yine soyluyorum 9000 liradan fazla kimse para vermez bu motosiklete.. max ederide budur zaten.
honda 9000 liranın kuruş üstünde fiyat koyarsa satamaz bu motoru...
yine soyluyorum 9000 liradan fazla kimse para vermez bu motosiklete.. max ederide budur zaten.
honda 9000 liranın kuruş üstünde fiyat koyarsa satamaz bu motoru...
Honda bu modeli getirerek geç de olsa 250cc sınıfına güzel bir giriş yapmış oldu bence.
Çift silindir, enjeksiyonlu ve 32 hp'lik gücüyle tam bir ara sınıf motosiklet. Hem gündelik kullanım, hem de uzun soluklu geziler için gayet yeterli bir makina.
Naked olması da hem rahatlık bakımından faydalı, hem de fiyatını az da olsa olumlu yönde etkileyecektir diye düşünüyorum.
Satış grafiği hakkında herşey fiyatına bağlı şu anda ama, eminimki çok tercih edilecek; çok tutulacak bir model olacak. Ben beğendim.
Tipinin de Monster'a benzediğini söylemeden geçmek olmaz.
zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı.... ne derseniz deyin 7.000 tl ye 1000 adet satacakken 10.000 tl ye 700 adet satar. bunun distrübitöre bi zararı yoktur. çnki biz öyle bir milletiz ki varsa ananın babanın parası kalınsa ensen önemli değildir piayasası fiyatı alan alır heves eden içinde patlar
çok doğru
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
600'lükteki fiyat dengesizliği vergilerimizden dolayı.ÖTV oranları 250cc üstünde yükseliyor.vtr 250 ispanya satış fiyatı 4699 euro, karşılaştırmak için başka modellerin fiyatlarına baktım, örneğin innova ispanyada 2200 euro, tr de 4250 tl iken, 600rr orda 11000euro bizde 27300 tl. Biraz dengesiz ama büyük ihtimalle 10.000 tl den yüksek bi fiyatla gelicek gibi görünüyor.
Hondaya güvenmiyorum yeni model diye 11.000 den açar dükkanı...kelepir 06 fazer varken hangi enayi para verir ona...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kullanışlı bir motora benziyor
fiyatida iyi olsadaa vatandaş kullansa
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Fotoğraflarda büyük görünüyodu ancak adamın altında ufak kalmış.CBF250 cüssesinde bişey olacak gibi görünüyo.Ancak 30 beygir motoruyla ekonomik bir uzun yol motoru olacak anlaşılan.Göstergeyi de şöyle gt250r gibi bişey yapsalarmış iyi olcakmış.
daha haber yok mu ? Honda'nın sitesinde anca çok yakında demiş.
250 cc motosiklet eğer 7500 YTL yi geçerse Türkiye'de iş yapamaz.. İster ise ağzı ile kuş tutsun. Sonuçta 25 yada 30 Hp lakin 250cc bu. Eğer rakam 10.000 YTL ve üzerine çıkarsa hatta bazıları 15000 leride telafuz etmiş böyle bir durumda satış olur mu? Allah aşkına Türkiyede 25.000 liralık F650 nin ikinci tertemiz modellerini ben size 11000 liraya bulayım. Hatta VSTorm DL650 var ki reşat Cumhuriyet altını dememize rağmen sıfırı 22.000 lira ikinici tertemiz olanları 12000 YTL. Bu motor 10.000 lira yapsa ben 2000 lira ekstra koyar adam gibi DL650 alır bir daha motosiklet olayını düşünmem. VTR250 yi alsam sonuçta maddi olarak kazanç sağlamalı.. Bu motor 7000-8000 bandında olursa satışı hemen patlar; ancak satış fiyatı bu rakamın üzerinde olursa bence Türkiye de her zaman alternatifi olurda olacaktırda. O da satışı eh işte durumuna getirir.. Ne olursa olsun bu motor asla bir F650 yada DL650 değil!
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
yeni motor gelecek muhabbeti ortaya atılır ve bizim millette hemen piyasa uzmanlığını konuşturarak fiyat tahminlerinde bulunur, fiyatların ne kadar yüksek olacağından dem vurarak farkında olmadan fiyatı biçilmemiş motorun fiyatını yükseltir. distribitör firmada nası olsa millet bizden bu fiyatları bekliyo diyerekten fiyat yükseltir. sonrada biz demiştik diyebilme şerefine erişebilir sevgili motosiklet gurmesi üyelerimiz. motorun fiyatını değilde motorun kendisini konuşun arkadaşlar.
Hoş bişimiş gerçekten..
[COLOR="Red"]ZXR-900 İLE HAYAT 11.000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR...[/COLOR]:bounce:
Honda bu motoru pahalı bir fiyat politikası ile satıcak ve parası olmayanın işi ne 125 cc kullansın motosilet keyif işidir ve pahalıdır mantığından vazgeçicegini düşünmüyorum!
8.500- 9.000 civarına rahat satılabilir ama amacı kar yapmak olan firmalar niye rağbetin olduğu bir sınıfta milletin kazıklamasın?
ÖTV indirimini kötüye kullanmadımı firmalar? Hangisi zam yapmadı?
kore malı fiyatına motor satmaz honda tahminim 12.900 tl yazarlar ki bu bnm kafamdaki en az yazacaklarıdır..bakalım ne olcak sonuç..vatana millete hayırlı ugurlu olsun
Fiyatını geçtim, görünüş olarak göze hoş gelsede sanki biraz cılızmış gibi duruyor motor. Yani biraz daha kalıplı olabilirmiş sanki. Tabi gerçeğini görmeden yorum yapmak pek doğru değil ama, sanıyorum resimlerde belli oluyor yinede cüssesi.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
değerlere bakılırsa bu makina en çok yakan 250cc ler arasına girer 250cc de okadar devir ve gücü mantıklı bulmuyorum 250cc ile yüksek devirlerde yırtınacağıma cbf500 alırım ayrıca 7500-9000 arası hayal kuran arkadaşlara psi150 nin fiyatını hatırlatırım
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)