Arkadaşlar bu makinayı o kadar hafife almayın bu makinayı alıcakların kategorisi belli bilinçli kullanıcılar.Şehir içi kıvrak az yakması uzun yola gelebilir olması gözünü güç bürümüş olmayan sürücülerin terciği olucak.
Arkadaşlar bu makinayı o kadar hafife almayın bu makinayı alıcakların kategorisi belli bilinçli kullanıcılar.Şehir içi kıvrak az yakması uzun yola gelebilir olması gözünü güç bürümüş olmayan sürücülerin terciği olucak.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Yakarrrr Hemde fena yakar bu.
Aslında bu eski bir model ve dikkat etmemişsiniz karburatörlü
Belki bir revizyondan geçti enjeksiyonlu olmuş olabilir ama çif silindir Hyo ya bakınca ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
Hyo basmazsan 3.7 basarsan 4.5 100km/lt yakıyor ( enjeksiyonsuz model )
Enjeksiyonlu YBR250 3.2 ila 4.0 arasında yakıyor ( Ama bu tek silindir )
VTR250 de sanırım 3.5 ila 4.2 arasında bir yakıt tüketimine sahip olacaktır.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
cok yakıyosa motora binmeyin o zaman harcadıgınız zamana yazık
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
arkadaşlar ben tipini beğenmedim, ama v2 olması ve 32hp gücünde olması güçlü bir makiine olduğunun göstergesidir, ama gel geleleim görünüş ben 1 hafta önce ybr 250 almıştım, depoyu full yaptım, şu an motorum 570km oldu, bir depo benzin hala bitmedi, test yaptığım için deniyorum, yani benim motorum km de 10 kuruş yakıyor, ybr 125 gibi yakıt tüketiyor
Bugün bir arkadaşıma ikinci el motosiklet bakmak için Ankara'nın tek yetkili satıcısı olan Honda Efe'ye gittim. Oradaki satış müdürü barkev bey vtr250'nin 1 buçuk ay sonra ellerine geleceğini ve
fiyatının 12bin lira civarında olacağını söyledi yuhhhhhhh dedim
Ben olsaydım "yuh" un yanında ,gözünüze dizinize de dursun derdim
makina karbüratörlü değil sayfanın başındaki teknik veriler 2002 modele ait veriler 2009 model de enjeksiyon var ve 30 beygir gücünde eğer konuyu tamamen okursanız görkem in yazısını göreceksiniz link de vermiş...
Master of Davar
Tam tahmin ettiğim fiyat. Başta bu fiyatla gelir, sonra kampanya yaparlar biraz düşer.
bana göre değil,tipini hiç beğenmedim fiatı 8-10 arası olabilir daha yukarı satamazlar enayilik olur,12 ye buna vereceğine 2004-2005 fazer çok rahat alınır,şimdiden vatana millete hayırlı olsun
Dün geceden beri Hondanın sitesinde naked kısmı açılmıyo.Galiba o bölümde güncelleme var.VTR250'nin teknik özelliklerini görebilecez galiba.
Geliyor geliyorrr.
250 cc artsın fiyatta belki düşer bu da işimize gelir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)