tavsiye ederim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
19 Haziran 2009, 00:23
Çınarcık
-
19 Haziran 2009, 23:46
arkadaşlar
tekrar teşekkür ederim
kıyıköy daha önce gitmediğim bir mekan. internetten biraz fotoğraflara baktım çok güzel duruyor yarın bir maraza çıkmaz ise fizibilite çalışması için günübirlik bir sefer düzenleyeceğim. döndüğümde izlenimlerimi paylaşırım.
tekrar teşekkür ederim.
-
20 Haziran 2009, 00:41
sen en ıyısı sarköy ya ben bu gece ıcınmesela arkadaslarla yaptık bı pılan gece 4 sularında yola cıkıyoruz pazar gunu aksam donmeyı planlıyoruz tahmınım guzel gecıcek SARKÖY ıcın cok guzel yer dıyolar bakalım
booş kooooooooooyyyy gitsin
-
20 Haziran 2009, 14:17
saydıklarınızın hepsini gördüm sayılır şile bitik heryer özelleşti parasız adım attırmıyorlar. ağva riva ise artık çoooook kalabalıklaştı. kıyı köy de kalabalık fakat arka tarafları hala serbest ve yerleşim dışı oldugundan kamp yapabiliceğin çok yer var. çilingoza gitmedim arkadaşım gidiyor ve resimlerini gördüm galiba güzel yer gidilebilir. adalara felan hiç yorulma motora atladıysan kıyıköy şile kastro başka sahil arama. ammaaaa benim google earth üzerinden buldugum hadımköyde boğazköye bağlı imrahor köyünün dibindeki ormanlarına gitmek istersen 70km üzaklıkta şirinevlere. (ben şirinevlerden gittim) kocaman bir çam ormanı düşün yerler çim ve kimse yok. kocaman orman çam ağaçları ve sen orayı kimse demedi bana ben buldum ama kimseye söyleme ha BEN BULDUM ! BEN BULDUM ! (pınar beyaz reklamı gibi oldu;)
-
20 Haziran 2009, 14:43
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler